Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szativolution

89 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél hónap várakozás után érekezett meg végre a hőn áhított pakk és nagy büszkeségemben dokumentáltam is a kicsomagolást.A bolt ahonnan rendeltem nyugodtan elutazhat a melegebb dél felé, mert az "elérhető" státusz nem jelent egyet a "majd lesz, ha berendeljük a forgalmazótól". Viszont még így is…..
Full Control Need for Speed Heat 2020.01.31 11:33:25
Nem igazán értem ki és hogyan számítja a széria aranykorát, hisz sokan az Underground előtti időket sírják vissza, ami az egész széria kb első egyharmada, alig 5-6 résszel, így a tuningolós őrület még simán a széria elejének számít. De ha ezt a gondolatmenetet folytatom és a a klasszikus NFS-ek a…..
Full Control Boyhood (Sráckor) 2020.01.24 08:00:00
Itt ülök a szobában, közel három óra filmezés után és elmélkedem. Nem is kisebb dolgokról, inkább az élet értelméről, az időről és az elmúlásról. Ezt adta a film, belök egy ajtón, mely fölé bazi nagy betűkkel van kiírva, hogy Önkeresés. 12 éven át forgott ez a Coming of age sztori, vagyis egy…..
Full Control PS Now 2020.01.23 15:40:57
Nem hiszek a Streaming Gaming-ben, legalábbis egyelőre. Napjaink infrastruktúráját figyelembe véve még bőven évekre vgyunk attól, hogy egy kis USB dongle ugyanazt a jatékélményt szolgáltassa, mint TV alatti konzol. Nem azt mondom, hogy nem működik, hanem, hogy a minőség még nem összemérhető. 2 év és…..
Full Control A Björk in the Dark 2020.01.23 08:00:00
Dancer in the Dark - Táncos a Sötétben (2000) Rendezte: Lars von Trier Elöljáróban leszögezném, egyike vagyok azon kevés indivídumoknak, kik konkrétan keresik az ilyen filmeket, és elismerik filmművészeti jelentősségüket. Márpedig ha az ember csak a nagyközönség számára is híressé (hírhedté?) vált…..
Full Control Helló Kedves Olvasó! 2020.01.22 13:23:43
Köszöntelek a Full Control oldalán, egy olyan lapon, mely az élménybeszámolók, véleménycserék és diskurzusok jegyében jött létre. Bevallom az utóbbi években kicsit belefáradtam a "ki mondja meg a nagyobb tutit" koncepciójú oldalak, teljesítményfókuszált tesztlaborok és ezeket bátorító,…..
Nem, csak azért sem fogom a hazai Disney/Marvel bluray döglődésén történő károgással átitatni sem ezt a bemutatót, sem a közelgő tesztet, így jobb ha letudjuk az elején: Igen, beszívtuk, ez van. Sokat tenni nem tudunk, így vagy letorrentezitek és örültök a kábé semminek, vagy külföldre kacsingattok…..
A Lego egy nagyon ügyes, tradícionális és innovatív játékgyártó. Az évtizedek során számos remek témát, készletet és technikai megoldást is kitaláltak, amelyek megannyi gyűjtőt és Lego kedvelő gyermeket boldoggá tettek. Viszont az innováció és az ötletelés sajnos nem mindig lesz sikeres a…..
"Forgive me..."Cím: Transformers - The Last KnightRendező: Michael BayFőszereplők: Mark Whalberg, Sir Anthony Hopkins, Laura HaddockKép: 1080p/AVC MPEG-4, 1.90:1Hang: Angol Dolby Atmos, Angol Dolby TrueHD 7.1, Dolby Digital 5.1,  Felirat - Filmen: angol, német, dán, francia, olasz            - 3D:…..
  Cím: Blade Runner 2049Rendező: Denis VilleneuveSzereplők: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin WrightKép: 2160p/HEVC / H.265 2.39:1Hang: magyar (dd 5.0), angol (Dolby Atmos – Dolby TrueHD 7.1), spanyol, lengyel, cseh, törökFelirat: magyar, angol, cseh, lengyel…Régiókód: N/A   Nem is…..
Jó rég nem írtunk Assassin's Creed-ről blogunk hasábjain és ennek jó oka van. Az utolsó poszt talán a Unity kicsomagolása volt és ígértem is egy hamarosan érkező tesztet, mely (spoiler!) sosem érkezett meg. MIért? Mert azon túl, hogy bugos volt, mint a veszedelem, játékmenetében akkora visszaugrás…..
Jó ideje nem jelentkeztünk játékteszttel, vagy előzetessel. Ennek az időhiányon kívül az is az oka, hogy nagyon megválogatjuk, mivel játszunk. Én úgy gondolom, hogy ha nincs mondanivalóm, nem fogok kicsikarni magamból egy kritikát, csak azért, hogy legyen egy a BluGeek-en is. Ellenben ha van miről…..
Egyet már a legelején tisztáznék a nagyérdeművel: Tobey "Sírós" Maguire ide; borzasztó harmadik rész; Marvel univerzum, vagy nem univerzum oda, nekem mindig a Sam Riami féle trilógia lesz A Pókember.  Azóta sem sikerült senkinek annyira jól megfogni az egész karakternek, történetnek, hős-létnek és…..
