Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csenge mondja

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
csenge mondja 2011.08.03 22:52:14
Keszthelyen voltunk egy hétig.Volt bulizás, csocsózás, bringázás, kevés strandolás, bográcsolás, halfőzés - és természetesen horgászás is.Volt igazi nyári kánikula, és volt őszi hangulatú szemerkélő esős nap, volt viharos szél, de tükörsima Balatont is láttunk. Sőt,…..
Ma reggeltől a legmagasabb fokozatú hőségriasztást rendelte el az országos tisztifőovos, mivel a napi középhőmérséklet a 25-27 fokot is meghaladhatja. Magyarul dög meleg lesz. Ilyenkor pedig megugrik a rosszullétek és halálozások száma.Én azt mondom, csak magunkra hagyatkozhatunk,…..
csenge mondja 2011.07.12 11:34:47
@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön: És a szíved..hogy bírta..nem semmi..jó hogy kibírtad.
Ebben, a politika által megkuszált világban a szunnyadó felszín alól kirántva feltűnnek emberek, akiket valamelyik szekértábor istenít, a másik oldal pedig simföl. Ilyen író Wass Albert is. A műveiről szeretném magamnak kialakítani az álláspontomat, ezért úgy gondoltam, elolvasok pár könyvet tőle.…..
Hajnal kartárcsnőt sikerült rábeszélni arra, hogy ép elméje kockáztatásával ugyan, de élőben közvetítse le, ahogy VV Alekosz asszonyt választ magának, akit majd beállíthat a vitrinbe, hogy nézegesse, mert mást egyelőre nem nagyon tud kezdeni a pinával, már elnézést. A…..