Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magánvéleményem

63 bejegyzést írt és 2059 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te f@szkalap, vedd már észre, hogy fordítva ülsz a lovon! olvass: https://magyarugyved.blog.hu/2022/04/05/antall_jozsef_a_demokracia_alapfeltetele_hogy_mindig_legyen_kormanyzokepes_valasztasi_gyozelemre_ese Vedd már észre Te szerencsétlen agyhalott kretén, hogy az általad Szent Tehénnek gondolt,…..
B@szod! Az agyatlan, libsinek csúfolt, liberálfasiszta politikus, nekiesik a színésznek, mert nem tetszik a filmbeli kritika. Besz@rás!! OLVASS: http://www.atv.hu/belfold/20211109-vadai-agnes-nem-kicsit-szolt-vissza-a-dobrev-klarat-jatszo-szinesznonekEgy hulladék féreg politikus, a Qurcsányi…..
A világ legnagyobb vallásának, a kereszténységnek legfontosabb alakja maga Jézus, noha életének első szakaszáról (gyermek-, és ifjú koráról) és például külső megjelenéséről alig - alig szolnak a fennmaradt írások. A Biblia csak egyetlen helyen utal külsejére: Ézsaiás próféta könyvében (53:2b):…..
KultúrSokk Porgy és Bess 2019.05.12 23:07:20
A hazai színházi élet még nem látott olyan szintű nemzetközi botrányt, ami a Porgy és Bess bemutatása kapcsán alakult ki. 35 év után láthatta újra a magyar közönség George Gershwin világhírű operáját – ezúttal fehérbőrű énekesek előadásában. Az Operaház honlapját böngészve elég érdekes…..
FAZ: az Orbán-kormánynak meg kell értenie, hogy a választási siker ellenére sem tekintheti hitbizományának az egész országot; Ha a tagállamokban baj van a jogállammal, az az egész unió működésére kedvezőtlenül hat; A Google rájött, hogy rossz lóra tett, amikor az újságírás támogatása címén a nem…..
• Orbán Viktor abban bízik, hogy az európai választások eredménye révén ki tud keveredni a slamasztikából  • Weber politikai gerince meglehetősen puha, valójában nem túlzottan izgatja , hogy egyes államokban módszeresen nekiestek a jogállamnak  • Netanyahu populista, de ezen a kategórián belül a…..
Magánvéleményem 2019.04.03 08:49:57
@csüngőhasú norvégbáró: " ... milyen soros tervet ... "

Azt hiszem a szarab sáskajárást hívja soros tervnek.... :-)

" ... Nicholas Burns azt sürgeti, ... meg kell büntetni az olyan bűnösöket, mint Orbán Viktor, pl. úgy, hogy nem kapnak pénzt az infrastruktúra fejlesztésére ... olyan szervezetek segítségével, mint a Freedom House. ... "

Egy amerikai fosköcsög úgy akarja a Csuti Fényességes Csüngőhasú Napóleont megbüntetni, hogy gyakorlatilag megszívatja az egész országot, és ezt egy liberálfasiszták által pénzelt, elfogult gennygóc civilszervezettel igazoltatná.
Szóval egy tetves amerikai féreg akarja megmondani, hogy mit KELL csinálni egy másik országgal. Ezt művelték nemrég a szarabokkal is, csináltak belőle szarab tavaszt, és a következménye az lett, hogy a menekültnek álcázott illegális migráncsok elözönlötték ájrópát, miközben azok a köcsög USA férgek röhögnek a markukban, és számonkérik azt, hogy nem lettek millió számra befogadva a szegényszerencsétlennyomorultszánalmas élősködők, akiknek az otthonát gyakorlatilag az USA tette tönkre áldásos közreműködése által.
Magánvéleményem 2019.04.03 10:22:55
@csüngőhasú norvégbáró: " ... ha komplett magyarországot kell csöcsre tenni azért, hogy (felébredjen végre) egy hazug simlis cziggányt megbüntessenek, akkor legyen úgy. ... "

