Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Protosz

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rémültségemben nem tudtam mozdulni. Egyedül, sérülten egy faluban amiben eluralkodott a káosz... Egy mély bariton hang hozott vissza a valóságba. Rám kiáltott, én ráfordultam azonnal. Egy 50es évei elején járó emberke szólt rám, aki a háza emeleti ablakából szólt rám.…..
Ezeket a sorokat egy híd alól írom.... A vonatkatasztrófa után sok sok nappal és történéssel. A táborozáshoz ideális helynek tűnt. Úgy érzem mostantól mindenkinek nyilvánossá teszem, mi is történt azzal a világgal, amit azt hittünk sosem fogunk elveszíteni....…..
Az ébresztő helyett szirénázásra ébredtem reggel. Átkoztam is magam, miért nem csuktam be az ablakot, akkor legalább alhattam volna tovább is. Bekapcsoltam a gépet, és közben míg bootolt elmentem a reggeli szokásoknak megfelelő köröket tenni: kávé...klotyó... mosdó... vissza…..
A reggel gyorsan eljött. Mivel van egy kutyánk, jaj nem is írtam eddig, a családot összetartó egyetlen kapocsról a kis máltai selyem pincsiről... Pedig megérdemel egy sort. Most olvasva gondoljátok, na, egy papucs kutya... leszarom. A mienk... és nagyon fel tudja dobni az ember kedvét.…..
Mna megint itt vagyok. Gépelem a sorokat, ahogy megígértem az asszonynak. Szóval a nap, az most kivételesen kurva jól indult. Meglett a statek vizsga. Végre felrakta ''Tüncike'' a jegyet. Nem siette el, laza 72 óra volt mire felrakta. Csupa stressz. A nap további részében jogra…..
Túlélők naplójából Prologue 2011.05.21 19:12:00
Hah nem értem minek kezdem el ezt a naplót. Barátnőm szerint ezzel levezethetem a vizsgák utáni feszültséget. Én másra gondoltam mikor feszültség levezetést ecsetelte. Nem baj, legalább plusz pontok az estékre megvannak. Kedves naplóm kezdetű  mondatokat hanyagolom ez is…..
George A. Romero 4 [8] általam látott filmje   Tudom, hogy a következő sorok sokaknak nem fog tetszeni, hisz a horror imádók körében Romerot igazi mesternek, filmjeit pedig alapműnek tartják. Cinikusan mondhatnám, hogy valóságos ódákat zengnek róla. Az új filmjét ráadásul…..