Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fruzsina02

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 2010 decemberben a családtámogatási törvény módosító javaslatainak elfogadásával változott a GYES-re való jogosultság munkavégzés mellett. Az új szabályozás szerint kereső tevékenységet nem folytathatsz a gyermeked egyéves koráig, ha a gyermek elmúlt egy éves, heti…..
fruzsina02 2011.05.16 09:23:08
@Dolgozó mami: Kedves Ági!

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.

Irodában dolgozom, ahol eredetileg hárman voltunk. Majd az évek során több kolléganőváltás után végül is már ketten dolgoznak.Ebben volt olyan, akit a helyemre vettek fel, majd elkülték, volt,aki felmondott, olyan is, aki szülni ment. Most 2 fő van, aki közül az egyik új.
Arra hivatkoznak, hogy ott elég már 2 fő és nem akarnak többet. A megnevezésem munkatárs, az iroda munkatársa. És az iroda nem szűnt meg. És most hogy vissza szeretnék menni, arra hivatkoznak, hogy pont az én munkakörömre nincs szükség. Nagyjából mindenki ugyanazt a tevékenységet végzi, bár a megnevezésekkel lehet játszani.
Lehetséges az, hogy megszüntetik a munkaköröm a gyed alatt? És akkor csak az általuk felajánlott munkakört kell elfogadnom más területen, alacsonyabb bérért?

Fruzsi