Ez analóg azzal, hogy az összes nyugdíjat le kell csökkenteni, hogy akiknek a gyerekei külhonba vándoroltak, és nem fizetik a járulékot, felébredjenek, mert a szüleik éheznek, és hazajöjjenek itt termeljenek és fizessenek járulékot....

vagy

Mivel a magyarok robbantották ki az első VH-t, ezért minden magyart el kell adni rabszolgának franciaországba, kártérítés gyanánt....
Magánvéleményem 2019.04.03 21:26:09
@csüngőhasú norvégbáró: " ... ez a magyarázat arra, hogy a csuti czigány tegyen amit akar, plakátozzon, zsákoljon? ... "

Nem, ez a demagógia. Pusztuljon mindenki, mert az O1G hatalmon van... szín tiszta demagógiája, a kollektív bűnösség elve stb...

Ez az oka, hogy a sok rohadt liberálfasiszta gazember 2006-ban összeverette a tüntetőket, és előtte futni hagyta a székházgyújtogatókat. Ennek eredményeként köszönhetjük a kurcsányitáknak és maszopitáknak a fidesz kelptokráciáját a 3. 2/3-dal.
Aki valamilyen önsorsontó eszmétől vezérelve, gyakran forgatja az állampárt propaganda termékeit, könnyen azt érezheti: furcsa időörvénybe került. A szerkesztők leporolták a 70-es évek vezércikkeit, és lényegi változtatás nélkül teszik azokat közzé napról napra...
Magánvéleményem 2019.04.03 21:14:03
@taga20: szeva főlibsi!

bírod a zenét?

www.youtube.com/watch?v=fiSpkb0fC4I
Magánvéleményem 2019.04.03 21:20:22
@Lakatos Rodolfó: " ... állam és az önkormányzatok mindig is támogatták nálunk a focit, már az '50-es években is. ... "

Nagyon nagy hiba! Egyetlen dolgot lenne szabad támogatni, a tömegsportot. A versenyzők támogatása a szponzorok dolga. Az élsport támogatása szintúgy! +Egyetlen fillért sem lenne szabad támogatásként adni külföldi versenyzésre, versenyrendezésre.
A szlovák elnökválasztás üzenete: köszönjük az orbáni modellt, de nem kérünk belőle.   Nem árt ha rákapcsol Orbán, mert a magyarok súlyosabb gondnak tartják a kivándorlást és a korrupciót, mint  a migrációt. Nagy bajba kerül a magyar gazdaság, ha nem nem áll rá sürgősen az automatizálásra, mert…..
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
Magánvéleményem 2019.03.28 11:14:50
@István Tamasi: Roppant egyszerű, lekezdik fingatni a lakosságot, különösen azokat, akik szerintük aktívan hozzájárultak ahhoz, hogy elapadjon a pénzfolyam...
Megszívatják az liberálfasisztákhoz köthető vállalkozásokat, adókat emelnek, és kreatívan könyvelnek...

Gondolom erre voltál kíváncsi :-)
Magánvéleményem 2019.03.28 11:19:03
@István Tamasi: JA, és mégvalami, ha már nem jön pénz, akkor nincs okuk betartani az EU megállapodásokat.... szerinted akkor mi fogja őket abban megakadályozni, hogy mégjobban leépítsék a demokratikus intézményeket? Akkor már hiába fogsz EU-s bírósághoz fordulni, az államot már nem tudják semmivel rákényszeríteni, hogy az EU bíróság ítéleteit bármilyen tekintetben figyelembe vegye...
Magánvéleményem 2019.03.28 11:21:05
@István Tamasi: Ne hidd azt, hogy csak egymástól, leginkább a liberálfasiszták háttérországát fogják lerabolni, olyanokat mint pl. a kurcsányék "apró" gazdasági birodalma...
Orbán annyira el van foglalva a migrációs mantrával, hogy nem veszi észre: tömegesen vándorolnak ki a magyarok, és hogy vége a nagyarányú fellendülésnek.  Ha májusban nyerni akarnak a nagy pártcsaládok, akkor meg kell győzniük a választókat a populista demagógiával szemben, továbbá épkézláb…..
Magánvéleményem 2019.03.28 10:41:39
" ... Az 56-os menekültek könnyen felboríthatták volna Ausztria etnikai szerkezetét, ám a segítőkészség előbbre valónak bizonyult. A magyarok tehetségét elismerték, az osztrák nemzeti egység nem szenvedett sérelmet. Ma is özönlenek a magyarok Ausztriába – ezúttal gazdasági okokból, mert jobb életet akarnak maguknak. Vagyis az igazi gond a kivándorlás, nem pedig a Soros ösztökélte migráció. ... "

