Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tirexi25

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
Angol cím: Ocean's Three and a Half Magyar cím: - Leírás: Bonnie, Joe felesége végül megszüli a gyermekét: egy kislányt, akibe Stewie halálosan szerelmes lesz. Joe kölcsönt vesz fel egy uzsorástól, mivel megérkezik a hatalmas kórházi számla, és hogy visszafizesse, Mr.…..
Általam készített patch a legtöbb gyári alkalmazás elfordításához   A Nokia 5800 XM v50-es firmware frissítése óta nekünk is van már elfordítható, kinetikus görgetéssel kiegészített menünk. Arra gondoltam, hogy jó volna minél több gyári alkalmazást is elfordíthatóvá…..
Tirexi25 2010.04.28 16:56:12
 Diavetítés funkció a főképernyőn!   Ismét egy új funkció érkezett a telefonunkra, sőt, ez is az 5800 v50-es firmware-éből. Csak jó ez a Nokia, szinte több újdonságot kapunk tőlük, mint a Samsungtól. Sajnos. A patchért pedig köszönet jár Liamstears-nek, akitől már…..
Tirexi25 2010.04.28 16:55:39
.vonalkod { position:absolute; visibility:hidden; border:solid 1px #CCC; padding:5px; }  A vártnál hamarabb elérhető az alkalmazás!   Végre elérhető az SPB Mobile Shell bétája az s60v5-ös platformra. Talán mondhatom, hogy ezt a programot rengeteg ember várta, mert…..
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
 Elérhető az új HyperX ROM   HyperX új szokásához híven megint a kiadás előtte feltöltötte az új ROM-jának a changelogját, így már most tudjuk a változásokat. Az új ROM nem hoz nagyobb horderejű változásokat, inkább csak egy javításokat eszközölő frissítésnek…..
 Immáron az összes firmwarre telepíteni tudjuk a trükköt   HyperX a V3-16-os főzött ROM-ja egyik nagy újdonsága az volt, hogy be lehet állítani a telefonon, hogy milyen legyen a fókuszálása. A kamera gombot félig lenyomva belövi a távolságot, így akár gyönyörű…..
 Ismét nagy ugrás az i8910 HD történetében   Újra birtokba vehetünk egy új HyperX ROM-ot. A mostani ROM több szempontból is figyelemre méltó, illetve több újodonsággal is találkozhatunk. Először is egy teljesen új számozást vezetett be HyperX, így mostantól a…..
 Végre videózhatunk HD felbontásban eldobott képkockák nélkül!   A telefon talán egyetlen hatalmas hibája, hogy pont azt nem tudja kifogástalanul, amivel hírdették: a 720p-s HD videófelvételek szaggatnak, az átlagos framerate pedig 21-22 fps környékén mozog, amit valljunk…..
 Elérhető az XXJB1 XEOJA1 Poland!   Elérhető az újabb magyar nyelvű gyári firmware. Kódja alapján februári kiadású. Még nem teszteltem, de a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják! Kérlek Titeket, osszátok meg a bejegyzés hozzászólásában a tapasztalataitokat! Az XXJB1…..
Sajnálatos módon a Samsung nem igazán támogatja a termékpalettájának csúcsát, az i8910 HD-t, és Magyarországon a frissítések teljes hiányával kell szembenéznünk. A telefon megjelenése óta kapott már frissítést többek között az olasz, kínai, hongkongi, és az orosz régió…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Tirexi küldött egy új példát arra, hogy a játékkészítők/forgalmazók trükköznek. De miért? Mire jó ez? Nem ezen fog múlni szerintem, hogy a játékot megveszik-e, vagy nem...És még le is tagadták, hogy ki készítette. Jöjjön egy bemutató, "enyhe" dejá-vu…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..
Postal 2-őt szeretjük. Az ilyenekért is. Igaz, ez valami feltört verzió lehet. Köszönöm Sziszkónak a linket ..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Tirexi25 2008.03.09 10:24:51
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..