Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koniec

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor beteg voltam, akkor sokat köhögtem, még éjszaka is. Anya minden nap adott nekem finom kanalas gyógyszert (Lándzsás útifű kizárólag a Jutavit termékét!:)) és egy kis gyógyszeres mérőkupakba öntött anya Cebion C-vitamint, D- vitamint, mit összekevert mézzel és egy kis…..
Anya egyik nap bevitt engem az oviba és épp akkor járt arra egy házmester bácsi, aki éppen a szemetet vitte ki. Meg is szólaltam hirtelen: "Nézd Anya, itt van a Vadász bácsi!" Anya még most is hangos nevetésbe tör ki, ha eszébe jut a történet. Örülök, hogy ilyen vicceset mondta,…..
Drága, édes kislányunk, mindig mesélni akar nekünk, mikor már olyan fáradt, hogy a hisztériától már nem bír magával, de akkor is "akarok, Babócááátt". Most nem volt annyira fáradt és Anya, Apa és Anya bábozta Tigris is hallgatósága volt a mesének. Természetesen nagyon…..
Apának ma kihúzták a bal alsó 6-os fogát, ezért keveset beszélt velem és azt is olyan furcsán. Beültünk az autóba anyával és elindultunk a "doktornő"-höz. Senki sem volt a rendelőben előttünk, ezért gyorsan sorra kerültünk. Az a kedves Ravasz doktornéni rendelt. Anya az…..
Bóbita, Bóbita táncol,Körben az angyalok ülnek,Béka hadak fuvoláznak,Sáska hadak hegedülnek.Bóbita, Bóbita játszik,Szárnyat igéz a malacra,Ráül, ígér neki csókot,Röpteti és kikacagja.Bóbita, Bóbita épít,Hajnali ködfal a vára,Termeiben sok a vendég,Törpe király fia,…..
Apa, kérek Túró Rudit - kérlelt sírós hangon este kislányom, mikor vacsorához készültünk. Nem lehet kicsi lányom, mondtam, mert azt mondta a doktor néni, hogy addig míg beteg vagy, nem kaphatsz Túró Rudit (tejterméket). Van túró Rudi a hűtőben? - kérdezte Virág Igen,…..
Már napok óta hallom anyáéktól, nagyikáéktól, hogy "na, ha majd oviba mész, akkor ez, meg ez fog történni, így meg így kell viselkedni és ilyesmik". Ma reggel nem tudtam nyugodtan befejezni a medvehagymás szendvicsemet és a tejcsimet, mert anya és apa sürögtek-forogtak,…..
Végre itt a hétvége. Anya, apa, Juditka és én felkerekedtünk, hogy megnézzük, mi maradt a pár nappal ezelőtt leesett hóból. Mire apa autójával felvergődtünk a hegyre, már azt is elfelejtettem, hogy hová is megyünk. Meg is kérdeztem anyától: "Én hova megyek?" Anya rám…..
2013. július 22. Hétfőn kora délután világra jött a legifjabb brit trónörökös. A királyi csemete születése nemcsak a családban váltott ki eufóriát, a royal baby több száz millió fontos pluszköltést is generál, némileg megnyomva a brit GDP-t.   Fiú lett.…..
"Anyucika ma nagyon butaságot beszélt" -mondta a kislányunk a "telefonba", ami egy kicsi, dallamot játszó babatelefon. Arra még nem jöttünk rá, hogy tulajdonképpen kivel beszélt, de ezek után jobban odafigyelünk, hogy mit mondunk egymásnak... ..
Ha az álláskeresés teszi ki a mindennapjaink nagy részét vagy csak a munkahelyünkön böngészünk a hirdetések között. Érdemes egy jó stratégiát kitalálni, bővíteni eszköztárunkat álláskeresés közben, hogy hamarabb találhassuk meg a nekünk megfelelő állást. A kapcsolati…..
Végre meghallották a szüleim, hogy éhes vagyok, pedig mennyit mondtam, hogy "bimbam" és még a keserves sírást is elővettem a kelléktáramból, de semmi. Mindig meg kell várni a 19:00 órát, hogy végre kerüljön valami a pocakomba. A doktor néni azt mondta anyunak, hogy nagy a…..
