Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akármi Áron

0 bejegyzést írt és 5374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
Akármi Áron 2016.12.13 23:00:04
@Krétagarbó: Cupi!:) De még hogy! Tudhatnád hol, nézz lejjebb, Mama memóriája vetekszik az enyémmel:) Nagy fáradtság, kis pihi és majd érkezem a riportba!:)
@Ay Mama, Que paso: Szva Mama, de jó, h látlak és h már nem bánt a szél! az erdőből is helyedre fútt, örülök:D Mint egy falat kenyér a kombijaid, úgy kellettek, nyugodt lehetsz, tudom a dógom, kösziii!:D
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
Ahogy másfél hónapja megígértem, folytatódnak átható pillantású kalózunk kalandjai itt a blogon, a hatrészes eredeti sorozat után egy évvel, 1977-ben ugyanis készült egy tévéfilm is, most azt helyezzük bonckésünk alá. A rendező, a zeneszerző és a három főszereplő ugyanaz,…..
Akármi Áron 2016.08.31 22:32:45
Késő estikét! Meg kell, h mondjam irtózatosan kimunkált, alapos hv-t olvastam, egészen eltűntek a fehér foltjaim (nem Ariel) és persze SandoKánya is szívemhez közeli (ifjúságom édes madara!:)
Nem szoktam nagyon a betett fotyókon elmélkedni de szemmel verem azé:) (szép-jó-passzol) de most muszáj, mert nem tudok szabadulni a gondolattól és semmi veszély sem fenyegette a könnycsatornáim elzáródását, hála neked!:D
Szóval az első, Jamilah fotyójára ránézve, hirtelen azt hittem Linda (Görbe Nóra) oszt olvasom, h rohan is, fut is, visított is tán, igaz nem rúg a levegőbe, de valami hasonlóság van benne, nekem! Hát nem tanátam el, pedig itt még nem vót a szemem veszélynek kitéve, de ilyen ez a tippmix, vagy begyön, vagy ippeg nem!:)
Na, de a 4. fotyó egy csoda, örök darab!:))) (Megint könnyezem, szu/! Mielőtt leírnám az élményt, amit elővarázsolt belőlem, kérlek Gabba ne olvasd tovább most, ha van egy petty időd (egyszer az olvasó kérhet, ugye, dehogy ezt hUnnan szedtem?:) Nézz rá a 4. képre, igen a sunyis tekinTeTűre:) Teotokris.......................................Oké!:) Mit látsz, még mindig egy sunyitekintetű, rossz embert?:))) Áááá, kizárt!
Tudod ki Ő, dehogy görög, török,vödör?:))) Egy igazi múltszázadi hungariCum, munkásember, hát nézz rá alaposabban a fazonra, cuccára, sapka, ing színben, valódi maszatos,dógos arccal! (Vélelmezem a nyeles fekete szőrös cicust is a kezébe!:DDD)
Élesen látható, h egy hatvanas évekbeli fazonírozott kéménykotró, aki a Kéményseprő Vállalat fizetett "celebje" vót, és a vállalat újévi falinaptárjára kerülve, népszerűsítette a vállalatot.:D
Na, pont őt láttam egykor nagyanyám konyhájában a falvédő mellett, odatűzve a képével átitatott falinaptárt, miközben a csigapedrést tanultam:))) Meghatódtam és könnyeztem, még most is el vagyok kicsit gyengülve, köszönöm a fotyót!:)
Egyébként is a görög szó helyett mindig vödör-t olvastam:) és amikor megláttam a vödrös fejeket, a 2. posztban, megint csak gyengébb állapotba kerültem. Na, de arra majd később visszatérek, ennyi "traumát" csak fokozatosan lehet feldolgozni.
Remek címet kapott a poszt, mert Sandokan mindig, mindenhol és mindenhonnan felkelt!:)
A locsolóversét csak adok egy piros ponTyot, ha nem gyűjtöd má, én itten vezetek egy füzetet már egy éve, és bekunkorítom neked. Csak gyűljön-gyűljön, aztán majd látjuk mire lehet beváltani/cserélni!
Majdnem elfeledtem, h "Sandokán felmászott egy fűzfára, annak is a legmagasabb ágára" tán csak nem oda, ahová a hetyke ketykebéka is?:)
Az analfabéta postáson én is gondolkoztam, még nincs eredmény nálam:)))
Nagyon-nagyon kiválóan szórakoztam, köszi, és nyomok egy pacsit, a jobbal!:)
Akármi Áron 2016.09.01 10:08:03
@Gabba: :))) Hát azt mondom én is, vagy olyasmit! Én nagyobba (Gabba) gondolkodom általában, majd 'Sten jóváírja ezt egyszer:) (falinaptár:D)

