Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReForma

73 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az imént jelentették be, hogy a 2016-os VOLT fesztivál egyik headliner-e nem más lesz, mint az Iron Maiden! Örül mindenki? Ez azért eléggé erős ok, hogy elzarándokoljunk júliusban újra Sopronba, nem?  A zenekar a szeptemberben megjelent The Book Of Souls lemez világkörüli…..
ReForma 2015.11.26 11:07:30
A hard rock olyan a popzenében, mint egy kibillenthetetlen szobor. Néha teljesen elfeledkeznek róla, aztán bizonyos pillanatokban rácsodálkoznak, hogy jé, ez még mindig itt áll. A stílus ettől függetlenül a köztes időkben is tökéletesen működik, jönnek ki az új lemezek,…..
ReForma 2015.05.19 21:40:25
@Kelly és a szexi dög: Na ezt komolyan mondod?! Azért volt azután is jópár komoly darabjuk...
Watters A Tipton a világszerte sikeres, ám szűk réteg számára ismert magyar cégek egyike. A honlapjuk .hu-végződésű, de a vállalatot 1998-ban Seattle-ben alapította Zachary Tipton. A Tipton emlékeim szerint azzal vált híressé, hogy régi bakelitlemezekből készítettek magas…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
ReFormák Pitbull Biblia 2012.11.01 09:44:30
Láttátok a Men In Black 3-at? Na ott az egyik számban Pitbull ezt énekli:”… to understand the future we have to go back in time…” Nagyon jó mondat. Ahhoz, hogy megértsem, mi fog történni velem, vissza kell mennem az időben. Mégha csak gondolatban is. Emlékezz, mi mindent tett meg…..
"Ha meghalsz én nem leszek melletted gyászoló rokon. Csendesen megállok sírodnál, széttárom karjaim. Csontjaimról Hozzád a húst, a bőrt lemosni várom az esőt."  (promise:esőváró) kép: szentkoroaradio.com..
ReFormák Meglepetééés! 2012.08.30 11:45:10
Emlékeztek még a Hupikék Törpikék Tréfijére, aki mindig viccesnek gondolt ajándékokat adott a többieknek? Nanáá. Azok a dobozok persze mindig nagyot durrantak, amikor kinyitották: „Meglepetéééés” -kiáltotta ilyenkor Tréfi. Nagy poén, mi?   Egyik alkalommal étkezés…..
ReFormák Keserédes boldogság 2012.08.28 09:39:56
  Mostanában sok tragédiának lettem valamiféleképpen részese.  Összetört és magárahagyott, önmagával küzdő emberekkel találkoztam, akik sóvárogtak azután, ami másoknak (még) megvolt. Sebeikkel küszködnek, gyógyulást keresnek sokfelé, sokaktól remélnek megbocsátást,…..
ReFormák Kérsz egy kis nasit? 2012.08.20 13:24:44
Haribo. Pringle’s paprikás csipsz. Nógrádi ropi. Étcsokik. Mindegyiket szeretem. Te is biztosan szeretsz egy-két(sok?) nasit. Nem, nem kell bűntudattal a pocakra, felesleges kilókra gondolni. Inkább olvass tovább. Ma ünnep van, ilyenkor persze hogy előkerülnek a finomságok, nasik.…..
ReFormák Olimpia 2012.08.12 16:59:39
Az ötkarikás játékok alatt sokakhoz hasonlóan hazafiúi  örömmel ugráltam fel a székből „iggeeeen megvaaaan győztüünk!” üvöltéssel. Vagy néha ennek ellentétével „affeneegyemegvesztettünk”-et legyintve. Büszke vagyok olimpikonjainkra, mindegyikükre. Janics Natasára…..
„Kicsikét szűk a világ nekem, Keresem benne még a helyem, Nem látom tisztán a holnapot, Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok! …. Szólj rám, ha egyszer véletlen, Össze futnánk, egy másik Életben!” Majka feat. BLR & Curtis:…..
ReFormák Térfogat 2012.07.30 17:12:07
Keresztyén vagyok. Ma 2012-ben. Sőt; református és ennek örülök. Pár napja olvastam el Neil Gaiman Amerikai istenek című könyvét. Az egyik (mellék)szereplő majd egy oldalon mondta el hitvallását a főszereplőnek. Ez indított el bennem is néhány gondolatot. Keresztyén…..
„Kedves Hallgatók! Önök, mint a Keresztyén Érzésellenőrző Járőr (KÉJ) kurzus résztvevői, a mai napon egy különleges jelenséggel találkozhatnak.Mint Önök is tudják, istentiszteleteinken az éneklés különösen is fontos. Alapvető az áhítatos arckifejezés, a lassú…..
