Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsivagyokszekrealloken

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svájci Le Rosey a világ ledrágább iskolája. A tandíj egy tanévre 87 ezer brit font (csekély 30,5 millió forint – ebben az iskolai kirándulásokon kívül minden, a zsebpénz is benne foglaltatik), de a pénz önmagában nem garantálja a bejutást. Nézzünk körül egy kicsit!..
Kicsivagyokszekrealloken 2017.07.03 19:00:24
@Cpeti123456: ez volt a legklasszabb amit erre a cikkre reagalni tudtal? well done!
(Forrás: http://www.myfilmviews.com) Ettől egy icipicit többet vártam. Vagy lehet, hogy pár évvel ezelőtt kellett volna ezt a filmet megcsinálniuk, hogy igazán meghasson. Így sem rossz, messze a top 10-ben idén eddig. Hangulatát tekintve hasonlít a Hogyan nevezzelek? és a…..
Először beszél őszintén a Bocuse d'Or döntőjén, Lyonban átélt érzelmeiről Széll Tamás, aki egy most bemutatásra kerülő dokumentumfilmben elmondja, mennyire nehéz volt lepleznie csalódottságát, és hogy örökre lesz benne egy rossz érzés a verseny miatt. Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata,…..
Kicsivagyokszekrealloken 2017.04.20 09:32:17
@Pink Petsch: te meg inkabb maradtal volna csondben. Tenyleg.
A szépségideálok elég gyakran változnak. A mozik berobbanása óta pedig már egészen pontosan meg lehet határozni, hogy az adott korszakban milyen nők számítanak vonzóknak. A Harley Street kozmetikai klinika plasztikai sebésze, Dr. Julian De Silva kereken 10 évig jegyezte fel páciensei elképzeléseit a…..
Kicsivagyokszekrealloken 2017.04.11 20:11:27
Pontosan negyven éve, 1977. március 27-én ütközött össze két Jumbo a tenerifei reptér futópályáján, a két felrobbant gépben 583-an haltak meg. Ez a legtöbb áldozatot követelő katasztrófa a polgári repülés történetében, de nyugi, ma már több okból kifolyólag sem fordulhat elő hasonló. Általános…..
Svájcról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy minden flottul megy, pontosak, precízek. Mint már jó párszor kiderült, és ezt alátámasztja Ági mai posztja is, azért ez nem feltétlenül és nem minden területen van így. Üdvözöllek titeket a svájci egészségügy világában! (Gyorsan hozzátéve, hogy…..
A beilleszkedés és a normális életvitel egyik feltétele lett mára, hogy az embernek legyen jogosítványa. Sőt, egyes munkahelyeken kötelező. A jogosítvány megszerzése számomra valahogy a gyerekkor lezárásának egyik mérföldköve volt. Már szinte el is felejtettem, mennyi stresszel járt megszerezni.…..
Kicsivagyokszekrealloken 2016.12.15 19:32:59
Mindig jókat derülök, mikor látom a magyar kocsmákban, bárokban, ahogy a sok suttyó issza a piros cimkés Johnnie Walkert, közben pedig olyan felsőbbrendűségi érzettel tekintenek a világra, mintha minimum egy limitált szériás Aston Martin One-77-est vezetnének. Összegyűjtöttem a világ tíz legdrágább…..
Kicsivagyokszekrealloken 2016.11.19 13:55:19
Határátkelő Luxusból a pokolba 2015.11.23 06:41:00
Spanyolország, Kanári-szigetek, napsütés, és egy jó munkaajánlat - maga a megvalósult álom, ami gyorsan pokoli tortúrává változott. Nem lehet elég gyakran hangsúlyozni, mennyire fontos megfelelően tájékozódni, mielőtt belevágnánk egy külföldi munkavállalásba. Imola…..
Kicsivagyokszekrealloken 2015.11.23 13:12:00
@ChristineK: en meg nem biztos. sokkal talpra esettebb lesz, mint a magyarok nagy atlaga, nem a dzsungelbe ment es hanem is teljesen jot, de tapasztalatot szerzett. ha masrol nem is, de arrol mindenkepp, hogy nem vallalunk el ilyen munkat torott /beteg stb labbal
Kicsivagyokszekrealloken 2015.11.23 13:51:29
@Mr Long: haaaat, nem estem hasra az ervelesedtol :D :D
Kicsivagyokszekrealloken 2015.11.23 14:19:46
@Muscari: en meg sose ertettem azokat az embereket akik nem fogjak fel, hogy nem vagyunk egyformak, es leszoljak a masikat, mert csakis az a jo amilyen en vagyok es ahogy en csinalom....
Pár hete azt hittem, hogy ebben az évben már nem kell nagy változásokra számítsak, aztán még utoljára beütött valami. Meghirdettek a cégnél ahol dolgozom, egy belső álláspályázatot amiben vezetőt kerestek egy különálló csoport vezetésére. Nem terveztem munkát váltani a…..
Egy egészen elképesztő, profi szinten kivitelezett lakásra bukkantunk az Otthontérkép eladó ingatlanjai között. A budapesti, szuperpanorámás luxuslakás egyedi megjelenésével, változatos designelemeivel ragad meg az ember emlékezetében. Lássuk, nektek hogy tetszik! A Főváros…..