@Pácsó Ármándó: :) De látod, h pontatlan vagy, sose nem figyelsz rendesen?:) Akkor az első se jó helyre került, hanem másoDikra, milyen fickándozóak ezek a rangok, sorok.....! még ilyet?!:))))
Akármi Áron 2016.09.01 15:18:39
@Gabba: Könnyedén táncikáltak ujjacskáim, eSszére is hallgatott. Én köszi!:)
A szaglása is oda szegíny posztÁsunknak?:)

@Pácsó Ármándó: Jól döntöttél, h nem kaBkodol, mert nem c@r az, h kapkoggyuk, ippeg a mai napján! (most kérek elnézést!:D):) De valami olyasmi lehet, mint az előbb-utóbb ugyi? oszt számszakilag is leírható lesz.:)
Van egy olyan műsortípus, amit bevállalva nem nagyon lőhet mellé az ember, mégpedig a celebeket szívatós. A TV2 ennek az extrém verzióját, az Ezek megőrültek című, japán tévévetélkedők és gólyatáborok szerelemgyerekére emlékeztető játékokkal megspékelt agymenés negyedik évadát indította el tegnap,…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Akármi Áron 2016.08.30 08:33:48
@véleményM: +1 Akkor most már kisebb százalékban érzem hallássérültnek magam, mert bolondultam meg a visszhangtól, nem ment a szájról olvasás sem!:) De bíztam benne, h csak találnak a piacon egy jól halló munkaerőforrást és második napra korrigálták is, valamennyire!
Ki fog ez alakulni, semmivel sem lesz rosszabb, mint a megelőző hasonló műsorok, mert mint bármiben a kezdetet is meg kell élni, különben sose fogjunk semmibe!
Treville temetési szertartásával kezdünk, a muskétások megindultan viszik volt főnökük és a hogyvoltíró kedvenc karakterének koporsóját a temetőbe, közben Grimaud sötét hangon előadott monológját halljuk arról, hogy a muskétások elleni bosszúja még nem teljes és…..
Akármi Áron 2016.08.24 22:58:00
ZárÓra szokásosan ehUnni, ha nem baja?!:)

Bár időnként szédelegtem a sori sorjában:) hiszen nem követtem folyamatosan az évadokat, belecsöppentem a harmadikba későn, de minden posztot elolvastam, mégha utólag is. Ez a mentségem talán, h okafogyottnak véltem és magamba folytottam a szorgos kis kommentjeimet mostanság, pedig szerettem:) most egy kicsit kompenzálom!

Boldogan jelentem, hogy még én is, a fent említett hiányoságokkal és fehér foltokkal is nagyon remekül szórakoztam. Persze ez csakis a megszokott alapos, igényes és rendkívül szórakoztató, valamint a szívemhez közel álló posztok tartalmának és stílusának volt köszönhető. Külön köszönet a történelmi, filmes, zenei, gasztronómia kitérőkre, utalásokra, frissítőleg hatott és fel is pörgette, újította a már feledett ismereteimet. Mind jól esett! És nem restellem, kellett is, nem volt ártalmas cseppet sem!:)