ReFormák Mr.Believer 2012.06.13 15:38:00
Aahhh. In the Church with a lot of beautiful christians.Sunshine (organ) music ohh and the ohh yeah.And the song is dedicated to everybody. To Laci, Peti and Sanyi you know. One more Bible verse Lacikám?One more Bible verse Lacikám.One more Bible verse Lacikám? I feel good guilty. I feel really…..
ReFormák Sound of our heart 2012.05.31 11:37:00
Hányszor hallottam ezt a dalt mostanában...na jó, megtetszett. Szurkoltam is az Eurovíziós versenyen nekik. A klipet nézve eszembe jutott egy mondat."(A bűnös) ember szíve mélyén ott suttog a bűn." (36.Zsoltár) Akárhányszor elémkerül ez a mondat, atomjaimra bont.…..
ReFormák Szervátültetés 2012.05.28 09:17:22
Enerváltság. Szürkeség. Punnyadtság. Unalom. Ugyanazok a körök. Ugyanazok az arcok. Kilátástalanság. Vágyak. Tévutak. Hibás döntések. Szégyen. Bárcsakmáskéntcsináltamvolna. Hiteltelenség. Remény(telenség). Ennyi az egész? Jó reggelt! Pünkösd van! Aha.…..
Jó hírrel szolgálhatunk azok számára, akik szeretik az újdonságot, aktív a fantáziájuk, és illik rájuk a "sorozatfüggő", mint jelző. Elkészültek, jönnek, a tengerentúlon többnyire már be is indultak az új sorozatok, amelyeket remélhetően itthon is imádni fogunk. Ha…..
ReFormák Igahirdetés 2012.05.07 19:28:00
Szabadon és felelősségteljesen élni csodálatos dolog. Arról viszont kevesebbet hallani, hogy ez mennyire ijesztő tud lenni.  Szíve mélyén talán mindenki vágyik rá, de az ára sokaknak túl nagy. Mégiscsak igaz az, amit egyik kedvenc magyar zenekarom dalszövegében…..
Filmdroid The Hunter 2012.04.10 22:15:00
 Martin David (Willem Dafoe) mindenre kapható vadász, új megbízatása a tasmán vadonba szólítja, be kellene cserkésznie egy kihaltnak hitt fajt, ugyanis egy katonai biotechnológiai cégnek valamilyen oknál fogva nagy szüksége van az erszényesfarkasra. David a helyszínre utazik,…..
Filmdroid Coriolanus 2012.05.04 19:20:00
William Shakespeare talán legvéresebb darabja az ókori Rómában játszódó Coriolanus. Nem túl ismert darabról beszélünk, amely ritka alkalmakkor kerül a színházak kínálatába, személy szerint én még nem találkoztam a hazai színházak repertoárjában Shakespeare eme…..
ReFormák Képzelt riport 2012.03.23 17:24:00
"Na jó, beismerem. Egy kicsit elszaladt velem a ló, talán nem kellett volna ilyen ...khm...erőteljesen rászólnom(üvöltöznöm). Jól van na, emlékszem a múltkorira is, amikor kicsit erősebben ...khm...reagáltam (duzzogtam). Tudod, a stressz, meg a többi dolog. Na jóóó. Igazságtalan…..
"Uralkodik az Úr!" -naná. Csak ezt nem látni, mi? Kicsit eltájolta magát, aki írta a 97. zsoltárt....Hol uralkodik, ugyanmár.... Láttad az "Asterix, a gall" című filmet? Na, figyelj. Vannak a rómaiak a légiókkal, meg a gallok, akiket meghódítanak. Övék az egész ország, csak egy…..
ReFormák Fáradt vagyok 2012.03.11 19:15:00
Uram, néha olyan fáradt vagyok...üres gesztusok burkát feszegetném, mert szorítanak. Uram, néha olyan fáradt vagyok...hiábavaló dolgokba fulladok bele. Uram, néha olyan fáradt vagyok...van értelme annak, amit csinálok? Uram, néha olyan fáradt vagyok...belefáradtam saját…..
...szűzlány. HOPPÁ. Micsoda társaság. A 10 szűzről szóló történet egyik mellbevágó mondanivalója (most számomra) az, hogy valós veszély a lelki elhanyagoltság, slamposság. Ahogy a szűzlányok közül 5-en slamposan készülődtek(olajhiány) az ünnepre, úgy ez megtörténhet…..