Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaborKerek

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hosszabb hallgatás után újra életjeleket adok magamról, mégpedig egy félig meddig fordítás formájában. Nem próbálok szó szerint fordítani, inkább csak a lényegre koncentrálok, és úgy próbálom megosztani veletek a draft 7 fontos szabályát. Ezen cikk főleg a korai…..
A FA (Free Agent – szabadügynök) piac első napján a frissen megbüntetett Redskins nagybevásárlást tartott elkapók terén, míg más nagy nevek is új otthonra leltek. A frissen kiszabott 36 millió dolláros cap büntetés (Aminek most már biztos, hogy felét idén kell…..
  A Giants két csoportriválisa, a Dallas Cowboys valamint a Washington Redskins csapata is komoly büntetésekkel kell, hogy szembenézzen, köszönhetően az NFL legújabb intézkedésének. A FA piac megnyitása előtt egy nappal az NFL 36 millió dolláros cap büntetéssel sújtotta a…..
A 2009-es után most az egy évvel korábbi draft értékelését olvashatjátok.       1.       Kör    Kenny Phillips, Safety, Miami  1/31 Ebben az évben az ideihez hasonló cipőben jártunk. Egy SB győzelem után az utolsók között draftoltunk, ráadásul számos…..
A nemrég zárult NFL combine alatt mindenkinek lehetősége volt, hogy jobban szemügyre vegye az újoncokat.  Voltak, akik pozitív meglepetésként hatottak, viszont voltak, akik teljesítményükkel csak ártottak önmaguknak. A továbbiakban olyan játékosról írnék, akik TE, OL esetleg…..
 A corner és linebacker alakulat után most a védőfalról olvashattok kicsit bővebben.    A mondás úgy tartja, hogy mind a támadó, mind a védőjáték lelke a fal. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a mi falunk évek óta nagyon rendben van, ami azért…..
Minden NFL csapat támadó alakulatának mozgatórugója az Offensive Line. A Diehl-Seubert-O’Hara-Snee-McKenzie ötös a múlté, az új idők megkezdődtek a támadófalban… Haladjunk kívülről befelé. OT posztra a legutóbbi drafton vártunk játékost az első körben, ez a szakértők…..
Mike Sullivan Tampába távozik, az OC állást kapta meg délen. Sullivan csapatunk QB edzője volt és nagy szerepe volt abban, hogy Eli elit irányítóvá váljon. Még egy edző távozhat, mégpedig az assistant offensive line coach Jack Bicknell, akit a Chiefs csábít...
 Most nyertük csak meg a Superbowlt (Még mindig nagyon jó!!!!!), joggal vetődhet fel a kérdés, hogy miért nem alszom, miért fecsérlem az időmet arra, hogy a szabadügynök piacról (FA piac) és a draftról elmélkedem. Miért nem iszom meg egy sört és lazítok.Nos, nézzük, hogy…..
 New York Giants 21   -   New England Patriots 172012-ben újra a New York Giants csapat az NFL bajnoka, miután egy izgalmaktól sem mentes mérkőzésen 21 - 17-re legyőzte a New England Patriots együttesét.A mérkőzés MVP-je a 40 kísérletből 30 jó passzal, 296…..
 Körömrágós, izzadságszagú, brutális mérkőzésen van túl a New York Giants csapata, de a lényeg, jegyet váltott az idei Super Bowl-ra!     Nem vagyok babonás, és nem szeretek előre inni a medve bőrére, viszont tagadhatatlan, 2007 szelleme ott lebeg a csapat feje…..
  A Giants futójátékosát a minap faggatták a küszöbön álló nagy csatáról, lássuk, hogy mit gondol az időjárásról, a közönségről és David Baas gyomorbántalmairól.      Ahmad Bradshaw már most elmondhatja magáról, hogy megpróbáltató szezonon van túl. Az idény…..
Lássuk, hogy kik azok, akik döntően befolyásolhatják a hétvégi összecsapás végkimenetelét.   Támadók A szezont egy borzasztó mérkőzéssel kezdő Eli Manning felpörgött, olyannyira, hogy az alapszakasz végén több passzolt yardja volt, mint a nagynevű bátyónak…..