Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacskay33

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orbáni "nemzeti-keresztény" politika jobban hasonlít ceausescu-i / milosevicsi nemzeti-bolsevizmushoz, mint a hagyományos kereszténydemokráciához. A magyar jobboldal "Románia-élményéből"  nemcsak a székely autonómia ügye jött elő, hanem a Román Kommunista Párt etnikai alapú pártdiktatúrájának…..
bacskay33 2020.07.23 10:58:41
@havrilla: Ez igaz, de a kérdés az, hogy ki áll a magántulajdon mögött. Ez a FIDESZ taktikája, hogy a belső köreiből kiválasztja az új tulajdonosokat, akik aztán adnak a sajtószabadságnak. Remélem, az EU ezt nem hagyja annyiban.
A szlovákok és az ukránok is olyan hatalmat akarnak,amely odafigyel rájuk, viszont már torkig vannak az urambátyám rendszerrel; Az európai szociáldemokraták nagyon szeretnék, ha a magyar és a lengyel kormány végre kénytelen volna anyagi következményekkel szembenézni, amiért módszeresen megsérti a…..
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
A hét első felében akkorát hazudott a kormánybarát Pécsi Újság az egyik helyi középiskola beöltözős napjáról, ami már tényleg a legsötétebb, diktatórikus éveket idézi. Az intézménybe járó diákok és a szülők nem győznek háborogni a nagyon súlyos ferdítés miatt...
bacskay33 2018.04.02 14:04:58
@kószák egyike: Sajnos ez csak fokozódni fog a választás után. A mostani választási hadjárat döntően a hazugságokra épül, a kormánypárti televíziókban is szemrebbenés nélkül mondják a képünkbe a legnagyobb hazugságokat. Az újságírók sajnos ki vannak szolgáltatva a kormánypárti laptulajdonosoknak, ha nem állnak be a sorba, az állásukat kockáztatják. Bizonyos mértékig meg értem Őket. A független média napjai meg vannak számlálva, maffia módszerekkel fogják megszerezni a még független hírportálokat. Pedig lenne lehetőség a társadalom egy részének a segítésével, minimális anyagi ráfordítással független hírportál létrehozására, de ez sajnos most elbukott, lásd az Index volt vezetőjének a kezdeményezését.
Decemberben Pozsony és Pozsony közt egy kicsit Bécsben is vonatoztam. Különösebb célom nem volt, de utaztam egyet a Stammstreckén, ahol az S-Bahnok és régiós vonatok közt újabban a Westbahn távolsági vonatai is felbukkannak:..
bacskay33 2018.03.12 09:39:45
bacskay33 2018.03.12 09:57:47
Pedig azt mondta mindenki: a Fidesz egyik fővárosában, ahol minden és mindenki Lázár Jánostól függ, ott csak a Fidesz nyerhet. Ehhez képest egy pár hete még ismeretlen civil rommá verte Orbán emberét. Tanulság: a Fidesz legyőzhető. Itt a Kávézóban abban bízunk, hogy végre leáll az az ostoba…..
Gajdics Ottó nem csak egyszerű tagja az állampárti politikai szervezetnek, a Kádár-jugendnek, hanem főiskolai titkára is...
A Népszabadság május 14-i számában a következő hír jelent meg:"Egyik napról a másikra eltünt a baloldali Stop.hu internetes portálról Gréczy Zsolt blogja, és a Népszava online felülete is eltüntette Gyurcsány Ferenc bizalmasának legutóbbi irását. Gréczy blogját a…..