És akkor még nem beszéltem a Gabbás finom humorról, de nem nagyon lehet leszokni róla, ezért, mint a tettes, mindig visszatér az ember! :)))
Legközelebb éberebb leszek egy általad hv-zett sorinál, és időben felkapom a fonalat, h ne alakuljon kétség bennem a kommentelés időbeliségét illetően.
Szóval szép volt és köszönet Gabba Mester! A következő hv-ig pedig jó pihit!:)
(De kisbalta vagy fejsze, nem mindegy?:)
Nem annyira fontos, de az enyém gombácska volt (kalapos, pettyes) mégsem lettem mírges!:)
Akármi Áron 2016.08.24 23:00:03
Akármi Áron 2016.08.25 09:52:04
@Pácsó Ármándó: Ne izéjjé (pitéjjé)má!:))) Először azt hittem az almáspitéd tetejével kínálod itten olvasótársaidat, csak egy kicsit szűken, kimérten!:) De megbocsátható, mert ovis korban még a méretek/arányok burkában vannak!:)))
Azon meg, h má dedós korodban kerítés szaggató vótá, csodálkozik a fene!:DDD

@Gabba: Hurrá, csak kiugrott ez a gomBócka/Gombika is a fazékbú!:))) figyeltem, jegyeztem, órát igazítom, és Sandit pláne (be)csatolom, az nagyon passzentos aprócska lábikón, szoKni se kell vissza rá!:)))
És nem kérdezem, de biztos Gombajó vót az ebédecskétek, egészséges, laktatós, nem véletlen jeleltek vele. Engem is!:)))
  Jogos Olimpicos  de 2016   Virek, eljött a zolimpiai érmek kikalkulálásának az ideje. Én keményen tolom, 10-t nyerümk Rioban, azt mondom. A posztcsi végén ti is tippcsizhettek hány aranyunk lesz.  Haladjunk is szépen sorban, hogy is  indult a zolimpia felszopása. Mi mással nyithatoptt volna,…..
Akármi Áron 2016.08.11 19:38:46
@nosce: :)))HUnnan tuttad, h a gomba nálam mindenek felett, de má biztos régóta ismerjük egymást,oszt kikotyogtam:D Nagyon szeretem, főleg csípősen, tejfölösen a gombás nokedlit,mint bakonyi tál:) nyam-nyam, most jól esne!:)
De tudod, h mé érik később? Mert a kalapja egy kicsit cicósabb, annak több idő kell, h a helyére rázóggyon! Azé!:)))
Akármi Áron 2016.08.12 01:09:09
@nosce: GomBaszaGértő vagyol,úgy látom te is!:))

@Pácsó Ármándó: Soknak tűnik a tucattya, de ha lehet
alul:) Aranykába is!:)

@Ay Mama, Que paso: Baloldalira - papírkám van róla! Jobbikra - milyen szempontból?:)
Akármi Áron 2016.08.12 19:12:46
@Ay Mama, Que paso: :)))
"Irán Bécs!"
Irhattam volna, Eránt is kicsibbEl(irán(Y)-erán(Y)mi fertálYunkon megyen ez:D rajzolva,ahunni --->)
Tehát,nahát helyhatározóra,irányultságra akartam én, mert nagy vót bennem, "abba az Iránba", (jóvan egetverő nagybetű),ahogy jelölted te is, kmf! az Iránt.
Oké,te nyertél, a válasz jónak nem vót rossz.(nevetgél!) Akkor hát Vae victis! mert elkerülte a figyelmemet, h mondat előkéje, oszt énsenem tudnék leszokni annak a helynek nagyságáról,s úgya mán a nagybetűs Irán-nál méne gondolhatnánk bármikor az Eráni Iszlám Köztársaságra, adta magát, ha úgy akarom, de csak "Játék vót a betűkkel" így gyött be! (A backhand-em erősebb vót mindig:)A "hUn" meg ezek után okafogyottá is vált?!
Minden rendben, ma nem vót kérdés, h nekem holnap kell nyernem:)))
Kv.: a lyukadásom földrajzilag máshová kötődik, másKorra és másEránba:)

