Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monguzking

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt abból a szempontból rendhagyó lesz, hogy Endréék történetével interjú formában ismerkedhettek meg. Endre és Erika évek óta Dél-Amerikában él, manapság már túrákat vezetnek a kontinensen keresztül-kasul. Ugyanakkor szoros kapcsolatot ápolnak egy indián törzzsel,…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
monguzking 2012.12.21 09:40:18
Sajnos olyan jó hírrel még Bangkok Charlie sem tud szolgálni, hogy leestek a repjegyárak, bár kitartó keresgéléssel ahogy hallom el lehet csípni időnként jó akciókat, manapság pedig egy 150 ezres Budapest-Bangkok jegynek is örülni lehet. De mindenképpen van azért két jó hír. Az…..
monguzking 2011.09.22 01:23:24
@chaophraya: Sziasztok.Régota mennek plegykák arrol hogy airasia indit járatot bbudapeströl de semmi konkrét eddig-tik tudtok valamit erröl illetve kérdezném hogyha január14-én indulok bangkokba akkor medig várhatok hogy hátha kifogok valamiféle akciot vagy nem sok esély van rá hogy valamelyik légitársaság akciozni fog?