Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CodY

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai kis időutazásunkban a horror világ igazi etalonjának számító Alien sorozatról írnék egy kis ismertetőt illetve aki már látta újra borzonghat egy kicsit:). Ha készen álltok kattintsatok a tovább gombra. Az Alien sorozat quadrologia lévén négy részből áll(A nyolcadik…..
Szerettük volna nektek színesebbé tenni a blogot ezért a srácokkal kitaláltunk néhány új rovatot melyek közül egyik az interjús rovatunk amit már láthattatok. Ezeket a rovatokat igyekszünk hetente megjelentetni nektek de az interjús rovatunk attól is függ hogyan tudunk megegyezni…..
 A The Dark Knihgt Rises után ismét egy készülő képregényfilm trailerét kaptuk meg. A Csodálatos Pókember című film sokban eltér elődeitől. A főszereplők is megváltoztak a másik három rész megszokott szereplőihez képest. Tobey Maguire helyett ezúttal Andrew Garfield…..
CodY 2011.07.24 09:03:16
@Sparrow: Lassan ideje lenne :)
A Batman:Kezdődik és A sötét lovag után újra láthatjuk Batmant a mozikban. A Christopher Nolan által megteremtett Batman világ nagyon nagy sikereket hozott eddig és biztos vagyok benne, hogy a harmadik rész is remek lesz, bár A sötét lovagot nagyon nehéz lesz űberelni de, ha egy…..
A Robert Downey Jr. főszereplésével készült Sherlock Holmes 2009-ben nagy sikert hozott mivel eléggé új felfogásban mutatta be Sherlock Holmes kalandjait (erről a filmről egy korábbi filmbemutatót is készítettünk). Mint korábban beszámoltunk róla gőzerővel készül a második…..
Alexandre Dumas sikeres regénye A három testőr ismét elérkezett egy filmes feldolgozáshoz. Az évek során rengeteg feldolgozás született melyek között voltak jobbak és rosszabbak. Az én személyes kedvencem az 1993-ban készült feldolgozás melyben a címszerepekben láthatjuk Kiefer…..
Játékbarlang Elhunyt Peter Falk 2011.07.05 11:25:00
Ezúttal egy sajnálatos eseményről kell beszámolnunk. Peter Falk 2011. Június 24.-én, 83 éves korában elhunyt. A színész 2007 óta Alzheimer-korban szenvedett. Peter Falkot a legtöbb ember Columbo hadnagy ként ismerte és valószínűleg így is marad meg mindenki emlékezetében. Egy…..
Ezúttal egy 2007-ben készült remek filmet szeretnék bemutatni nektek amely valós események alapján készült.Jó szórakozást!..
Bizony ám Ethan Hunt ismét munkába áll! A történetről túl sokat még nem tudok mondani mivel a film debütálásáig még rengeteg idő van. Ami biztos, hogy Ethan Hunt szerepében ismét Tom Cruise lesz látható a rendezői székben pedig Brad Bird fog ülni aki olyan alkotásokban…..
Ismét egy képregény adaptációval lepnek majd meg minket ami nem más mint az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló. A történet dióhéjban: egy Steve Rogers nevű fickó 1942-ben katonai szolgálatra akar jelentkezni, hogy harcolhasson a nácik ellen azonban fizikai gyengesége miatt…..
A Transformers sorozat elérkezett az újabb részéhez amivel immár trilógiává bővül. Az új rész A Hold sötétsége címet viseli. A történetben megtudhatjuk még az Apollo 11 Holdra szállásakor felfedezett egy idegen űrhajót és idegen lényeket. Ezek a lények 40 évvel később…..
A játék amit senkinek nem kell bemutatni. A harmadik rész amit a Dead Space-ért felelős Sledge Hammer Games és az Infinity Ward csonka csapata készít, hű marad az előző részekhez és rátesz még egy lapáttal a hangulatra.Kattintsatok a továbbra és bővebben is olvashattok a…..
CodY 2011.06.08 20:51:02
A világ leghíresebb detektívje végre méltó filmet kapott a nevéhez. A zseniális Robert Downey Jr. főszereplésével készült film igazi szórakozást ígér. A film hangulata nagyon jó, a történet kellően borongós és mindez remek humorral fűszerezve. Jó szórakozást a videóhoz!..
Egy viszonylag új megközelítésű vámpírfilmet kapunk A pap - Háború a vámpírok ellen című filmben. A történet egy lepusztult, posztapokaliptikus környezetben játszódik ahol egy új mutáns vámpír faj öli az embereket és csak azokon a helyeken lehet megélni ahol az egyház…..
A Majmok bolygója: Lázadás című filmben erre kapjuk meg a választ. Az új film a majmok fellázadásáig vezeti vissza a történetet. Ahogy az lenni szokott egy génmanipulációs kísérlet következtében a tesztalanynak használt majmoknak megnő az intelligenciájuk és emberi…..
A Szupercsapat a 80-as évek egyik sikersorozata volt. Most azonban a mozivásznon is láthattuk mire képes Hannibal Smith és csapata. A film kellemes kikapcsolódást biztosít az embernek. Lehet hogy nem a legjobb és megvannak a hibái de garantált a közel 2 órányi szórakozás. Jó…..
A 2009-ben nagy sikereket köztük Golden Globe-díjat elért Másnaposok elérkezett a második részéhez! A fiúk ezúttal Thaiföldön ünneplik Stu eljegyzését. Azonban ismét jön a reggel és a srácok totális rövidzárlatra ébrednek, majd fejfájósan próbálják kideríteni, mi…..
Christopher Nolan zseniálisan alkotta újjá Batman univerzumát amit már oly sok borzalmas alkotás döntött romba. Ebben a videóban a Nolan féle Batman filmek első részét szeretném nektek bemutatni. Jó szórakozást a videóhoz! U.I.: Remélem az intro amit csináltam elnyeri a…..
Egyre jobban közeledünk az X-Men saga új részének premierjéhez ami az X-Men: First Class címet kapta. Az új rész a többi X-Men filmhez képest vissza kalauzol minket az időben egészen a korábbi filmek gyökereihez. Azokba az időkbe fogunk betekinteni amikor Charles Xavier még nem volt…..
Így van! Mindenki kedvenc kalóza Jack Sparrow visszatér!(elnézést a kapitány mintha lemaradt volna:)) Johnny Depp ismét felölti Jack Sparrow jelmezét akit zseniálisan alakított az eddigi részekben és most sem várunk mást tőle. Ebben a részben több ismerős szereplőt viszont…..
Sziasztok!Cody vagyok. Én leginkább filmekkel fogok foglalkozni ami a blog egyik területe (lesz még szó sorozatokról ill. játékokról). Olyan filmeket szeretnék illetve szeretnénk bemutatni amelyek tényleg szórakoztatóak és érdemes megnézni őket. A blog eleinte lassan fog beindulni…..