" ... Az 56-os menekültek ... "
Hát igen, osztrákiában is van némi idiotizmus, ami itt szinte az egész liberálfasiszta ellenzéket jellemzi.
Az 56-os magyar menekültek csak az etnikai egységet borították volna fel, HA nem akartak volna beilleszkedni, csak épp ez az apró tény különbözteti meg a mostani migráncsokat és az 56-os magyar menekülteket, hogy a magyarok akik itthonról elmentek, a befogadó országban be akartak illeszkedni és ezért mindent meg is tettek, míg a mostani arab és afrikai menekültnek mondott illegális bevándorlók, akik illegális útvonalakon, illegális eszközöket igénybe véve érkeznek ájrópába, azok jobbára nem akarnak beilleszkedni, a saját egykori életmódjukhoz ragaszkodnak, valamint a vallási törvénykezéshez. Hozzák magukkal a törzsi és egyéb szektás háborúikat, valamint prédaként tekintenek a befogadó államok őslakosaira...

" ... Ma is özönlenek a magyarok Ausztriába ... "
Így van, csak azért az rohadt nagy különbség, ezek az emberek oda dolgozni mennek, és ezt a fajta vándorlást minden EU ország támogatja, mert szükségük van a képzett munkaerőre, és amíg az uniós országok közti életszínvonalbeli különbség megmarad, addig érvényesülni fog ez a fajta lakosságelszívás, aminek az utólag csatlakozott államok a vesztesei, ennek ellenére azt a veszteséget a fejlettebb országok magasról leszarják, ezt semmi sem kompenzálja....
A liberálfasiszták által fennen hirdetett "menekült" muzulmán horda befogása ezt nem fogja nálunk megoldani a fentebb kifejtett okok miatt, mert ezek a migráncsok nem fognak beállni termelni, és még a honi törvényeket sem tartanák be, mert a saját törvényeiket istentől kapták... ÉÉÉÉÉÉÉS az sem mellékes, hogy ezek a migráncsok csak tranzitországként tekintenek Magyarországra, nem itt szeretnének segílyből (nem munkából!!!!) megélni, hanem a németeknél (svédeknél, hollandoknál dánoknál etc.), mert ott minden jobb... még az azonos csomagolású kaja is... :-)
• Európa példát akar statuálni a populistáknak a Brexittel, de félő, hogy éppen őket erősíti meg  • Orbán annyira gátlástalan ragaszkodik a hatalomhoz, hogy még saját korábbi szövetségesét és jó barátját is megpróbálja felhasználni saját céljai érdekében  • Fukuyama szerint Kína még sok bajt…..
A választási matek visszavág...
Magánvéleményem 2019.03.22 14:24:42
@GNDL: " ... Hacsak nem tolják annyira túl a jól ismert választási csalásaikat a fideszes elvtársak, hogy az EU nem fogja elfogadni a magyarországi mandátumokat... "

Ahhoz kellenének olyan ellenőrök, akik leleplezik a választási csalásokat, de az faszarcú ellenzék még arra is képtelen, hogy minden szavazatszámláló bizottságba tagot delegáljon. Maradjunk annyiban, hogy a vágyálmaidban van egy ilyen scenario, hogy a magyar választást érvényteleníti az EP... de hamarabb fogják egymás után kihúzni az ötöslottón az 1,2,3,4,5 számsort egymás után két héten keresztül, minthogy ez bekövetkezzen.

