Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moan

0 bejegyzést írt és 1601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..
William Lane Craig vallástörténész az Újszövetségben és a Koránban szereplő információkat hasonlította össze, megvizsgálva, hogy a két alapmű közül melyik szolgál megbízhatóbb információkkal Jézus személyéről. Názáreti Jézus az emberekre a valaha élt legnagyobb…..
Van az a klasszikus, hogy minek megy Mayhem-koncertre az, akit váratlanul ér, hogy esetleg megdobják disznófejjel. Volt ilyen, be is perelték a zenekart, de ha jól tudom, akkor nem büntették meg őket, mert számítani kellett volna ilyen eseményre. Na most, aki volt már At The Drive-In-…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
A hamis élelmiszerek azért különösen veszélyesek, mert hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sarki boltban vagy a vendéglátóhelyeken kapható dolgok egyáltalán nem lehetnek károsak az egészségünkre, hiszen azokat ellenőrzött körülmények között jutatták el hozzánk. Az esetek…..
Moan 2014.02.18 10:05:42
@Nanenáné:

Használom előszeretettel mindkettőt. Tény, hogy a sáfrány az azért mégiscsak sáfrány, de az én tapasztalatom az, hogy a sáfrányos szeklice majdnem ugyanaz, csak jóval gyengébb változatban. Ezért használok belőle többet adott esetben. Vagyis van saját íze, csak enyhébb, nem annyira aromás. Ha "olcsósítani" kell az ételt, akkor tökéletes választás lehet. :)
Moan 2014.02.18 10:17:59
@Roan: Meg arzénból is jóval több van bennük. :) Omega 3-ra meg ott a dió. :)
Szóval minden megvan az őshonos élelmiszerekben is.
De azért na.. nálam nagyon lazac fan nincs. :) A családban rendszeresen elhangzik az a mondat, hogy "Mit együnk? Lazacot, vagy lazacot?"
Igaz nálam az nem annyira egyértelműen tengeri hal, de mondjuk annak. :)
Moan 2014.02.18 10:19:30
@Roan: Ja és a busa húsa is tartalmaz omegát. :) Igaz, azt nem annyira szeretem.
forrás: http://www.facebook.com/lefotozlak Más néven reklám. Közületek ki vásárolt utoljára bármit reklámok alapján?Mondjuk dezodort, mert klassz az űrhajós ruha?Esetleg joghurtot, mert a család mosolygott?Vagy mosóport, mert a 3D-s poligonok fantázianéven csuda intelligensen…..
Moan 2014.02.18 09:19:09
@Ultracivil:

Minden szavaddal egyetértek, de sajnos azzal a hozzászólással is, ami így kezdődött: "Mert a magyar birka."
Én csak nagyon szűken nézem azt a közösséget amiben vagyok. Sportközösség, lakóközösség, munkaközösség. Nem kell messzire menni némi igazi alpári ostobaságért és rosszindulatért, a jóindulatot meg úgy kell keresgélni. Már az alapoknál baj van. Erre mit lehet építeni? Azt ami ma Magyarországon megy. Többet nem.
Bár legalább annyi lendület még bennem is van, mint amennyi benned lehet, de...
  Le kell mondani az Exploited európai turnéjának hátralevő bulijait, mert Wattie Buchan, a zenekar 57 éves énekese egy csütörtöki, lisszaboni koncert közben rosszul lett és összeesett. Mint később kiderült, kapott egy kisebb infarktrust. A baj elsőre meglehetősen nagynak…..
Moan 2014.02.17 20:36:58
@kranführer:

:) Zakk is a "mi"-be tartozik. Ha te dönthetsz erről, akkor ő is. :))))

Minden esetre bármennyire is korszakalkotó volt a munkássága, azért az ciki, hogy 60 éves korára oda jutott, ahová egy 16 évesekből álló punkzenekar ma pár hét alatt eljut. :) Vagy nevezhetnénk úgy is, hogy ott maradt a 80-as években.
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
Frissen akarja tartani hosszú távú kapcsolatát? Szeretné, ha 20 év együttélés után is úgy tudná kívánni a házastársát, mint az első napon? Mi sem egyszerűbb ennél. A XIX. század végén egy amerikai doktornő már megírta, mit kell tennünk: hagyjuk az orgazmust a fenébe!…..
Moan 2014.01.30 15:04:52
@_atti:

Ahogy mondod...
Moan 2014.01.30 15:09:51
@béla a görög:

