Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegtelenmajom

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vagy? – kérdezi a báty. Dolgozom. – válaszol a húg. Hazamegyünk utána? – kérdezi a báty. Hazamehetünk. – válaszol a húg.   Hazajövünk este. – telefonál a báty. Gyertek. – felel az anya. Sziasztok! – mondják a gyerekek. Sziasztok! – mondják a…..
4-5 hónapnyi erőgyűjtés és a probléma eszkalálódásának hatására úgy gondoltam, most már bizony átmegyek a Marika nénihez, vízvezeték-szerelő ügyben. Egy perc az egész, nem fog fájni.  Csöngetek-ki az- én,a szomszédból. Jajj szervusz, várj csak félreteszem a telefont –…..
Végtelen Majom Blog A finn 2014.06.26 22:12:46
-  Ki az utolsó? - Nézek körbe a kissé zegzugos váróban, a rendelés kezdete előtt tizenhét perccel. Néhány pillanatot és kérdő körbepillantást követően egy meglehetősen terebélyes zöld kabátos, ősz hajú nő félszegen megszólal: „Én.” A fontos szempontokat figyelembe…..
Első bejegyzésem. Nehéz elindulni. Nehéz elindulni úgy, hogy le vagyok maradva, és csak vártam a tökéletes alkalmat. És nehéz elindulni úgy is, hogy az utolsó bejegyzés is nehéz. Nem fontos mindig beszélni. Vannak dolgok viszont, amikről beszélni kell.  Ezt teszi Erdős Virág, az utóbbi idők legjobb…..
Végtelen Majom Blog Halpedikűr 2011.05.28 17:29:00
Ha kis halad tovább már nem tűr Kozmetikában nincs már tátongó űrMegszűnt a korábbi zűrItt van végre a halpedikűr   Páratlan ajánlat a Szilágyi fasoron Kár hogy otthon van az akváriumom Minden lábát megszerelnék Kis körmeit kifestenék   Lehetséges, hogy…..