Még bő 2 hónap, és kiderülnek a számok, utána lehet majd választásicsalásozni, de addig ez inkább úgy hangzik, hogy az ellenzékiek előre magyarázzák a szegénységi bizonyítványt.
Magánvéleményem 2019.03.22 15:24:35
@GNDL: " ... Az OSCE jelentése akár vádiratnak is megfelelt volna (és felelne meg ma is), mivel ilyen kritikus hangú jelentést ... "

És, mégsem történt semmi. Nem tudok arról, hogy bármelyik EU ország követlete volna a választások érvénytelenítését, és új ellenőrzött körülmények közötti választás kiírását sürgette volna, arról viszont tudok, hogy minden másik EU országban elismerték a választások eredményét....

Levonom, a következtetést, az általad favorizált OSCE egy fajsúlytalan szervezet, aminek nincs politikai hatása, és a kutya nem kíváncsi a ténykedésére, csak épp még nem szüntették meg.

" ... Nem igazán, mivel eléggé kiszámítható a következménye annak, hogy Orbán fasiszta ámokfutásának gyorsvonatán elég nyilvánvalóan nincs fék. ... "

Ez jó, csak épp fura dolog a fasizmushoz hasonlítani, mert szerintem inkább csak hasonlít rá. Véleményem szerint "kezdetleges tekintélyuralmi kleptokrácia" a jelenlegi magyar államforma. A fasorban sincs a náci németország rendszeréhez képest, mert akkor neked már rég meszeltek volna, valszleg nekem is, és még sok olyan fórumozónak, aki nevén meri nevezni a Csuti Csüngőhasú Napóleont.

Ami pedig a jelenlegi ellenzéket illeti, nem fűzök hozzá reményeket, hogy alkalmas lenne a leváltásukra, mert vállalhatatlan 2006-os kurafiak alkotják a zömét, akikre sokan elvből nem szavaznak.

------------------

Más: Tudja valaki hogy a MKKP indul-e az EP választáson?
A világsajtó nagyjából egyetért abban, hogy ezúttal Orbán kapta a kokit meg a sallert is.  Károly-díjat Orbán Viktornak - követeli a szélsőjobbos AfD. A magyar családpolitika eszménye a fehér, keresztény társadalom...
Magánvéleményem 2019.03.22 09:16:32
A szemle szemléje:
" ... Orbán nem kap büntetést a jogállam lebontása és a sajtó megszállása miatt. Mert amit Weber kikötött, az csupán elterelő hadművelet. ... A felfüggesztés nem jelent igazi büntetést és a kompromisszum folytán Orbán mondhatja azt, hogy ő nyert ... a német ellenzék azzal vádolja a Néppártot, hogy az mocskos üzletet kötött Orbán Viktorral. ... német AfD szerint ha valaki megérdemli az európai összefogás előmozdításáért járó Nagy Károly-díjat, az Orbán Viktor. ... mert így Orbán mondhatta, hogy számukra senki sem szabja meg a játékszabályokat. ... Azt akarta hazaüzenni, hogy végig ő szabta meg, mi történjen ... Orbán mindenképpen alakítani fogja a kereszténydemokrata szövetséget, csak az a kérdés a Néppárton belül vagy kívül. ... a valóság egészen más ... egy magyar járókelő megfogalmazta: Orbánék mindig nyernek, akkor is, ha veszítenek. ... csak azt értenék meg, ha megkurtítják számukra a lehívható összegeket. ... "

