Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehgyu

453 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mifocink Elköltöztünk..... 2013.12.06 12:14:15
Kedves olvasók! Biztosan láttátok, hogy ez az oldal jó ideje nem frissült. Ennek oka, hogy szeptember óta új oldal üzemel, és bár ezt itt is leírtam egy párszor, lehet, hogy van, aki még nem tudja.A magyar futball híreit, összefonódásait, kapcsolatait és az én véleményemet az…..
Sokan, sok elképzeléssel előálltak már azzal kapcsolatban, hogy lehetett válogatott az „örök tizedik” Haladás két védője, Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd. Most a mifocink.com felfed egy eddig elő nem citált kapcsolatot a Haladás és Egervári között. Lothar Matthäus…..
Kicsit eltévedt az MLSZ. Elkezdte árulni az Andorra elleni világbajnoki selejtezőre a belépőket. A legolcsóbb jegy 3000 forint, de van belépő 5000-6000, sőt, 8000 forintért is. Ki fog ennyiért kimenni a meccsre? Szerintem, legyen bármi is az eredmény Hollandiában, ingyenesnek kellene…..
Érdekes üzenetet kaptam tegnap. Az üzenet az egyik, bundabotrányba keveredett játékos Facebook oldaláról érkezett. Hogy fenyegetés, vagy „baráti üdvözlet”? Mindenki döntse el maga…. P. Szabolcs legutóbb a Siófokban szerepelt, korábban megfordult a Vasasban, a Diósgyőrben,…..
fehgyu 2013.09.29 09:31:11
@dade gábor: annyira szeretem az ilyen hozzászólásokat, mert írójuk azt hiszi, engem minősít. Pedig saját magát :) Sok ilyet még.....szeretném....hügye
Valamilyen oknál fogva a TV2 Berki Krisztiánból próbál sztárt, celebet faragni, ezért nincs olyan hét, amikor a Ferencvárostól és Vácról is botrányos körülmények, és milliós hiányt hátrahagyva távozó Berki ne jelenne meg a képernyőn. Tegnap ennek volt pozitív hozadéka is:…..
Elöljáróban annyit, szeretem, szerettem Détári Lajost – a futballistát, a világsztárt. De szegény igyekszik lerombolni a róla alkotott képet – és ha valaki nem segít neki, úgy járhat, mint Törőcsik András. És mindenki elhiheti, ez most nem túlzás. Détári, az utolsó…..
mifocink Nevetséges 2013.09.19 10:11:10
K. Zoltán, a bundabotrány egyik fő gyanúsítottja szerint nevetséges a ma kezdődött per, melyben első lépésében a REAC 15 játékosának és edzőjének ügyét tárgyalták. Igaza van. Nevetséges, hogy K. Zoltán évekig pumpolhatta a magyar futballt, és csalhatta el a…..
Az MLSZ átveri az emberek akkor, amikor azt kommunikálja, mindenben támogatja az amatőr labdarúgást. A mifocink.com birtokába jutott egy amatőr futballcsapat TAO-os pályázatának elbírálása. Ebből kiderül, hogy nem teljesen igaz az, amit az MLSZ hirdet, a határozat ugyanis kimondja:…..
Kenyér kell a népnek és cirkusz. Hát a cirkuszt most megkapjuk az biztos. Persze, ebből még lehet valóság, és akkor a cirkuszból örömünnep lesz. Remélem, megélem. Titokban érkezett Michel Platini az országba, sőt, titokban szervezték meg Csányi Sándorral és Orbán Viktorral…..
fehgyu 2013.09.14 20:43:07
@dade gábor: Jaj de szép volt. Mondjuk nem tudom, mely része nem tetszett a cikknek, az, hogy örülők a pályáknak, vagy az, hogy félek, csak ígérgetés az egész, de oly szépen és választékosan írsz, hogy még sok ilyen kommentet szeretenék olvasni!
fehgyu 2013.09.15 11:39:37
@dade gábor: nagy király vagy....De tényleg....az internet névtelensége mögé bújva kiéled azt, amit otthon nem lehet. Vigyázz, mert ha írás közben hazajön az asszony, nagy baj lesz, ha nincs rajtad a papucs. Ja, te vagy a papucs, és ha elmegy a nő otthonról, internet-betyárkotsz. Büszke lehetsz magadra, én is az vagyok rád. Komolyan...Ilyen fasza barátom még sosem volt
Kapitány úr, ezen nincs mit gondolkozni! Egy ilyen meccs után, egy ilyen játék után nem lehet, és nem is kell mérlegelni! És a legfontosabb: tilos magyarázkodni! Egy ilyen meccs, egy ilyen játék után kötelező lemondani! Kapitány úr, kérem, vegyen példát elődeiről! Azokról a…..