@nosce: Az a hárem nálad mind aranyka?:))) De ki a 3dik?:)
Mozgalmas képekkel indítunk, rabok törnek ki az ismert párizsi börtönből, a Chatelet-ből (a XV. században pl. itt raboskodott François Villon is). Az utcán Marcheaux és a vörös gárdisták várják őket, az első hullámot lepuskázzák, majd karddal csapkodják őket, de a túlerő…..
A negyedik lesz a Black Sails, magyarul Fekete vitorlák című sorozat utolsó évada, jelentette be a Starz csatorna. A Karib-tengeren garázdálkodó kalózok történetét itthon a Paramount Channel sugározza. Arról egyelőre nincs szó, hogy 2017-ben mikor mutatják be a sorozatot lezáró 10 epizódot. A hírrel…..
Marianna fürge ujjacskákkal játszik a harmóniumon a barlangban berendezett főhadiszálláson, kisvártatva Sandokan is megjelenik, a parton járkálva is meghallotta az őt hívó dallamot. Ez ám a szerelem! (Pedig vannak ám másfajta szerelmi technikák is, ahogy pl. a Szép asszonyok egy…..
hogyvolt A Maláj Tigris - 1x04 2016.06.28 11:00:00
Fogságba esett a szuperhős, na tessék, ebből is látszik, hogy ez nem Marvel sorozat. Szúrós tekintetű vezérünk a falhoz kikötve szenved Brooke hajójának fenekében, az angol diadalmas vigyorral pocskondiázza kicsit: Sosem gondoltam volna, hogy a híres Maláj Tigris megadja magát. Ha…..
Akármi Áron 2016.06.30 21:01:04
@Gabba: :))) Sejtés vót!
Hajrá-hajrá, izgi lesz! Barátságosak és vendégszeretőek a barátaink!:)
Akármi Áron 2016.07.01 08:39:40
@Biriksz_Krokiksz!: Szva, napsugarasJuliskás napon is:) az ízorgiás korty ajánlatod köszcsi,alig várom, nemtom meddig rágódik rajta a Mester, lehet nem mámma fogok tőle büfözni:) Időnk van!:D Meg igényünk is, teríccsed csak ide az össz ajikat:)

@Pácsó Ármándó: úgy tűnik a Gézengúzok menetelnek tovább!:)

@Gabba: :))) Bár én reméltem az estVe, h a 90 percet számbaveszed X-el, ahogy mondtam, ismétlem, ahogy mondtam X!:))) Hát így maradtunk lóvé nélkül hétvégére, de arra minek is:D
A mazsola kiszemezgetése után, (mind a tied lehet!:) kellő hőmérséklettel kérem a kortyomat, még tűrök estig:D
Akármi Áron 2016.07.01 20:21:35
@Pácsó Ármándó: Bebe! A portugálok nyert meccs nélkül, míg a lengyelek nyerttel sem bukdácsolnak!:))) Furi kettős!

@Biriksz_Krokiksz!: :) Tudom, h adol rá!:))) Meg különben is úgy autentikus!:)

@Gabba: Borzasztóan tartani kell magam hozzá, de bírjuk még!:)))
Malacod van?:)) Itt egy pár na na ! :)
hogyvolt A Maláj Tigris - 1x03 2016.06.22 09:00:00
A múltkori rész végétől folytatjuk szúrós tekintetű kalózunk történetét, a készítők Tesco gazdaságos módszerrel percekig az előző epizód záró képsorait pergetik újra: a hajtók zörögnek, a vadászok vonulnak, a tigris a fák között vicsorog és izgatottan mászkál…..
Akármi Áron 2016.06.24 09:15:30
@Gabba: @Pácsó Ármándó: :))) (s)permanensen (s)pórolós vagyok (nem!) mer' nyakunkon PéterPál (tarhonyka aratás!) Nem tunni bŰségét még!:D

Leskelődő Legínyek,
viharjában érkeznek!
Választani nem tudok,
mosTan eccerű versikét faragok!