Azért mindennek van határa! Fosköcsög senkiházi ótvaros embercsempész civilszervezet akarja megmondani, hogy mi legyen Magyarország lakosságának etnikai összetétele. Kifogásolják, hogy a kormány a Magyar állampolgárokat támogatja a családalapításban...
" ... Egy másik civil szervezet megbízottja azt kifogásolja, hogy a magyar családpolitika célja a kizárólag fehér, keresztény lakosság kialakítása, és roppant zavaró, hogy egy ilyen eseményen képviselteti magát a hivatalos Amerika ... "
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
Magánvéleményem 2019.03.21 19:38:20
@morpho: Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy eza felfüggesztés, nem ad okot arra az örömtáncra, amit ti itt lejtetek, mert rohadtul elmarad az elvárt eredménytől, azaz attól, hogy a Csuti Vízszintes Napóleont páros lábbal rúgják ki, mint azt a bizonyos macskát szarni...

Csinált az EPP egy félmegoldást, amire egyikük sem lehet büszke, amivel jól kiszúrták az ostobább liberálfasiszták szemét, de azért ha alaposan megnézed a különféle politikusok nyilatkozatait, látszik, hogy nem egészen erre számítottak, mert ugye a Csuti Csürhéje még fél lábbal benn van... Nem merték az EPP-sek kenyértörésre vinni a dolgot, mert lehet hogy kurvanagy szükségük lesz a fidesz 11-14 szavazatára a választások után, de legalább lehet a dologgal úgy kampányolni, hogy ők mostaztán jól megmutatták.

Én erről beszélek.

És mellékesen, nem vagyok meggyőződve, hogy ez az egész nem volt előre lezsírozva, mármint hogy a Csuti és a Weber eljácca a rosszzsaru - józsaru színjátékot, azért, hogy az EPP minden tagja erősebb kampányt tudjon felépíteni, és több szavazót elhozni az EP választásra.

Majd májusban kiderül, de tartok tőle, hogy a mostani magyar ellenzék ismét csúfosan le fog égni.
• "Állon csapták", "megalázták", "rövid pórázra fogták" Orbánt, de lehet, hogy végén mégis ő nevet, mert a néppárti ellenlépés túl kevés és a pártcsalád túl későn szánta rá magát , viszont a Fidesz elbízta magát • Az európai konzervatívok időt nyertek miután éveken át tartó engedékenységükkel…..
Magánvéleményem 2019.03.21 09:54:05
@Nekoashi2005: Hát arra én is kíváncsi lennék!

Gondold el, megjelennek a magyar lótlan lovagok a csatában (mert a Csuti cimborái elcsaklizták a lovakat) aztán a Törpe Napóleon lovasrohamot vezényel az oszmán sereg ellen....
Magánvéleményem 2019.03.21 13:24:18
@rasztaszív: " ... az x képviselői hely,az lényegében lopott holmi,ha webber elfogadja,akkor orgazda. ... "
Hát, ha ezt a Weber úrfi nem tudja, akkor biza orgazda lesz, főleg ha ezt nem tudja a Csuti Csürhére rábizonyítani valami nemzetközi bíróság....
Egy ókori római mondás szerint a "pénznek nincs szaga" de ugyanez már kevésbé igaz az EP székekről, ami eléggé tud bűzleni attól aki beleül... , csak épp nem biztos hogy zavarja a környezetében ülőket.
Magánvéleményem 2019.03.21 14:31:04
@rasztaszív: Azért ne vegyél rá mérget, Weber is csak egy politikus, és ha abból látja a hasznot, hogy a Csuti Törpével parolázik a választás után, akkor meg fogja tenni.

