Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Az  Anettka és Tomi főz című show izgalmasabb, ötletesebb, és jobban kitalált bármely eddigi főzőműsornál. Egy csodálatos, harmonikus kettős, egy Anettka és egy Tomi, aki ennél tomibb már nem is lehetne. Újabb kultuszgyanús jelenség a Bptv-n. Kovács Lázár? Stahl Judit?…..
Doc 2006.04.21 12:14:38
Huhúúúú! Emberek, hogy miből maradok ki én mióta nincs TV-m?! Úgy látszik végképp elszállt felettem a tovarobogó élet vasfoga. Komoly adrenalinfürdő lehet egy ilyen műsor végignézése! Annak idején én is dolgoztam TVnél el tudom képzelni milyen munka folyhat a Bp TV-nél ha ilyen a produktum... Nem találják a lisztet vazze? Tomit ugyan a fenti okbók nincs szerencs(étlenség)em ismerni, de Anettkától mindig elúrhodik rajtam egy perverz-szerű érzés: mint mikor gyerekkoromban valamilyen különlegesen csúnya állatot piszkáltam. Koncentráljunk a mára. Még ma is nehezem tudom elhinni, hogy vannak emberek, akik a puszta, kendőzetlen hülyeségükkel képesek kamera előtt maradni... Mert ha valaki buta mint a föld, de csinos, hát Istenem, elviseljük. De hogy csúnya is, hülye is, ráadásul a gátlás maradéka is rég kétségbeesetten továbbállt belőle... Szerintem az emberek nagy része egy kicsit mazochista hogy ezt bírja. Persze, meg lehet közelíteni a vicces oldaláról is, de ehhez bizonyos típusú humorérzék szükséges. Van nekem olyan, de az ilyet, úgy mint a "kisgyerekpofáraesik a házivideón" német humort nem bírom.Olyan nekem mint uborkagyaluval rejszolni: enyhény szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
Viszont ha televízió célját ingerek továbbításában határozzuk meg, akkor ez a műsor maximálisan betöltheti a szerepét: hányingertől a röhögőgötcson át a mély letargiáig.
Zárszóul, nekem Anettka kilövéséről mindi a bérvadászat nemes intézménye jut eszembe...
comment:com Betevő Mikola 2006.04.19 12:00:00
Mi tagadás, megszerette Mikola Istvánt Magyarország. Üstökösként. Bohókás csetlése-botlása, a kalendáriumból okosodó falusi tornatanár világképét briliánsan karikírozó poénjai, meg ahogy pofákat tud vágni, hát az haláli! Fájdalmas ezért, hogy újabban keveset hallunk…..