Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Bence

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..