Folyjon csak vígan testnedvünk
orrba-szájba iTTen is,
Aggya 'Sten két kezünk hosszú,
forró nyárba, ehelyt is!

Örömkönnyek, pukkanó-(dozó) sörök, sorok, csakis Előre, meg Hajrá!!!:)))
Váratlan húzással a Duna tévé alig pár héttel a BBC premier után már be is hozta nekünk a harmadik évadot, ez ám a jó hír! A rossz viszont az, hogy a készítők bejelentése szerint több évad nem lesz, tehát így osszuk be magunknak az elkövetkező 10 részt. Amint arra mind a huszonhárom olvasóm jól…..
Akármi Áron 2016.06.21 15:08:16
@Gabba: Köszi, már csatolódtam is!:)
Bocsánat, énsenem tudom még mindig, mi volt előbb a tyúkica v a tojáska?:D
De innen is tiszteletem minden nyelvújítós (hv-s) korszakalkotónak és bocsánatot kérek majd Pácsótól, h előzetes kérés nélkül a számravettem!:)
Pacsi, mer én is inkább sörös, mint boros, de valahogy ez a .............. tudodmelyik! bor fincsi, minőségi vót, és ami jó, az jó!:)
Óh, h önállónak kell lenned üveg tekintetében, dobozzal próbálkoztál-e már?:)
hogyvolt A Maláj Tigris - 1x02 2016.06.13 09:00:00
Angol irodalom órával kezdünk, Sandokan halálhíréről értesülve Brooke a nagyhatalmú királyok tündökléséről és bukásáról elmélkedik az éjszakai palotában, és félhangon hosszasan idéz a II. Richárdból (Somlyó György fordításában): Az Istenért, üljünk a földre s…..
Akármi Áron 2016.06.13 20:10:07
@Gabba: Köszike, sikeres, ámde sportszerű is, jó időt futottam, a sporik lemaradtak:) na meg ez a remek intuícióm, egészen a csúcsig vitt!:)
Oké, vettem a kellékes fotyóm várását, neki készülök/feszülök, nem kevéske idő lesz:) de leszel szíves még rám koppintani megelőzően, ha tunni lehet, h majd melyik hv-dhoz passzolna illusztrációként:D nehogy kicsússzanjak az időből, nagyon nem szeretném!:)

Hát borzasztó, h nem tudom a szemem levenni erről a komoly SandoKanos (vélhetően) "diplomaosztós" fílinges fotóról. Már a vállig látszódó talár is finom anyagra vall, nem beszélve a hazafias, nemzeti színben pompázó sapkáról (vagy még olasz is lehet, attól függ hUnnan nézem:) és a baloldalt lévő aranyka bojt, már-már fojtogatós régi emlékeket hozott elő belőlem, köszönöm neked ezt az újra átélt élményt!:))) (De lehet, h csak a bojt okozott ekkorka frusztrációt bennem, mert olyanom nekem sosevót, ez már újkori áru!)

@Pácsó Ármándó: Merre erányban, nálunk a földi cirkulációban?:) Balrúl-e v jobbrúl se?!:D

@szociál: :)))A tied jobb, mint ahogy én hívom Maláj Tiplis:)
Akármi Áron 2016.06.13 21:54:59
@Gabba: Nagyon kEratívak!:))) Ha meg pőre: Maláj Toplesz...vagy nem? emmá viszont hamleti!:)))

