Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheSlaydo

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rezsicsökkentés áramkikötéscunamit eredményezett, ami cserébe torlódásokat okoz az ügyfélszolgálaton. Naiv ügyfél több mint másfél órája várt, amikor behívták az utána érkező angol úriembert: A történet előzményei: elfelejtettem befizetni egy elműs számlát, az…..
TheSlaydo 2013.10.15 11:06:24
@EasyBenefits: Nem volt időpontja, ugyanazt a menüpontot választotta: számlázással kapcsolatos ügyintézés. Nincs magyar/angol nyelvű ügyintézés különválasztva az ELMŰ-nél.
Magica megpróbálta Windows 7.8-ra frissíteni Nokia Lumia 800 telefonját, de leakadt a projekt, és az internetes barkácsmegoldással sem javult meg teljesen. Váratlan fordulatként a Nokia Care sem személyesen, sem emailben nem tudott értelmesen segíteni, minthogy még a telefonhoz…..
TheSlaydo 2013.02.09 13:14:18
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

VIP-ügyfélm pl. celeb, ismert újságíró vagy blogger, akinek negatív véleménye sokakat befolyásolhat.

Érdekes nálunk pont fordított volt az előírás: Mindenkit teljesen egyformán kell kezelni, még ha blogger, miniszter, celeb akkor is.
TheSlaydo 2013.02.09 15:41:11
@ColT: Ha a független bevizsgálás és a fogyasztóvédelem az ügyfélnek ad igazat kicseréljük a terméket vagy visszatérítjük az árat. A menedzser ír egy levelet a szervizbe, hogy ez mégis mi volt. Kivéve ha nagyon szemét volt velünk az ügyfél pl. emberi méltóságában alázta meg az ügyfélszolgálatost/benzines kannával felgyújtással fenyegetőzött a szervizben (mert ilyen is volt) akkor békéltető testület ahol a cég képviselője nem jelenik meg, bíróság ahol nem jelenünk meg és elhúzzuk vagy 4 évig. Alapvetően velünk nem tudnak mit kezdeni, mert nem is Magyarországon vagyunk.
Nem ritkán 8-9 éves gyerekek akár napi 19 órában rabszolgákhoz illő körülmények között készítik azokat a karácsonyi díszeket és dekorációkat, amiket mi itt, Nyugaton megveszünk és a békét és boldogságot hirdetjük vele. A napokban 14 gyereket (volt köztük 8 éves is)…..
Szállodák, kaszinók, élményparkok, bevásárlóközpontok, Formula-1-es pálya, luxuslakások - Dubai és Las Vegas reszkethetnek, mert olyat, ami Dél-Koreában készül, még nem nagyon látott a világ. Nem akármilyen vállalkozásba fogtak Dél-Koreában, ahol egy hatalmas várost…..
TheSlaydo 2012.11.11 11:47:19
Borzalmas méreteket ölt a túlzsúfoltság az amerikai börtönökben, ahol az elmúlt nyolc évben nem volt annyi rab, mint idén. Kaliforniában a legrosszabb a helyzet, ahol közel kétszer annyi elítélt tölti büntetését, mint amennyinek hely lenne. Egészen elképesztő adat, de…..
Érhet-e többet 7300 tonna vas és acél, mint a világ tíz leggazdagabb emberének teljes vagyona? Bizonyára nem, ha a MÉH-ben adjuk le, ha viszont turistalátványosságként adjuk el, akkor már van rá esély. Legalábbis akkor, ha nem számolták el magukat a srácok. Az olasz…..
Képek: Krúdy a Mókus utcában (Puffancs) és a Kazinczy utca (Két Cica Konyhája) Hölgyeim és uraim, ez itt kérem a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának újabb nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb…..
TheSlaydo 2012.08.26 10:20:01
@Demszky: Grabs popcorn
Ghostwriter Wilkommen in der DDR! 2012.08.17 11:43:39
A Haza és Haladás legfrissebb tanulmánya – az írók szándéka szerint – gyakorlati útmutatót kíván adni ahhoz, hogy egy meg nem nevezett demokratikus ellenzéki erő miként győzheti le a FIDESZ-t a következő választásokon. Az eredmény igazából senkit nem lephet meg. A…..
Meg kell követnem a kormányszóvivőt - én tévedtem. Giró-Szász András pedig tudja, mit beszél. Igenis terjed a matolcsyzmus, méghozzá megállíthatatlanul. Igaz, még nem Európában, de idehaza már lelkes követőkre talált.Egészen meghökkentett a hír, mely szerint a Magyar…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
A Beta hírügynökséget értesítette egy 32 éves újvidéki nő, bizonyos Maja Rogić, hogy a Szabadság téri McDonald’s-ba nem akartak beengedni három roma kisgyereket. A kisgyerekek a téren játszottak, amikor is a nő megkérdezte őket, hogy éhesek-e. Mivel igennel válaszoltak,…..
TheSlaydo 2012.07.21 12:19:22
@shitgun: Nem elvenni kell, csak fokozatosan lefoglani őket normális dolgokkal. Pénzügyi alapismeretekkel pedig a magyarok sincsenek tisztában (lásd devizahitelek, 0,15%-ot kamatozó számlán való pénztartást stb.)
Nem mondom, hogy amiket írsz alaptalan vádak és nem megy fel a normális emberben az ütő, amikor elolvassa őket. De megoldást kell találni a problémára. A dutyi-rendőrállam kombó nem nagyon működik, ami nem öl meg csak megerősít ugyebár.
sorok között Kilóra vett GDP 2011.12.30 15:26:00
Elképedve vettem tudomásul amikor Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásában képes volt rezzenéstelen arcal ecsetelni a növekedési prognózisát, amit Matolcsy György még el sem készült növekedési tervére alapozott. Igen arra a növekedési tervre amelyhez Matolcsy a közönség…..
A kínaiak tulajdonképpen szarnak a borra. Nem része a kultúrájuknak, nem illeszkedik a gasztronómiájukba, és alkohollebontásban is legfeljebb az indiánokat tudják megelőzni. Csak hát pusztán a Népi Köztársaságban ezerháromszáznegyvenkét millióan voltak tegnap, a…..
Jackpot Edd halálra magad! 2011.10.08 09:02:00
Hamburger függőség, avagy egy étterem, amely hírből sem ismeri az Update-et!2005-ben Dallasban nyitotta meg első éttermét az Egyesült Államok egyik legvitatottabb gyorsétterem-lánca a Heart Attack Grill. A borzalmasan magas kalóriatartalmú menük nem mellesleg, polgárpukkasztó…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
TheSlaydo 2011.09.17 11:43:44
@butus:

Te csak ne adj ötleteket a fülkeforradalmároknak, mingyárt kiszámolják, hogy 3 millió autó rendszámcseréjével mondjuk autónként 20eFt illetéket beszedve 60 milliárd racionalizálás érhető el a nemzeti együttműködés rendszerében.
Magyarországról Romániába átmenni nem volt nagy cucc, egy kicsit koszosabb, egy kicsit kátyúsabb, de nagy különbség nem volt, európai szintű szállásaink voltak stb. A Bulgáriába való átlépéskor még egy kicsit koszosabb és kátyúsabb lett minden, de ez sem volt vészes, pl.…..
TheSlaydo 2011.09.02 22:20:00
A vasárnapi bejelentés után hétfőn nyilvánosságra hozták az új nemzeti drogstratégia tervezetét. A dokumentumot a drogstratégia.hu munkaanyagok oldalon lehet elérni, bárki hozzáfűzheti véleményét, erre buzdít az oldalon Grezsa Ferenc, a Nemzeti Drogmegelőzési Iroda vezetője, aki egyben a stratégia…..
TheSlaydo 2011.09.02 19:31:50
@demján marley:
1.)
Azért büntetnek meg, mert veszélyezteted önmagadat, és a társadalmat mert neki kell kifizetnie a gyógyításodat. A fű ugyanúgy tüdőrákot okoz, egy jointnak kb. 10x a kátrány tartalma egy közepes filteres cigihez képest. Gyengíti az immunrendszered (ember és állatkísérletek is alátámasztják). Gyengíti az emlékező és logikai képességet. Skizofréniát depressziót okozhat. Csökkenti a spermiumok számát, terméketlenséget okozhat. (Mindegyik tanulmány utánakereshető a akár a neten is)
De vannak jó hatásai is, segít a végső stádiumban lévő szklerózisos, rákos, Parkinsonos betegeknek, ha megeszed viszonylag biztonságos nyugtató, altató, étvágygerjesztő. Mégis a fentiek alapján világméretű konszenzus alakult ki arról, hogy illegális legyen. Magyarországon még a népszavazáshoz szükséges 200.000 aláírást se szednék össze a legalizáció hívei, nemhogy 50%+1-et.

2) Megállapították, de még azt is, ha egy régebben masszív, de már absztinens füves hirtelen lefogy, akkor jelentős mennyiségű thc mutatható ki a vérében. (azaz be van tépve)

De mondom itt nem a fű a legnagyobb gond, az egy alkoholhoz mérhető valami, amire semmi szükségünk nincs pluszban. Ha valaki nagyon tépni akar akkor telefonáljon már 3-at körbe és tegye otthon, ahelyett hogy a marlboros doboz mellől adjanak neki 500ft-ért 5g-t a kisboltban. Annál kevesebbet szív, annál veszélytelenebb a környezetére.
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
TheSlaydo 2011.08.25 21:28:37
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Subba Akarsz bele beszélni? 2011.08.17 11:23:00
Amy Winehouse teleköpködött májkja most 850 angol pénzért a tiéd lehet.       Állítólag ez volt a szerencse-mikrofonja...
Elegünk van a budapesti kínai éttermekből, amelyek sarokról sarokra öntik ránk a nátrium-glutamátos borzalmat. Elegünk van a műanyag tányérokból és evőeszközökből. Elegünk van abból a felfogásból, hogy ennyi pénzért ez jár. Mert ez egyáltalán nincs így.Örök emlék…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
TheSlaydo 2011.08.04 14:08:44
Már hat hete kempingeznek két markolóval az alaszkai Porcupine-folyó partján Hoffmanék, és persze velük vannak barátaik és üzletfeleik: megannyi szerencsétlen lakáshitele elől menekülő szakállas oregoni. Ez idő alatt felépítettek jó néhány lakást, közösségi házat,…..