@Oxica: eléggé karcsú a győzelem ahhoz képest, hogy a liberálfasiszta hiszti az azonnali és totális kizárásért folyt, ehhez képest egy konszenzusos felfüggesztés (polgári nevén ejnye-bejnye) lett a dolog vége, ami nem igazán ad okot az ünneplésre.... olvasd csak el a fanyalgást az ujjságcikkekben, amit szemlézett a Szelestey magiszter.
Az alkotmányjogász-miniszter úgy gondolja, a Fidesz = Magyarországgal. ..
Magánvéleményem 2019.03.21 09:25:31
@DeiFlagellum: " ... A fityiSS EPP tagságát HATÁROZATLAN időre felfüggesztette az EPP, méghozzá olyan hatalmas többséggel, amit nem nagyon lehet sehogy se megmagyarázni ... "

Hát, csak erős túlzással lehet ezt így értékelni.. A kompromisszum szerint nagytöbbséggel megszavazták, hogy a felálljon egy vizsgálóbizottság, és a Csuti Rablóbanda önként vállalta, hogy a vizsgálat idejére felfüggeszti a tagságát...

Szóval, ez tényleg kínos lehet a liberálfasisztáknak, akik habzó szájjal hónapok óta követelik és jósolják hogy bukik a Bonsai Duce és Kompániája, közben neki sikerült olyan pozícióba manővereznie magát, hogy saját maga döntsön arról, melyik frakcióhoz fog csatlakozni.... Majd csak figyeljétek meg, ahhoz fog dörgölőzni, amelyik a legtöbbet kínálja a fityiszisták szavazataiért....
Magánvéleményem 2019.03.21 13:36:12
@TanNé: A magyar fiatalok jó része nem fakadna sírva akkor sem, ha az irodalom órák elmaradnának végleg.... A vallás pedig amúgy a bigott vénasszonyoknak való, akik a papok farkán nevelkedtek...
• Orbán kész kilépni a Néppártból, hogy elkerülje a megszégyenítést, Balog Zoltán roppant pesszimista a holnap EPP-elnökségi szavazás előtt  • Mráz Ágoston Sámuel elpöttyintette, hogy a magyar miniszterelnök valóban vezető szerepet akar vindikálni magának az unióban  • Hogy a liberális Caputova…..
Magánvéleményem 2019.03.19 20:34:43
@Orbán veje: " ... a van egy kis eszük, kibasszák ezt a rohadt diktátort a ... "

Vizsgáljuk meg, hogy mi történik, ha teljesül a kivánságod...
Nem lesz olyan visszatartó erő, ami a legmocskosabb, legaljasabb kampánytól elriasztaná a Csuti Rablóbandáját. Beindul a gépezet, riogatnak majd a Sorossal a Szar-gentini rút banyával, liberálisoznak stb... Szerinted mi lesz a következő "elcsalt" választás eredménye? Amikor a nevetségesen szar ellenzék még arra sem képes, hogy a szavazatszámláló bizottságok többségébe ellenőröket küldjön?

És ez egy viszonylag enyhe scenario, mert ha a széljobbwerek az EP-ben összefognak, akkor nem a néppárt lesz a top akkor miféle sírás-rívás lesz? Jön mas a Szelestey féle liberálfasiszta sajtószemle, hogy európai fasiszták vezetik az EP-t, itt a 3. VH stb....
• Az egyik svéd konzervatív képviselő szerint a magyar kormány még csak leplezni sem próbálja a demokráciaellenes politikát  • Orbán Viktor azt mondja, hogy ő ugyan nem antiszemita, mégis egy virtigli antiszemitát tüntet ki, de akkor voltaképpen micsoda?  • Ilyen az, amikor a Habony-művek…..
Magánvéleményem 2019.03.14 14:53:43
NA!

Vizsgáljuk meg, hogy áll az ultimátum dolga!

1. kampány leállítás: Ez meg lett ígérve, folyamatban van
2. bocsánatkérés: Nem hittem volna, de a Csuti küldött levelet a "hasznos idióták"-nak
index.hu/kulfold/ep/2019/03/14/orban_levelet_irt_a_nepparti_ellenfeleinek/
vagy elég lesz nekik, vagy nem... egy részüknek biztos elég.
3. CEU: Weber kigondolt egy olyan kiskaput, amin keresztül Orbán ki tud csúszni a kutyaszorítóból... jövő héten eldől, hogy elfogadja-e a felkínált egérutat.