. "Van még időd." . . Cím: LoganRendező: James MangoldFőszereplők:  Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne KeenTechnikai infok:Kép:1080p/MPEG-4 AVC, 2.38:1Hang: Angol DTS-HD Master Audio 7.1, magyar 5.1Felirat: magyar, angol, német, spanyolRégiózár: Amerikai verzión van Ahogy tavaly…..
Logan az elmúlt évek legjobb képregényfilmje. Ezt így szerettem volna tudatosítani már a legelején. Persze ezt mindenki tudja is, nem mondtam újat, de amikor egy ilyen volumenű film házimozis megjelenésére várunk, akkor azért iszonyat lassan tud elteni az a bizonyos (és egyre kevesebb) pár hónap a…..
Van abban némi jópofa "szülinap-style", mikor derült égből érkezik egy e-mail arról, hogy épp most adták fel az egyik kékségedet, melyet hónapokkal ezelőtt rendeltél elő. Lehet, hogy nekem is el kellene kezdenem kategórzálnom, mint Valkyr kollégának. Mondjuk így viszont mindig sikerül meglepnem…..
.Avagy csomagoljuk ki együtt a Star Trek trilógiát. Mi van akkor, amikor egy rég várt, gyűjteményes kiadványunk megérkezik, ám mikor kicsomagoljuk és megnézegetjük, lassan el kezdjük bevallani magunknak, hogy nem tetszik? Valami ilyesmiről szól ez a rendhagyó kicsomagolós, import bemutató. A…..
Előszó Élt egyszer egy filmrajongó a kis szobájában. No, nem holmi koszos és sötét odúnak kell ezt elképzelni, ez a kis szoba tele volt különbnél különb szobrokkal, gyűjtői kiadásokkal és kollekciókkal. A kis gyűjtő nagyon szerette a filmeket és játékokat, így amikor csak tudta, kedvenceit…..
Alapozás A Dishonored első részéről sajnos nem sokat olvashattatok nálunk, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk hatalmas rajongói Corvo történetének és Dunwall patkány pestises utcáinak. A teljes jatékot csupán pár hónapja volt szerencsém végigjátszani, már Ps4-en, de eredtileg 4 éve jelent meg a…..
Előszó Nem hittük volna, hogy meglépik a konzolgyártók, de bevállalták. Nem meglepő, hisz olyan gyorsasággal fejlődnek a hardveres perifériák, hogy sem a Sony, sem a Microsoft nem engedheti meg magának, hogy túlzottan lemaradjon a PC-től. Persze utol sosem fogják érni, nem is érhetik, de némi…..
Filmgyűjtőként biztos ismeritek azt az érzést, mikor egy filmsorozat újabb része nem sikerült annyira jól, mégis úgy van vele az ember, hogy "ha már mind itt pihen a polcon, akkor már legyen teljes a sorozat". Valahogy így voltam az X-men legújabb felvonásával. Ahogy Valkyr is leírta nemrég, nem…..
 - SPOILERMENTES - Tom (Kevin Spacey), a munkafüggő pénzember üzleti életének eddigi legmagasabb csúcsát készül meghódítani, cége ugyanis a fél világ legnagyobb felhőkarcolóját adja át. Ahogy az az amerikai, családi vígjátékokban lenni szokott, a biznisz a privát szféra rovására telepedik a…..
Szativolution 2016.09.09 11:07:41
@A nép fia: Osztom a véleményt, de nem csupán erre az egy írásra vonatkozóan. Mikor elkezdek olvasni egy-egy kritikát, pár mondat után visszagörgetek megnézni az elkövető személyét és rájövök, hogy jah, tényleg. Számomra az író stílusa csapongó, próbál feleslegesen kacifántosan fogalmani és rendre tolja bele arcba, hogy ő mennyire ért és tud mindent.
Amióta a szerepcsere megtörtént a háttérben, nem sűrűn járok erre.
No offense, csak ez már "Nem az én világom."
. -Sorry Tony, but he's my friend.-So was I. . . Cím: Captain America: Civil War Rendezők: Anthony Russo, Joe Russo Szereplők: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle Kép:  1080p/AVC-MPEG4, 1,78:1 Hang: Angol DTS-HD Master Audio…..
Dizájn tekintetében hálás alapanyag volt a legutóbbi Marvel eresztés, azért ezt bevallhatjuk. Ha a Kapitány ikonikus pajzsa nem lenne elég, ott van Vasember, akivel most nem hogy cimbik, de ellenségek, szóval keménykedés, zúzás, és csúnya egymásra nézés várt a tervezőkre.  Érdekes, hogy az első…..
 - SPOILERMENTES - Most, hogy nincsenek itt a férfiak, beszélhetünk végre az ionizációs folyásról. Szerencsére meglehetősen ritka jelenség, előfordulási esélye azonban nagyban megnő, ha leokád egy hármas típusú inhumán entitás ektoplazmával. Nem hangzik túl felemelően. Pontosan annyira, mint…..
Szativolution 2016.07.28 22:03:41