Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatu Monk

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
Szívén viseli, figyelemmel követi, átérzi, átéli, azonosul vele, együtt lélegzik a közélettel, médiával, sportélettel. Az együttes neki játszik, a politikus neki ígér, a celeb neki öltözködik és szavazza ki a másikat a villából, a csatár neki szerzi a gólt, a rendőr neki…..
Modorosblog Oktatási reform 2011.09.26 06:00:00
-Csá gangszta, mi a pálya? -Csákó! ..azt a csajt nézzed a hét ából... ás, ugye? -Ja, a Bumszer Olgi. De megbasznám, kár, hogy még nem vagyok teljesen ivarérett. Milyen óráink lesznek ma? Muterom pakolt ma. -A ruhát is ő készíti még, mi? -Hagyjál már, köcsög! Na…..
Tatu Monk 2011.09.27 14:13:19
Nem mondom, hogy váratlanul ért a Két pasi megy egy kicsi évadnyitójának lenyűgöző nézettsége, de ettől még meglepett a dolog: az előzetes adatok szerint 27,8 millió nézővel, 18-49-ben pedig 10,3-as ratinggel nyitott a Charlie Sheen nélkül elinduló évad, ez pedig sorozatcsúcs,…..
  Az Európai Unió 2004-ben oldotta fel a génkezelt növények termesztésének teljes tilalmát, míg Magyarországon 2008-ban mind az öt parlamenti párt úgy vélte, hogy nem szabad manipulált vetőmagot a határokon belül felhasználni. A példás egyetértés napjainkig létezik. Az…..
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
Tatu Monk 2011.05.12 09:21:45
Egy elmebaj nélküli civilizáció a szcientológia egyik célja L. Ron Hubbard szerint. Ezek a képsorokat elnézve úgy tűnik, mintha az ellenkező irányba haladnának. A videón:     A szcientológia által kínált legmagasabb, ún. OT 8-as szellemi szinten lévő John Allender 3…..
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
Tatu Monk 2011.03.09 12:06:22
@2llkedő: "a híd állapotának felmérése közben kiderült, hogy a pillérnek ez a szakasza nem lát el tartó funkciót"

Ezek tényleg nem gondoltak bele, hogy a gyalogosok soha nem lépcsőznek, ill. kerülnek, ha egyenesen és vízszintesen is tudnak haladni?!

Grrrrrrrrr......
A mai poszt két korábbi bejegyzéshez is kapcsolódik, a hagyományos okinawai karate edzésekhez, és a hagyományos kínai birkózáshoz, a shuai jiaohoz. A közös pont az erősítés speciális, távol-keleti eszköze.      A kínaiak mindig szerették elegyíteni a…..
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
Tatu Monk 2010.12.07 15:05:51
@Blogger Géza: valóban kiválóan illeszkedne ide.
amúgy meg miért, dolgozott valaha?
Dani odamegy, megtekinti a portékát, nem nagyon beszél, nem is fitymálja, inkább talán visszafogottan dicséri, kihúz a zsebéből egy névjegyet, átnyújtja, beajánlja a kért összeg felét, és arra kéri az eladót, hogy ha esetleg mégis érdekelné, hívja fel. Vélemények az azonos…..
Úgy indult, mint egy abszurd ötlet. Aztán az idő előrehaladtával nőtt, mint maga a tiltakozás. Ma egy utópisztikus projekt, ami már egészen magasra, pontosan 1071 méterre nőtte ki magát. A történet röviden akkor kezdődött, amikor a berlini városatyák úgy döntöttek, hogy az óriási légi forgalmat…..
Tatu Monk 2010.08.21 15:49:01
@armitage: A piramis arányaival számolva durván 1600 x 1600 méteresnek kellene az alapnak lennie. Ennyi tér van, nem? És nem kéne azt teljesen tömörre építeni. Csinálhanák fémhabból, meg ilyen új, szuperkönnyű anyagokból.
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
   Egyszer be kéne ülnünk a saját életünkre. Befizetni, mint egy mozielőadásra. Vagy kényelmesen letelepedni egy fotelbe, tévékészülék elé, aztán kezdődhet a nagyfilm. Peregnének a kockák, megannyi ismerős arc, esemény. És néznénk, ami velünk történt.…..
Tatu Monk 2010.07.04 20:07:49
@g.b.show: pedig a csillag az tagadhatatlanul nyomi, te drága, fellengzős nemzedéktársam.
Tatu Monk 2010.07.05 14:29:04
@g.b.show: na, ezt tényleg nem értem.
Az eddigi elnökválasztások második legnagyobb támogatottságával, 263 szavazattal már az első fordulóban államfővé választotta Schmitt Pált a parlament. Ilyen frakciófegyelemre elnökválasztásnál még nem volt példa: az adatok alapján nehéz másra gondolni, mint hogy a titkos…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világnak nincs is graffitifővárosa, New York vagy London monopóliuma a múlté. Szép csendben ugyanis minden kontinens kitermelte a maga falfirkastílusát, amely olyan egyedi és burjánzó, mintha ott találták volna fel a festékszórót. A Buenos Aires-i…..
harminc Petőfi jobbikos lenne? 2010.03.14 15:00:00
Nem tudom letenni azt a gondolatot, hogy mi lesz március tizenötödikén, hogy megint kivonul minden párt és mindegyik ugyanazzal az öncélú retorikával sajátítja ki magának 1848 első igazán balhés napját, meg hát az egész szabadságharcosdit. Mindenkinek egyértelmű, hogy lesz ott…..
Az új pályalemez első darabjainak elhelyezése, vagyis január közepe óta nem írtam semmit a hídon folyó munkálatokról. Lássuk mi is történt azóta!A budai és a pesti hídfőben megkezdődtek a híd szélesítési munkálatai. Először mély cölöpöket fúrtak a talajba.Az alapozás…..
Tatu Monk 2010.03.12 14:51:15
@Fricy:
Személyeskesdés nélkül hadd kérdezzem mán' meg, hogy ugyan tudunk-e bármi véglegeset a déli biciklisáv sorsáról?
Legutóbb pár hete olvastam valahol, hogy talán mégsem sikerült keresztülnyomniuk az utólagos tervváltoztatást azokon a keményfejű európai bizottságokon.
Egy link is elég, csak végre oszlassátok el a bizonytalanságom!