Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geri11

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
Geri11 2013.05.17 13:00:29
@bm613: És ez megéri valakinek?
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Geri11 2013.04.10 17:12:07
@manókomment: Az elméleted azért hibás, mert nem prioritásként emelte ki a prezident, hogy a nő csinos, hanem mint egy plusz pozitív attribútuma. Szakmailag értékelte, fényezte, ha úgy tetszik, azért, amit ügyészként tesz, majd, mint egy plusz hozzátette, hogy mellesleg ő a legszebb ügyésznő is. Mellesleg. Mint egy plusz pozitívum.

A másik pont, amiben nem értek egyet, az a "gaz sztereotípia igazolása azzal, hogy egy ilyen magas beosztású személy teszi". Ha Obama azt mondaná neked, hogy minden mexikói lop, aki házaknál takarít, hinnél neki? Vagy ő ezzel "engedélyt adna" a kisebb halaknak hasonló gondolatokat kifejezni? Egyáltalán nem. Ezzel nem egy sztereotípiát erősített meg. Csupán megdicsérte a hölgyet, mások előtt is. Mert szerinte szép és vállalja a véleményét. És azt pedig nem hiszem el, hogy azt, hogy valaki "esztétikus" nem tartod egy pozitív attribútumnak.

A példa pedig azért nem állja meg a helyét, mert a férfi agy, ha úgy tetszik, nem így működik. A bíboros (tekintsünk el a bigott vallásosságtól, legyen inkább egy miniszter) igenis bóknak venné ezt szerintem.
Geri11 2013.04.10 17:19:49
@manókomment: Ezzel a gondolatmenettel megint az általánosítás a gond. Sztereotípia: a cigányok lopnak. Azonban egyes emberekre levezetve a sztereotípia értelmét veszti, hisz igenis van ellenpélda.

Sztereotípia: A nő egyetlen pozitív tulajdonsága a szépség. Bullshit, kérdezz meg bármilyen férfit vezető beosztásban nem így fogja gondolni. Miért mondom, hogy vezető beosztásban? Mert te azzal érveltél, hogy ha a hierarchia csúcsa mondja ezt, akkor a kisebb hal el fogja hinni. De egy multicég vezetője nem fogja kirúgni Klárikát, azért mert nem a zsánere, ha olyan jó munkaerő, hogy miatta termel a cég évente 25% profitot. Nem fogja máshogy kezelni, máshogy tekinteni sem a munkáltató, sem az ügyintéző, sem senki. Mivel az ember képes elvonatkoztatni attól, hogy ő nő. Viszont akkor is meg fogja nézni, hogy jól néz-e ki, mert így van felépítve. DE nem az alapján fog ítélni, nem azt a kvalitását fogja figyelembe venni.
Geri11 2013.04.10 18:20:57
@B79: Részben egyetértek. Azonban manókomment azt állította, hogy ez a felsőbb vezetőkre fog főleg kihatni. Tehát Obama minisztereire, a Kongresszus tagjaira, a multik vezetőire stb.

Pedig ez az egész hogy felvirágoztatná a csokoládé és a virágipart! A színházak, fürdők és megtelnének.
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
Lehet nekem is kéne ilyet a Dino Lost in Bedrock-al :D  ..
Geri11 2010.10.07 18:28:07
@Bdup: Drága barátom, neked meg egy A Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet kellene áttanulmányoznod, de alaposan. Azon kívül csak megjátssza magát, nem ideges. A káromkodás meg már a védjegye lett ennyi videó alatt.
Geri11 2010.10.10 03:40:53
@Bdup: Te most komolyan élvezed ezt?
1. Tanulj meg magyarul írni, mert sokkal inkább hasonlítasz te egy cigányra, ilyen írással, mint akiket ezzel a jelzővel illetsz.

2. Ok nélkül lebuzizni valakit elég szánalmas dolog, sértegetni, azért mert jobban nem tudsz érvelni még inkább.

3. Értelmetlen dolgokat beszélsz. Erre nincs mit mondani.
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Bár elég sokan félreértették a problémámat, köszönök minden segítséget és egy Tazy nevű kommentelő e-mailjének hála sikerült rögzítenek frapssel hangot is a videó mellé!Egy külön szoftver kellett hozzá és egy kis babrálás, de úgy néz ki sikerrel járt.Attól…..
Geri11 2010.10.07 18:30:17
@ccsaba121: Pont leszarjuk
Geri11 2010.10.07 18:32:14
@Green Dog: Nem hiszem, hogy ehhez köze lenne Gatesnek. Ő már rég otthagyta a MS-ot.
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Múltkor jeleztem felétek, hogy a kukás motívumú pólót hamarosan visszavonultatjuk gazdasági és praktikussági okokból. Az 50 darabos limit összegyűlt már, azonban még érkeznek megrendelések, úgyhogy a következőt határoztuk el: A hivatalosan "Szemétbe vele" névre…..
Ahogy korábban ígértem, a Mesterkurzus mellett új rovatot indítok, ami mindennapi témákról fog szólni. Nevezhetjük véleménykifejtésnek, bár ezt túl hivatalosnak tartom, maradjunk a Gondolatoknál. A Gondolatok... rovat cikkeihez természetesen hozzászólhattok, sőt! Kíváncsi…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
Geri11 2010.06.02 15:14:13
László megint összehozott egy jó kis dalt :) Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő az ilyen.  Emlékeztetőül itt a korábbi dala is, amelyet az 1 éves szülinapkor raktam ki  ..
Geri11 2010.04.29 19:39:57
@Capowne: Elég érdekes gondolat, bár az irigylésre méltó, hogy sok honfitársunkkal ellentétben nem látsz semmi kivetni valót a melegségben. Habár ez nem melegség volt, csupán Freddy munkájának egy elismerése, egy szép gesztus. Gondolom, (nem sértésként) nem vagy túl érzelmes alkat, mint mondjuk én, akinek eszébe sem jut egy ilyen gondolat a videó megnézése után. De hát ezért különbözünk, én csupán azt gondolom, hogy ez egy téves megállapítás volt.
Geri11 2010.04.29 19:40:50
@Geri11: részedről. Ez lemaradt, elnézést.
Az tuti, hogy nekem már 400x legalább elküldtétek, hogy a Big Rigs tabulátorral egy érdekes dolgot lehet elérni, azonban mintha ezt az infót ide még nem raktam volna ki. Talán mert eddig nem még nem volt rá vizuális bizonyíték, de Erdon videójával most pótlom a hiányt  ..
Geri11 2010.04.26 14:19:02
@vuk_: Olaszul mondta, na.
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Geri11 2010.04.25 14:47:01
@Norbi-wan: Az ott jól látom, megerőszakolja a másikat? :D
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
Geri11 2010.03.03 14:20:55