Hát, van egy olyan érzésem, hogy jövő héten az EPP nem fogja kizárni O1G pártját... Megint megússza a dolgot.... folytatódik a pávatánc.
Magánvéleményem 2019.03.14 21:47:20
@taga20: szeva gyíkarc!

bírod a zenét? nesze:
www.youtube.com/watch?v=XxFMLSGeGHo
B1 BLOGCSALÁD Fegyverbe! 2019.03.14 10:11:59
A kormányzásra való alkalmatlanság nyílt beismerése, hogy Magyarország csak és kizárólag háborúban képes működni. Békeidőre, nyugodta prosperálásra Orbánnak nincs mondanivalója. Leszámítva a nemzeti öncélúság kormányzati programmá emelését. Azzal pedig mindenki, aki legalább életében egyszer…..
Magánvéleményem 2019.03.14 14:45:58
" ... Békében egységbe kovácsolni a nemzetet, közös, a társadalom elsöprő többsége számára elfogadható, támogatható célt kijelölni – na ehhez kell intellektuális teljesítmény.
Ennek képessége azonban Orbán Viktor számára nem adatott meg. ... "

Nos, akkor ki vele, hogy kinek adatott meg. A Csuti Csüngőhasúnak nem, ez rendben van... ezen nincs vita, de akkor nevezd meg azt, hogy melyik politikus az a jelengiek közül akinek ez a képesség megadatott....

Elő a farbával, ne szarozz, mert a végén hülyének foglak tartani, hogy csak a pofád jár :-)

Jaaaa, hogy jelenleg egy nyüves politikus sem alkalmas erre a feladatra.... Gondolom sejted, hogy az ilyetén szakértelmük lemérhető abból a szervezési hatékonyságból, és meggyőző erőből, amit regnálásuk során felmutatnak... kurcsányiták, maszopiták bukott szemétrevaló hiteltelen népség, jobbik pedig kimosakódóban levő szalonnáci....

Nyilván pedig közöttük kellene megtalálnom azt az entellektüellt, aki képes a nemzetet egybekovácsolni... csak hát csupa igen szerény képességű szánalomraméltó politikus alkotja a fő erejüket... Sajnos nem látok közöttük senkit, aki egy hangyányit is jobban tudna teljesíteni a Csuti Suttyónál...

Ez nem más, mint az ellenzék szegénységi bizonyítványa! A történelem szemétdombján a helyük.... Csak foglalják a helyet a parlamentben... hogy szoktátok mondani, ja megvan biodíszlet...
Magánvéleményem 2019.03.14 21:30:21
@morpho: Igen, mindenféle csúfságot, ennek ellenére ki tudott mászni a gödörből.... mondjuk kurcsány és a rendőrattak hátán... de ki tudott mászni...

Ellenben a mostani ellenzék a vergődésével egyre mélyebbre süllyed....
Magánvéleményem 2019.03.14 21:35:51
@Ms.Cunnesburry: " ... Ki kellene már dobni azt a propagandaszótárt! ... "

Álljon meg a fáklyás menet! Miért nekem címzed a propaganda szótárasat, és miért nem a poszternek akit idéztem... " ... Békében egységbe kovácsolni a nemzetet ... " írja a poszt közepe táján asswood magiszter...

Te is olyan trollféle lehetsz, aki csak a kommentek miatt jön trollkodni, a posztot el sem olvassa, nemhogy érdemben reagájon rá... :-)
Hát kell ennél több egy friss NER-lovagnak?..
Magánvéleményem 2019.03.13 20:32:39
@Látens Inszinuáció: " ... Kezdjél el gyűjtögetni fityiszdroid, mert úgy jártok, mint Szombathelyen! ... "

Ne igyál előre a medve bőrére, 2018 elején Hódmezővásárhely már egyszer megmutatta, hogy egy helyi eredményből nem lehet választási győzelmet extrapolálni. Még az sem biztos, hogy ősszel nem szerzi vissza a hatalmat a fidesz....