Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donum

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF, de simán ennéd! 2012.04.25 19:45:56
Sajtbörgerrel kicsipkézett szélű pidza bele a szádba, sitty-sutty! ..
Donum 2012.04.25 20:37:45
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Nézd meg a pizzáik méretét, aztán az árukat és megérted miért :D
Legalábbis ezt ígéri a Showtime Homeland című zseniális sorozatának második évadához készített első trailer, amiben új jelenet nem sok van, de ettől még érdemes megnézni. ..
Donum 2012.04.23 16:38:39
@K0vasz:
Egyetértek. Az egész első évad alaphangulatát a jól kivitelezett érdekes sztori adta meg. Miután megkaptuk a választ a hol, hogyan, miért kérdésekre, valahogy eltűnt az egész varázsa.
Nem tudom elképzelni, hogy a második évadból nem egy ezerszer látott beépülős/zsarolásos kergetőzés lesz (lásd eltűnt búcsúüzenet)
De remélem, hogy tévedek
JJ Abrams, a tévéipar egyik leghíresebb és legnagyobb geekje (a másik Joss Whedon) az EW.com infói szerint annyira szeret a Star Trek-frachise-on melózni, hogy a reboot második mozifilmje után nem tartja kizártnak egy új tévésorozat elkészítését sem. Utoljára 2005-ben láthattunk…..
hogyvolt Éden hotel - 2x27 2012.04.19 01:13:00
Tegnap ikertelenedtünk, egy pete feleződött tovább, és Márk képében maradt a hotelben, ahol Csíra vagy Tazmán, ahogy Hiper hívja, nagyon örül neki. És ha már Hiper, egy gyors tamponcsere után megujjaztatta magát Papuccsal, amihez innen is külön gratulálunk. T69.2 egy…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
comment:com A nap képe 2012.04.13 12:00:00
Kő, papír, olló, gyík, Spock. ..
Donum 2012.04.13 16:55:29
@solmyr:
A vulcanok, mint Spock, érzelem nélkül, csak a logika alapján élik az életüket és lexikális tudásuk alapján hozzák meg döntéseiket. Visszatérő elem és konfliktus forrás az emberi érzelmes gondolkodás és a színtiszta logika összecsapása egy-egy vitában, amit csak úgy nyerhet meg az ember, ha megdönthetetlen logikával megcáfolja a vulkánit. Ami persze agyafúrt filozófiai csavarokkal többnyire sikerül mindig a sorozatban :D

És ekkor mivel becsvágy, önérzet, sértődés ismeretlen fogalmak a vulcaniak számára, gyakorlatilag legyőzték őket a saját terepükön és azonnal az új logikát elfogadva folytatják tevékenységüket.

Szóval a papír (átvitt értelemben rajta az információ) megcáfolja Spockot, ezzel legyőzve őt.

És most megyek beiratkozok egy geek átnevelő táborba :D
Már csak két napot kell várni a rajongóknak, hogy újra találkozhassanak Mike Judge két antiszociális, önjelölt kritikusával. Az MTV Hungaryn tizennégy év után feltámadó Beavis és Butt-Head halad a korral és videók helyett már főleg az MTV-t meghatározó realitykbe pofáznak…..
Donum 2012.04.13 16:37:32
@doggfather:
Egy olyan korban amikor már nem nézünk klippeket.

Akkor maradhat életben a sorozat, ha a mai generációt próbálja majd kifigurázni. A mai internet kölykök már azt se tudják, hogy valaha volt 90'es évek, ami ugye a fő témakör volt.
Izgalmas interjú került ki ma hajnalban az LFG.HU-ra (leánykori nevén RPG.HU): a Tűz és jég dala-ciklus régi-új fordítója, a Varjak lakomájával bemutatkozó Novák Gábor mesél benne arról, hogyan kötött ki a Battletech-regények és közel 80 másik könyv után George R. R. Martin…..
Donum 2012.04.13 00:25:17
@symor:
Egyértelműen bevárták a kiadást a második évad indulásával. A HBO ingyen angyonpromózza így nekik, még szép, hogy nem adták ki a két évad közötti punnyadásban. Sajnos.

Az meg bebaszott volna, ha elkezdi átírni a neveket ez az új író. Teljesen tökéletes a Deres név, még ha nem is tükörfordítás.
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
"Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." - mondanám, ha nem várnának még ránk az utómunkálatok (az egyéb verziókhoz való időzítés, kommunikációs kötelességek, egyebek), illetve ha nem figyelne a gépemen a Kaliforgia évadzárója, amit még meg se tudtam…..
Donum 2012.04.02 23:12:01
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Donum 2012.03.26 00:59:03
@Bencissimo:
Sajtó vetítésen a sajtó munkatársainak levetítették, hogy ilyen sajtó anyagokat jelentessenek meg a sajtójukban. Ezzel megspórolva kicseszett sok reklámköltséget, növelve a hype-ot és értelemszerűen a nézőszámot.