@Pácsó Ármándó: Hát ahUnnan te nézed meglehet, én előlről haladok hátra a fejtetőn, akkor mán ződ-fehér-piros, az meg potyolinó!:) (Mer'hogy minden ház alapja a tető, alapigazságra kell gondolni, oszt így van jól:D)
A legjobb megfejtés a 1526 közül a tied, ügyi vagy, a többi Sandagyanús vót:)
Az a jobb erány, nem szélsőséges annyira az időjárás, langymeleg, bágyadt nap rőt fénye. Jobb!:D
hogyvolt A Maláj Tigris - 1x01 2016.06.06 09:00:00
Nem könnyű elszakadni a tengeri kalandoktól nyolc évadnyi Onedin hogyvoltozás után, de szerencsére a retro sorozatok között akad még pár hajós-kardozós-partraszállós, mint például jelen vizsgálódásunk tárgya. Első fiatalságukon túllevő és a másodikba lépő kortársaim…..
Akármi Áron 2016.06.06 19:36:04
Ejha, de szép estike lett végre, és jó, h itt vagyunk újra a romlatlanAbb, dícső ifjúkorom SzandIkánján:) (szvsz Nagyanyó gyöngyszeme)
És ugye, akkor még az illúzióim is teltebbek és varázslatosabbak voltak a valóságnál, mint manapság már, de a megmosoly azóta is itt csücsükél az arcgyűrűim kialkudott helyén!

Gabba, hahózok itt (szárazfődön)!:D
"Első fiatalságukon túllevő és a másodikba lépő" Kortársaid vónánk itt még egy páran, nehogymá beteljen az a strigulás bumácskád. Tessék-adom-kérted? ehunni a pótlap, applikáljad csak hozzá, szaporán:)
Alapos, szórakoztató remekművet tettél elibünk, akárhányszor is (2x) szemezgettem, visszacsöppentem szuezi (majdnem) leánykás időszakomba:D
Csupa tűz-víz-égőfáklya világát idézted ide ma, míg én már tennap este megkíséreltem a pirítós füstjének "bodorodását" elhajtani, (pipec a szóhasználat) mert úgy odakozmált, mint hajón a kutyahús:) Bemelegíttem mára, érdemes vót, csak a szagokat tunnám feledni:)
Na jó, emelem kezecskémet, nyertél, mert míg nekem az este csak a füstje kormolt, kunkorodott, neked ma a lángja csapott fel magasra hv formájában, és ehhez csak gratulálni tudok és merek én füstölögni hozzá?!:D

Sandokánra úgy emlékszem, szíp derék ember vót, azaz igéző kék szeme és a bazinagy köves gyűrűje volt számomra feledhetetlen, de eszméletvesztéssel sose járt:) Az már fájdalmasabb vót, h a helyi búcsúba sose tudtak olyan bazinagy köves gyűrűt lűni nekem a lovagok, ezt savallom a mai napig is, pedig emelt vóna a karátomon:))
Ma meg már hUn van búcsú (pá) ugyi?:D és olyan lövő legény, aki rögvest telibe a bazinagyot tartó köves hurkapálcáját?:)))
Végig szórakoztatott, vidámságra késztetett a hv-d, megérte várni rá, írtóra köszcsiiiii!:)
A Pincérfrakk utcai cicák kisfilmért nyomok egy ötöst...!))) Tarcsad má'!
A csehszlovák nyelv pedig aranykán ízes:))
Rano, rano, ranicko.
Keď vichadza slniecko!
(És reggelre, holnapra,
Sütni fog a napocska!)
Akármi Áron 2016.06.08 16:19:56
@Gabba:
Nagyon naprakakész vagyol a búcsúk mikéntyében tÉsis:))
A mi fertályunkon búcsúfüggő volt, hogy a kakakos nyalóka vagy a csíkos, szopogatós, ámde hosszú cukorka élvezzen-e elsőbbséget:)
Lehet, h a Duna parton ilyen sose fordult vóna elő, sőt még egy similabdával (potomÁron) ez a szembetűnő diszkrimináció javára is vált vóna:))
A műanyag plüss ruhás babák a nyafkáknak maradt, én a kukoricatáblát csappantottam meg EGY aranyhajú, de valódi, eleven babáért.:)
Falu-város különbsége, örökös dilemma ez, még ma is!
"Mert ahol jók a feltételek, semmi nem jár nehézséggel"!:D