Úgy néz ki, egyes helyeken teljesen felesleges az MLSZ azon törekvése, hogy a klubokat a saját nevelésű fiatalok szerepeltetésére nevelje. A Ferencváros például – amely klub mindig híres volt arról, milyen utánpótlás-nevelő munka folyik a Népligetben – egyetlen magyar…..
A Diósgyőr játékosaként egyetlen gólra képes csatár – aki 2010 nyara óta összesen öt gólt szerzett – az átigazolási időszak utolsó napján Győrbe került. Talán senkin nem lep meg az a tény, hogy úgy néz ki, most is – csakúgy, mint már jó párszor – átvert néhány…..
mifocink Csak ülök és remélek 2013.09.03 09:31:09
Az évtized meccsének is nevezhetem a román-magyart. Azt a meccset, amely nagy valószínűséggel a csoport második helyéről, pótselejtezős álmokról döntenek. Nézem a magyar válogatott keretet és…..csak ülök és remélek. Remélem, hogy bármelyik kapusunk véd majd, olyan lesz,…..
John Marshall nem beszélt a levegőbe, amikor azt mondta, nem fogja hagyni, hogy holmi jött-ment magyar szerencsevadászok lenyúlják. MInt ahogy azt Ch. Gáll András a MAgyar Nemzetben megírta, az angol üzletember jogerősen polgári pert nyert korábbi megbízottja, Berki Krisztián ellen, a…..
Úgy néz ki, egy időre véget ér egyik válogatottunk külföldi karrierje. Koman Vladimir nagy reményekkel igazolt az orosz bajnokságba, ahol tavaly még játszogatott, mostanában viszont a Krasznodar keretébe sem nagyon kerül be. Az oroszok állítólag kölcsönadják a játékost a…..
Hihetetlen, de úgy néz ki, van olyan játékos, aki bármit csinálhat, nem tud bekerülni Egervári Sándor válogatottjába. Nem tudjuk, vajon Nikolicsnak hogyan kellene játszania, mennyi gólt kellene szereznie, de szinte biztos, hogy bárki lenne most a kapitány, Nikolics benne lenne a…..
Na, valahogy így működik minden a magyar fociban. A Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások első számú gyanúsítottjaként tartja számon Kenesei Zoltánt és Lázár Mátyást. Mégis kiengedték az előzetesből, és házi őrizetbe helyezték őket. A csalók pedig…..
Bevallom, kissé kiakadtam, amikor Jack Tuijpot a Ferencváros, de talán az NB I új „királyának és megmentőjének” kiáltották ki úgy, hogy még egyetlen percet sem játszott. Sőt, még nem is volt Magyarországon. Öt forduló elteltével láthatjuk, a „király” egyelőre nem ült…..
A Győr idén fájdalmasan korán, és fájdalmasan rossz játékkal búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Pedig vannak kiscsapatok, amelyek nem ijedtek meg „saját árnyékuktól”, és eljutottak a rájátszásig. Bár az elmúlt években a Debrecennek és a Videotonnak köszönhetően…..
Diósgyőrben már sok mindent megéltek, volt, hogy egy időben két csapata is volt a csapatnak – az egyiknek Détári, másiknak Kiprich volt az edzője – de olyat talán még ott sem hallottak, hogy egyszerre több játékos akad ki a klubvezetésen, hogy egyszerre több játékos kezd…..
Kis túlzással ma mindenki Tóth Bálintról és csapatáról, a Pápáról beszél. Ez nem csoda, hiszen tavaly az utolsó fordulóban úszta meg a kiesést a csapat, ma pedig – az esti meccsek előtt – vezeti a tabellát. A vezetőedző szerint a siker kulcsa, hogy dacossá váltak a…..
Tavaly ilyenkor már túl voltunk az első edzőváltáson az NB I-ben - augusztus 1.-én Kis Károlyt Máté Csaba váltott a Paks kispadján – sőt, az augusztus 20-ai, ünnepi hétvége után Détári Lajos munkáját is megköszöntötték a Ferencvárosnál. Megnéztük, idén ki lehet az…..
Nem játszott rosszul a magyar válogatott a tegnapi, csehek elleni 1-1-es döntetlennel zárult meccsen – na, igazából jól sem -, de az ismét bebizonyosodott, hogy egyszerűen nincs védelmünk. A csehek lényegében akkor alakítottak ki helyzetet, amikor akartak, és csak a vakszerencse…..
Bombaként robbant a hír, miszerint a bundabotrány kirobbanása után is voltak olyan játékosok, akik vették a bátorságot, és elcsaltak mérkőzéseket. Most két játékos, akiknek a játékjogát az MLSZ felfüggesztett, Ausztriáig menekült.  És láss csodát, ott, alacsonyabb…..
Bevallom, még egy nappal a "kupacsütörtök" után sem tudtam mit írni. Illetve tudtam volna, de az talán túl kemény lett volna. De itt a szombat délelőtt, és a dühöm még mindig nem csillapodik. Naplopó, pofátlan, szarházi banda.Klubvezetők, akik milliókat költenek új…..