Szóval hiába keresgeted a neten, ha még a cikkben is szerepel, hogy április 2 a premier :D
hogyvolt Éden hotel - 2x07 2012.03.15 10:10:00
Naszóval, Muzsikus védett, mert odadobta Noémit ÚjPéternek, és ez, mármint a védettség eddig csak Hiper agyában jelent meg, mint esetleges fegyver, a többi agyhalott képtelen felfogni, hogy Muzsikus bármelyik faszit kibaszhatja a hotelből, mint macskát szarni. T69.2 ma pirosban…..
Donum 2012.03.15 11:08:07
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Ízlések és pofonok. Én meg azt nem fogom sosem megérteni, hogy lehet gerjedni a medicinlabdákra. Pláne ha nem is igaziak, annál undorítóbb nincs.

Viasat3 meg leállhatna a spoilerezéssel, simán lehetett látni mai ajánlóban, hogy ki hova állt, már csak a Muzsikus döntése kétséges, de azt is lehet kb sejteni Noémi bömböléséből.
Donum 2012.03.15 11:35:07
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
C fölött szerintem minden medicinlabda :D
Nekem az jön be, bőven van rajta mit fogni. Sőt, igazából azt lehet csak fogni és simogatni.

@☺ágica: Ajánló alapján nem spirázzák túl a dolgot Mátéék
A College Humor videójából kiderül, mikor lehet büntetlenül elárulni, hogy Darth Vader Luke apja. ..
hogyvolt Éden hotel - 2x06 2012.03.14 06:30:00
Nu, T69.2 ma reggelre egy olyan ruhát kapott, ami még jobban kiemeli irdatlan műcsöcseit, a barna-narancs színvilág nem egy jól eltalált valami, a szoknya viszont lehetne egy kicsivel rövidebb, már ha az a szándék, hogy Androida fémes csúnyájával is megismerkedjünk közelről. A mai…..
Donum 2012.03.13 20:01:53
Donum 2012.03.13 20:56:12
@Eszter, aki nem ír kommentet:
Thanks, Captain Obvious!
De azért a Viasat3 adását attól még lehet élőben nézni, nem? Tudod, ez azt jelenti, hogy ami épp megy a TV-ben, azt nézed! Csak nem a TV-ben, hanem streamen.

(Te vagy az, Krisztián? Mert ez megmagyarázná)
Az HBO április 2-án, egy nappal az amerikai permier után mutatja be nálunk a Trónok harca című fantasy sorozat második évadát, és jó szokásuknak megfelelően kódolatlanul teszik, hátha rákap a jónép a cuccra. Aki tehát nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti az…..
Donum 2012.03.12 17:10:30
@goodjohnwin:
Pótold be első évadot, mert egy mukkot se fogsz érteni. Ezer helyen megtalálható internetországban, (sajnos) nem tart sokáig és még jól is fogsz szórakozni :D
Subba Norbi szerint 2012.03.06 17:10:49
Norbi Update Ezt a képet nagy szeretettel küldöm a karcolónak. :-) Az autó új gyári fényt kapott és ez nekem egy fillérbe sem került. Sokkal szebb, mint 2 éve. Köszönöm neki! A Jóisten végzi a dolgát. Szép napot mindenkinek, enyém szép lett! N Like · · Share…..
Érezted már úgy, hogy figyelnek a munkahelyeden? Volt már olyan érzésed, hogy egy munkatársad szokatlanul viselkedik? Mi van akkor, ha ő nem is igazi takarító, autószerelő, vagy éppen eladó, hanem egy beépített főnök, ahogyan a Spektrum televízió új sorozatában látható? A…..
Donum 2012.02.23 00:14:21
Bele lestem pár részbe, háááát...

Eléggé erőltetett, hatásvadász, nagyon látszik, hogy scriptelt az egész. Elején bejelentik a főnökök a vezetőség tagjainak, hogy ők most lemondanak, persze mindenki megdöbben. Elmennek dolgozni, végig járnak több beosztást/üzletet/üzemet stb és mindenhol dolgoznak 10 percet. Az alkalmazottak úgy beszélnek velük, mintha a pápa lenne ott, pedig ugye betanuló segédmunkások csak. De sokszor a főnökök se tudnak kilépni a megszokott "én vagyok a király" attitűdből és úgy viselkednek min a kis kakas a szemétdombon, ami mégsem zavar senkit, holott ő ugye továbbra is csak egy frissen felvett betanuló segédmunkás.

A kamerák előre be vannak állítva, érdekes módon mindig sikerül felvenni az alkalmazottak megdöbbenését, örömét, ijedtségét amikor mondanak/tesznek valamit. Mikor megunják a hajcihőt, össze hívják egy találkozóra azokat akikkel kapcsolatba kerültek, a főnök pedig bevonul öltönyben. Persze mindenki megdöbben, jobban hüledeznek, ámulnak és affektálnak mint egy bronxi fekete csaj, mikor közlik, hogy nem jár több segély. Ez után kötelezően meghirdetnek valami programot, továbbképzést, emelik 1 dollárral a bért, a lényeg, hogy hangyányit csökkenjen a bűntudatuk és pozitív képet sugározzon a cégről.

Pozitív kép a cégről... volt 1-2 rész ami rohadtul izzadság szagúra sikeredett, mintha megállás nélkül egy reklámot néztem volna a cégről. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindenki imád ott dolgozni, megtudhatjuk mi mindent tett a cég a városért, gyerekekért, hajléktalanokért, a logót meg 2 percenként sikerül a kamera elé csempészni valamilyen formában.

Faszán meg lehetett volna ezt csinálni, de inkább trash reality formátumot választottak. Kár érte, így kuka.