Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyike01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis késéssel, de én is hozzájutottam a magam Király István CD-jéhez. Azóta sokat hallgattam, de nem akartam írni róla, mert már született egy felmagasztaló kritika. Ahhoz nincs mit hozzátennem. Aztán mégis úgy éreztem, le kell írnom az érzéseimet, és erre pont megfelelő ez a…..
Folyékony Kenyér Tuck Barát 2012.01.30 10:46:00
Jelenleg a magyar kézműves sörfőzés legnagyobb hiányossága, hogy nincsen elég palackozott söre. Még kevesebb van, ami igazán jó volna és igazán csinosan is nézne ki. Ezért nagy szám, hogy a győrzámolyi Bors most egy nagyszerű sört tett le a pultra egészen csinos csomagolásban.…..
Folyékony Kenyér Gömöri IPA 2012.02.01 11:40:00
Az IPA a Kaltenecker egyik legfontosabb söre. Végül is még mindig csak három IPA (Grabanc, Serforrás, Kaltenecker) van a Kárpát medencében, pedig már évek óta lehet tudni, mennyire fontos műfaj. Viszont nem könnyű előállítani.A Kaltenecker IPA általában csapon van a Piritósban,…..
Folyékony Kenyér Ötórai szent 2012.01.27 10:20:42
A Brewdog jelenleg Európa legszebben marketingelt sörfőzdéje, a modern sör ideológusa, így a söreikben is főképp a hagyomány és az újítás feszültségét keressük – a 5am Saintben ez az ív szépen kirajzolódik. A vidám piros címke mögül jó sötét barnás…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..