@Pácsó Ármándó:
De az nem lehet, h azért maradhatott ki CO repertoárjából a füstölt ebadta pirítós, mert tájidegen vót arra, oszt ippeg másfelé haJókázott?:) Nem annyira vagyok megokosodva ebben, mert én inkább tüzes vagyok, mint vizes:) És lehet, h csak füstölgök itt má' megint feleslegesen!
Akármi Áron 2016.06.08 20:49:39
@Gabba: :)) Nagy igazságod vagyon most!:D
spinoffashion Újabb poczkok 2016.05.10 05:45:15
Ömlesztve kaptok poczkokat. Már 4 alom volt/van. Nem válogattam, csak a kedvenceket beraktam. Úgyis kellett új poszt...
Akármi Áron 2016.05.19 13:00:24
@ő-szinte: fb+!:))))
De most szombaton benyalhattyuk, ha oda teszed magad a párbajon,én mindenben támogatlak,tezsvÍrem, na???:)))) Kolbásztőtés issorázzzz! Necarjá be, én tudok, megosztyuk a melóDiát, én tekerem a lantot, te óvatosan csúsztatod hozzá a kunkoriját, hosszú, végtelen...öröm lesz!:DDD Team munka csak csúcs lehet!:D
Haggyá üzit, hUn taNákozunk!:)Szvsz!
Akármi Áron 2016.05.19 13:06:22
@nosce: DDD PfejParipa!:) (Nagyon dili!)
Akármi Áron 2016.05.19 15:33:56
@nosce: Hát jó, nem bánom:))) Megdumáltá':D

@ő-szinte: Tésis megdumcsiztá, akkor cserélünk, megy a derálás is, (paraszt:)nálam, ajaj orrba-szájba-karikába, ha kell!:) Össze nem veszünk, mert a lóvé kÖll, meg jó tezsvÍrek vagyunk:D

A páváskodás, olyan basáskodás:))) Menőféle persze, meg olyan orrlikba esősen, magasan tarCsa a fejét, ni mutatom, jóvan, de akkor meg nem taNálom a betűket!:)

