Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roodie a Farkas

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor kiderült, hogy a Digi helyett a TV2 közvetíti majd a Premier League-meccseket, mert az Eximbanktól kapott milliárdokból futja arra, hogy rálicitáljanak bárkire, ha nagyon akarnak valamit, naszóval akkor én nagyon megörültem, nem azért, mert annyira szeretem Habony Árpád Andy Vajna tévéjét,…..
Roodie a Farkas 2016.08.11 15:44:09
www.fullmatchesandshows.com/

Összefoglalók elég hamar, teljes meccsek kicsit később szoktak fenn lenni.
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Az újév első bejegyzése egy házilag barkácsolt görög városrészletről fog szólni. A klubélet beindulása után, elég sokat játszottunk ókori csatákat, ahol a terepasztalon meg kell jeleníteni a seregek "táborát" is, Ennek elfoglalása negatívan módosítja az adott fél…..
Roodie a Farkas 2014.01.04 20:42:37
Három évre szerződtették, mégis csak 257 napot tölthetett a Chelsea kispadján Andre Villas-Boas. A portugál trénert azok után menesztették, hogy szombaton csapata újabb vereséget szenvedett, ezúttal a „bivalyerős” West Brom gyalulta le a Kékeket. A Chelsea utolsó 12…..
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
Roodie a Farkas 2012.01.18 23:48:06
TMT Manufaktura BÚÉK! 2011.12.31 10:32:19
Helló Mindenki!Kicsit megcsúszva, mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk (tudom, Karácsony megvolt, köszi), Boldog, Victory pontokban, Achievementekben, meg minden ilyen győzelmet jelentő játékkifejezésben gazdag Új Esztendőt kívánunk, nem is beszélve kreatív kirohanásokról és…..
Roodie a Farkas 2012.01.01 17:23:28
Üdv néked kedves Olvasó !  Hát ez is elérkezett és már el is múlt. A várva-várt esemény a Games Day Budapest 2011  rendezvény. Azt hiszem az olvasók legtöbbjének nem kell bemutatni a rendezvényt, ami a hazai figurás játékok éves nagy találkozója. Azt kell mondjam az idei…..
Roodie a Farkas 2011.12.05 15:08:43
Kedves Népek!Végéhez közeledik a remekül zakatoló őszi WM/H liga, és ennek apropóján rögtön indítanánk is egy hasonlót Malifaux-témában - a végén valami jóféle egynapos versennyel. Nincs semmi készre főzve a szabályokkal, lebonyolítással kapcsolatban, ezért üdvös lenne,…..
Geistwald Ghasts saga vana 2011.10.08 21:11:00
Nos, megtörtént az első összecsapás a frissiben felfedezett SAGA rendszerében. Ellenfelem a gyorsan lelkesülő és igen szórakoztató wargamer-ikon, Vihar volt. Jókat röhögtünk, még jobbat játszottunk. Here it comes! Megfelelő figurák híján a padlásról előteremtett, ősrégi…..
Roodie a Farkas 2011.10.13 13:50:14
Roodie a Farkas 2011.10.13 18:31:05
Nemsokára ki tudod hozni talán - a Conquest Games (www.conquest-games.co.uk/) gyárt gyönyörű műanyag normann lovasokat 28mm-ben, a 12 darabos szett 18 font, és már készül a gyalogos szett is, bár elér régóta hallgatnak, de lassan ideje lenne kirukkolniuk vele.
Villámposzt következik! Történt egyszer, hogy rábukkantam a SAGA magyar beharangozójára. Mivel remekül összefoglalja a lényeget, ezért nem koptatom a billentyűzetet a rendszer alapjainak elmesélésére. Katt oda, aztán vissza!Inkább elújságolom, hogy a blog sötétben rejtőzködő…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Mivel a múltkor kicsit hosszúra nyúlt a mákfaktor elemzése, ezért a sokkal érdekesebb kérdés megmaradt a mostani bejegyzésre.Az előző poszthoz hasonlóan most is három rendszeren keresztül próbálok utánajárni annak, melyik játék kiegyensúlyozott, és melyik nem küzd…..
Roodie a Farkas 2011.05.17 17:20:59
@Gróf Úr:

1. ... :-D

2. Igen, kb. pont ugyanennyit lehet hozni példaként Malifauxban is. Erre írtam, hogy egy-két kivétel sereg mindig van, de a nagy többség azért jellemzően nem ilyen. Nyilván ha egy adott sereg összességében homogén, akkor nehéz nem fluffos/stílusos listát hozni belőle. De ha a seregen belül megjelennek a csoportok, rögtön borul azért a dolog a legtöbb esetben. Pl. Trollblood seregből nem nehéz stílusosat hozni, mert vannak a kis trollok, a közepes trollok,meg a nagy trollok. De Circle esetében máris árnyaltabb a kép (ezt a kettőt ismerem, bocs ha kevés a példa). Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a Malifaux jobb - pont hogy nem, szerintem ugyanolyan ez is, mint a többi, nem látom a különbséget, lehet csak azért, mert a tapasztalatom a hivatalos fórum rendszeres olvasásából áll :-D

3. Fogtunk már kezet, sőt, levelezgettünk is :-D