Ez a lehetőség mindazoknak jól jöhet, akik már egy ideje keresgélik a végzettségüknek legmegfelelőbb állást, esetleg váltani akarnak vagy csak szörfölgetnek és latolgatják az esélyeiket, hogy vajon jöhetne-e egy jobb dolog az életben. Állásbörze lista 2013…..
"A matektanár odafordul a diákjaihoz. Az osztály tanulóinak 50%-a meg fog bukni az év végén. Mire az egyik tanuló megszólal: Hehe, nem is vagyunk annyian." Köszönet Jáksó Lászlónak, az RTL Klub, Heti Hetes produkciójának műsorvezetőjének, aki lángeszű hozzászólásaival…..
A londoni olimpiai játékok sikermámorában elkerülte a média figyelmét egy másik világjáték magyar győzelme. A 32. Nemzetközi Logikai Játékok Találkozóján (IPP) – amely tulajdonképpen a logikai játékok olimpiája – az idei nagydíjat, először a történelemben egy magyar…..
Hamarosan 2 éves leszek és most már néha nagyon bosszantanak dolgok. Például nem ugorhatok fel akkor az anyáék ágyára, amikor akarok, vagy ha nem tudom már kikanalazni az utolsó csepp levest, vagy mondjuk szaladgálni szeretnék, de apa a számítógép előtt, anya a tv előtt…..
Soha nem voltam olyan optimista, mint most - mondta Steen Jakobsen, a Saxo bank vezető közgazdásza egy tegnapi rendezvényen. Jakobsen szerint a gazdasági világkép már nem lehet rosszabb. Európa adósságválsággal küzd, az Egyesült Államokban költségvetési problémák vannak, a…..
305 alatt készül az euró a hosszú magyar hétvégére Ma is forintgyengüléssel indult a nap, de ennek mértéke, illetve intenzitása nem volt olyan, mint a hét korábbi napjain láthattunk. A délelõtti gyengülés 306,5 körül kifulladt az euróval szemben, innen több hullámban…..
Eeelment...ahogy mostanában szoktam ismételgetni és a jobb kis kezecskémmel -mert ugye most már tudom, hogy melyik is az és apának a rózsaszín kis fürdőkádamban meg is mutattam- legyintek is hozzá kecsesen. Elment. Megszólalt a telefon és apa felvette. Már a szemén és a hangján…..
"Éjjel-Nappal Budapest" című szappanoperának öltöztetett közönséges társasjátékfilm szakadt, szétvarrt (Tetovált), erőszakos, machok és magukat entellektüelnek hívő, hisztis kis kurvák kavarodása, tekeredése sex és egyéb kapcsolódási pontok alkalmazásával. Magánélet a…..
Minden nap, minden órájában és percében a világ legkülönfélébb helyein történnek, történtek vagy fognak történni érdekes, kevésbé érdekes vagy egészen hihetetlen események, amiről a média igyekszik minket tájékoztatni. Miért? Mert az ember alapvetően egy éhes lény.…..
A NASA 12 évvel ezelőtt ugyanezt a "trükköt" vetette be: bejelentették, hogy az elnököt tájékoztatták egy, a Mars kutatásával kapcsolatos izgalmas fejleményről. A NASA akkor is két hetet ígért a sajtótájékoztatóig, majd egy hét múlva bejelentették: vízlefolyások nyomait…..
"Hogyan rendel Hot-Dogot a Zen mester? Csak egyet kér, de azt minden este." - Nicolas Cage (Cris Johnson) mondja egy szép szerelmes pillantással a mellékszereplőnek, Jessica Bielnek (Liz) (Next - A holnap a múlté) Szereplő(k): Nicolas Cage (Cris Johnson)Julianne Moore (Callie…..
A kislányom felmászott az ágyra egy szempillantás alatt és odakúszott, arra a helyre, ahol én szoktam aludni. Mindezt akkor csinálta, amikor éppen Skype-oltunk a kedvesemmel és Ildi édesanyja is ott volt. Mintha érezte volna, hogy itt a pillanat...apa most lát engem...megteszem.…..