Ma annyi dilis vót körülöttem, h összetévesztenek velük!
Ez itt fenn meg napi okosság vót!:))))
A Blikk infói szerint teljes az X-Faktor zsűrije, a korábban bejelentett Tóth Gabi - Gáspár Laci páros mellé két fiatal énekest kerítettek, ByeAlexet és Puskás Petit, ezzel kialakult minden idők legfiatalabb X-Faktor-zsűrije. Az első három évadban a Keresztes Ildikó-Geszti Péter-Malek Miklós-Nagy…..
Akármi Áron 2016.05.18 21:41:36
@Hortenz: : +1 és h milyen veszélyes fajta?!:DDD
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
Akármi Áron 2016.05.18 15:07:20
@Vittore.: :DDD Mert ott bitti nem taNász ............olyat?:) (átláccós tintával, az még ér?)
Akármi Áron 2016.05.18 15:49:35
@Berber Oroszlán: Az a baj, h vakon írok, hát ezt mondom:))) Jó, ha legalább neked jó a szemid, kivéve az egyiket:))) (Jáj, de durva vót!)
De jó, h mondod, télleg ÉH Nóri, mindent tucc, én meg ettül okosabb lettem, felzárkóztam:)
Akármi Áron 2016.05.18 15:50:58
@ALOKSAKTWO: :))) Nem baj, adok én, csak én se tudok sokat, mer nekem is kevés van!:)
Tengernyi szeretettel üdvözöl mindenkit Zé a műtehénszarral kikent ólból, én meg innen a kanapéról. Beköszöntött a munka hete, így a szó szoros és átvitt éttermében is kibaszott köcsögöket nézegethetünk majd. Attila reggeli szeánszával nyitunk, ami pusztán annyi, hogy térdig húzott fekete zokniban…..
Akármi Áron 2016.05.05 13:19:46
@Pácsó Ármándó: Kösz-pösz-szösz-mösz, de elárulom, h nem az én érdemem, hanem az Ébresztőm pontosSprecíz:D aranyka ára van, le nem cserélném!:))) És még zenél is, erre nem korán kelni, hja!:D
Akármi Áron 2016.05.06 08:28:23
@Avanivi: Szijja Avi:))) Én kibogoztam vóna, mit súgdolóztok tesóval, biztos és lettünk vóna akkor már hárman párban.:D Puszi, jó hogy láttalak, üdv. otthoniaknak is!
Kedves olvasók, hát ez a perc is eljött, végére érünk kedvenc sorozatunknak, az esetleges szövegbeli elütésekért előre is elnézést kérek, de érthető okokból kissé bepárásodott a monitorom… Cliffhangerrel zártuk az előző részt, ehhez képest az úszva menekülni próbáló…..
Akármi Áron 2016.05.01 21:32:39
Meghoztam az üdvikémet ZárÓra!:D
"Happy end nincs? - De van!" ( Illés: Sárika)
Rendesen elkapott a retrós zenei blokkod fergetege és a végére passzentként még Sárikáztam cseppet, baj-e?:) De csak azért, h a bugi fokozatosan távozzon a lábikómból, így elfogadható ugyi?!Köszi!:D
Én most feltenném a kezem arra (de nem evvót a kérdés?:) h ki hallgatta meg a zenei összkínálatot, ......kétbetűs:D (de feltartott kezem akadálya vót, h beírjam) akkor hát itt-e, ÉN!:) Na, jó végig nem folyt lábamszárán..a bugi persze, de mindbe belehallgattam! :D

És igen, happy end-del zárult a sori (megnyugodtam, boldog voltam, felugrottam) új élet-gyerök is, a poszt is, az író-olvasó talik is, ITT ! Nagyon köszönöm, h részese lehettem, sztem szegényebben érezném magam, ha kihagytam volna.
Egyidejűleg klassz játszóházat (is) biztosítottál ilyen kajláknak, mint én,(súgom füledbe, pszt)
aki néha túlrosszalkodta picit a komolyságot is, de bocsásd meg ezt nekem,(hozott anyag) egy második IGEN-nel!:)
S végül nem akarok túl pátoszos lenni, de oly kitűnően forgatod a tollbegyed/hegyed/pennád a pergamenre, h a nyájas olvasó csak eme kommentjében tudja "ijesztgetve" megköszönni ITT írójának, h megyek én még a te uccádba, csak hintsed tovább betűmagocskáidat, majd megtaNálom én azt, mint vaktyúk is a tápláló szemet!:)))
Továbbra is írj, alkoss, mert dolgod van vele, mások nagy örömére is!
Köszönöm Neked, Gabba! Élményt nyújtottál.
Na, második kanyar, megint jön négy csaj, a mai adásban Young Dzsí, azaz VV Béci csaja Adrienn, és egy másik, Rózsa, előbbi romalagzit rendez 150 főnek, de csal, mert nem is igazi mennyegzés ez, hanem fogadalommegerősítés, amiről nem is tudtam, hogy létezik, sőt, hogy köll ilyet csinálni,…..
(Tartalma 21 éven aluliaknak nem ajánlott. A történet nem megtörtént eseményeken alapul, a helyszín és a szereplők kitaláltak, viszont termék megjelenítést nyomokban tartalmazhat!)..
Akármi Áron 2016.04.14 18:15:21
@paranyuszi: :DDD Hát most mit csinájjak, ha övé vót a Kapcsoltam műsor?:)) Evót a lényeg, még nekem is vén:DDD
Sőt!:)
Akármi Áron 2016.04.26 10:21:02
@nosce: Szva és köszi!