Na ez az amit egy nő nem irányíthat. Tehát olyan nincs, hogy "úgy hagyod a pasit." :) Ha "úgy hagyod" az tényleg gáz.. De ha ő "hagyja magát úgy, tudatosan, akkor van az amiről itt beszélünk páran.
De ez nőként nem érheted el. Ez egy férfi döntés és tudatállapot. Azt mondják a lényege abban van, hogy a nő a befogadó fél (energetikailag) a férfi az adó...és a férfi az orgazmussal olyan sokat ad, hogy attól lesz olyan aluszékony. A nő a saját orgazmusától nem lesz energetizáltabb...a férfitől lesz az. Na most ha nincs férfi orgazmus, akkor ugye a szexuális feszültség nagyon sokáig fenntartható...
Újabb budapesti bringás csajt mutatunk be nektek. Cilu 86-os évjárat, aki a bringájával együtt – amely a Monsieur Cloudy nevet viseli – a fővárosi aszfalt elválaszthatatlan részét képezi. A szőkeség két keréken gyűjtött a barátokat, szerelmet, na és tengernyi élményt.…..
Moan 2014.01.16 14:31:21
@Moan:
s :)
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
Ahogy minden mást a rock- és metalzenészek a karácsonyt is (hál' Istennek) hajlamosak egészen máshogyan szemlélni, mint az átlagemberek. Mi itt a RockStation-nél is hiszünk ebben és a kollégákkal összeszedtünk egy TOP (10-nek indult, aztán inkább lett) 20-as listát. Itt vannak…..
Moan 2013.12.21 17:59:16
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Moan 2013.09.27 16:04:52
@reccs:

Pont ugyanezért. :)
De aztán te se csodálkozz, ha évek múltán a gyermekeid sejtjeiben kimutatnak valami anyagot, aminek nem nagyon kéne ott lennie. :)

Ki a hiszékenyebb?
Aki elhiszi, hogy minden rendben, vagy aki az összeesküvés elméletekben hisz?
...
Moan 2013.09.27 16:05:39
@meow?:

Nem. Én nem írtam ilyet. :) Sőt. Egészen mást írtam.
Moan 2013.09.27 16:06:33
@berczy04:

:) Jaja.. tudom hol vagyok. :)

Na de most mennem kell. További jó játékot. :)

Sziasztok.
Brüsszel növelni szeretné a bioüzemanyag arányát, de azzal nem foglalkozik, hogy főként emiatt a világ másik felén hetek óta tartó füstfelhőben kénytelen élni több millió ember. Az EU nem ellenőrzi az olajvállalatokat azzal kapcsolatban, hogy honnan származik az…..
Moan 2013.07.02 21:34:54
@euratom:

A zombiság még nem annyira elterjedt, de ha sokan lesznek és társadalmi probléma lesz és esetleg fenyegeti az emberiséget, akkor majd arról is posztolnak valamit. Türelem. :)
Moan 2013.07.02 21:36:58
@Vittore.:

A maradék területen meg abrakot a teheneknek. :)
Hús az még lesz is...csak kenyér nem.
De úgyis gáz az a sok szénhidrát. :)
Az újpesti hardcore kerékpárosok olvadoztak a gyönyörtől, amikor néhány napja megpillantották a kerületben frissen megnyitott Tarzan park bejáratánál a biciklitárolók erdejét. Megítélésük szerint a kerületi beruházásból épült játszópark leckét adott egész Budapestnek,…..
Moan 2013.07.02 07:58:25
@Silent Bob:

Azért 8. kommentben megjött az "utáljuk a bringásokat" beszólás. :)
Rekord. :)
Moan 2013.07.02 08:02:26
@Silent Bob:

:) Oké. Akkor nem szóltam. :)
Javaslom, hogy utáljuk a Boeing pilótákat. Abból csak kevesebb van. :D
Moan 2013.07.02 08:31:47
@Silent Bob:

Egyszerűen nem kell komolyan venni. Biztos nem is tudnak biciklizni aztán ezt a frusztráltságot valahol le kell vezetni ugye. :)
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Moan 2013.06.27 16:46:21
@worxland: :)))))))))))))))))))))))))))))))
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..
Moan 2013.06.07 14:41:09
@R.T. Flakfizer:

mm5 :)
Moan 2013.06.07 14:54:40
@promontor:

Szerintem a Kollárnak csak bűntudata van és most ezzel a kijelentésével talált erre igazolást.
Mindemellett igazad van. A gyakorlatban az évek óta összeszedett magashegyi rutint nem lehet átadni szóban csak úgy egyik napról a másikra. Iszonyú pici dolgon múlik a hegyen minden.
A srácot én sem vittem volna hirtelen olyan magasra, akár milyen az erőnléte. Végigjártam volna a helyében a "létrát". Mert az erőnlét csak az egyik dolog a hegyen...Bármilyen fontos, adott esetben kevés lehet.
Moan 2013.06.07 14:59:00
@blah:

..és elítélni sem kell ugyanezért. :)

Mondjuk nézőpont kérdése egyébként. Szerintem inkább keresték fent a hegyen az életet, mint a halált.
Holtan találtak egy 14 éves gyermeket egy kínai elektronikai üzemben mely az Asusnak készít alkatrészeket, ezzel ismét felszínre került a gyermekmunka problémája az országban. Liu Fuzong május 21-én halt meg a Dongguani gyár alkalmazottjaként, jelentette a város Emberi…..