Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie.*

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Cuz it makes me that much STRONGER Makes me work a little bit HARDER Makes me that much WISER  So thanks for making me a FIGHTER!' Már most érzem, hogy ebből egy - a korábbiakhoz képest, persze - elég hosszú szövegecske lesz. Mert gondolkoztam, elég sokat. És amire rájöttem, az…..
i love this song so much.<3..
Ha álmaid karakterének egyszerű a ruházata, ne búsulj. Azt is meg lehet tökéletesen csinálni!Most inkább csak fényképeket mutatok:                     Aki látott már életében egy…..
Kontaklencse több helyzetre is jó:◣ Az eredeti szemszínedtől eltérő szín eléréséhez. Sima barna szemed van, de a karakterednek zöld/kék/piros/rózsaszín szeme van, esetleg mintás? Nem probléma, szinte minden színben és mintában gyártanak már kontaklencsét. A Google jó…..
~A blogon olvasható bejegyzések az író személyes véleményét tükrözik.~Tehát a cosplay.Az angol costume (jelmez) és play (játszani) szavak összevonásából ered a szó, és ez nagyjából le is fedi a lényeget.Sokan komolyan űzik, hosszú hónapok kemény munkájával készítik el a…..
Ennyi. Én megpróbáltam. Ha nem hát nem. Nem fogok erőlködni. Jó ez így is. Majd eltemetem - jó mélyen, csak 100 méter mélységben, hogy még csak azt se halljam meg ha az elmém legmélyén értem ordít. Mert vége. Tényleg vége. Ez így nem mehetett tovább. Keresnem…..
Még régebben írtam, de csak most sikerült teljesen befejezni.(: Ha érdekel akkor katt a tovább gombra. :P        Miért nem tudunk csendben maradni? Miért nem tudjuk sosem feladni? Miért kell ennek ennyire fájnia? Miért kellett ennyire bonyolulttá válnia?…..
Még egy kurvajó nap.  Azt hiszem egyre jobban megőrülök. Elérte hogy utáljam. Ezzel csak az a baj, hogy így is kitölti minden gondolatomat... Lassan ez erősebb mint amink volt. (Y) Megnéztem az összes videóját youtube-on. Lehet hogy megszállott vagyok, de akkor is olyan…..
 ..
Sophie.* 2011.08.04 18:52:46
És már megint itt vagyok. Nem mintha valaki tényleg elolvasná amit írok... De addig jó.  Hát izéé... Nem is igazán tudom hogy hol kezdjem. Ma az osztályban volt egy kis összezörrenés egy lány és egy pár fiú között... És mi volt a téma ? Alap, hogy a rasszizmus. Én…..
 És megint itt vagyok. Nem hiszem, hogy naponta fogok blogolni, de azért amit gondolok azt tuti kiadom magamból. Hát akkor megint folytatom. Nem hiszem el. Itt szenvedek már megint. Olyan érzésem  van, mintha az istenek szivatnának ,  vagy  valami... Lehet le kéne…..
 Hát ez a nap is eljött... Igen, blogot fogok írni ! Mert nagyon sok mindent kell kiírnom magamból... Korábban is próbálkoztam blogírással, de aztán végül mind kudarcba fulladt. Remélem most másképp alakul. Szóvalhát hogy is mondjam, elkezdeném. :D Na tudjátok van egy…..