A londoni albérleti árakról sok rémtörténet kering, ám olyat, mint amiről ma beszámolunk, még nem nagyon láttunk. Nem csoda, hogy a történet főszereplőjét is sokkolta... A 23 éves Alex Lomax a délnyugat-londoni Claphambe ment szobát nézni magának. Az 500 fontos havi bérleti…..
Kicsivagyokszekrealloken 2015.10.02 10:45:12
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: leginkabb azert nincs ertelme atvaltani, amit te is pontosan tudsz, csak most kotozkodsz kicsit ;)
Kicsivagyokszekrealloken 2015.10.02 11:24:15
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Mo-n elsz vagy kulfoldon?
Kicsivagyokszekrealloken 2015.10.02 13:06:03
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: ok. en is. de semmi ertelmet nem latom valtogatni, foleg nem az otthoniaknak, annyira kicsi a kep amit latnak, hogy felesleges. nem tudnak viszonyitani.
Kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy a „mindent Svájcról” címet adom a mai posztnak, aztán persze nem akartam kitenni a mai szerzőt, Andyt annak, hogy emiatt kritika érje, ám már a gondolat is jelzi: igencsak alapos, amolyan „klasszikus határátkelős” posztot olvashattok ma az…..
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
Karácsony és az elmaradhatatlan tojáslikőröm Az elmúlt évek elmaradhatatlan kelléke a karácsonyi készülődés időszakában - a tojáslikőr. Nem ragozom a receptet, tavaly már megtettem - csak annyit mondanék: Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden olvasómnak,…..
Kicsivagyokszekrealloken 2015.03.05 14:38:47
A mai poszt azért elgondolkoztató, mert felhívja a figyelmet arra, mennyire félrevezethet minket az, ha egy-két esetből általánosítunk. Ezért arra kérlek titeket, ti se általánosítsatok Luna írása nyomán, ugyanakkor (bár a poszt nagy részével a magam részéről nem értek egyet)…..
Sokan vagyunk a világon, akiket nem érdekel a vékony és karcsúság megléte. Nem érdekel minket, ha nem a magazinok címlapjáról köszönjön vissza a testünk, de amikor már az egészségünk a tét, akkor teljesen mindegy, hogy mit akarunk, mert az életünk forog kockán. Pontosabban a…..
Kicsivagyokszekrealloken 2015.02.06 09:13:50
Igyekszem humoromnál maradni, fiatal nőként általánosításoktól mentesen feszegetni egy mostanság közhelyek közé fulladt, nagyon is szem előtt lévő témát. Mindeközben szeretném magamat tartani ahhoz, hogy a ló egyik felén ácsorogva még mindig nem lehet…..
Kicsivagyokszekrealloken 2014.11.09 22:24:41
@Spanish Wax: hat azert ez igy kicsit mintha eros lenne. Abbol valogatni ami otthon van? Fent hordott orru fiuk / ferfiek, elkenyeztetve a sok szep magyar lanytol, mindenfele tisztelet nelkul, hatalmas elvarasokkal, semmit nem nyujtva? Hat ha ez Neked ANNYIRA jo akkor hajra!! De ha kicsit kinyitod a szemed es a vilagodat, meg fogsz lepodni. Hogy peldaul hogy banik egy spanyol a baratnojevel....
Ma ismét egy olyan történet következik, melynek az első fele még jó régen, több mint 3 éve jelent meg (a 27. poszt volt a blog történetében…), szóval folytatódik az a sorozat, melyben régi szerzők folytatják sorsuk elmesélését. Tünde akkor már egy ideje Amerikában élt, egy…..
Kicsivagyokszekrealloken 2014.11.04 11:00:20
@svájci sapka (ch): hat azert ez hely fuggo is. Baselben a nagyobb cegenel azert meg mindig nem igazan feltetel...
A Gasztro Akrobata Kakaós csiga 2014.09.19 07:00:00
Egy vallomással tartozom: Függő vagyok. Kakaós csiga függő. Életemben kétszer kellett szigorúan diétáznom (terhességi cukorbetegség), és az egyetlen amit nagyon nehezen viseltem, hogy nem ehetek, az a kakaós csiga volt. Mindkétszer ezt kértem a szülés után, és nagyon ízlett,…..
Emlékszünk még a jó öreg autóstáskára ugye? Ami egy kisméretű, az iratokat és apró kis tárgyainkat gondosan őrző, általában egy csuklópánttal is kiegészített képződmény volt. Azaz nem volt, van - hiszen még most is bőven fellelhető az utcán, és kapni is lehet belőle…..
A kakaós csiga blog aktuális, minden bejegyzést követően frissülő kakaós csiga ranglistája. Ez a ranglista teljes mértékben szubjektív, aminek a kialakításában csak az összélmény játszik szerepet. Az egyes bejegyzések végén adott pontszámok egy 9-es skálán helyezkednek el…..
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
Kicsivagyokszekrealloken 2014.04.24 23:33:50
@ö...mikó?: halljanak csak ki... na ez egy szepre sikerult mondat..
Jose Ahonen halálra szívatja a kutyákat az eltüntetős trükkel. Hihetetlenül cuki fejeket vágnak ezek a kutyák, akiket Jose Ahonen mentalista pénzérme helyett jutalomfalat eltüntetős bűvésztrükkel ver át. Megható és mókás egyben, hogy az emberben vakon megbízó kutyák az…..
Kicsivagyokszekrealloken 2014.03.22 13:00:27