Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizzapapa

113 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább a Videóhoz ->..
Tovább a Videóhoz ->..
Sziasztok! Elkészült a DMC végigjátszásának 3. része. A héten most már igyekszem sűrűbben töltögetni a részeket. - Bial Tovább a Videóhoz ->..
Tovább a Videóhoz ->..
Hali! Sajnos technikai gondok miatt a Minecraft Machines rész eltolódik későbbre, de helyette hoztam valami újdonságot nektek. Remélem tetszik majd, még bele kell jönnöm, rég nem GH-ztam. Tovább a Videóhoz ->..
Hali! Na halljátok gyerekek ennyit még nem tököltem egy videóval se. Elkezdtem úgy felvenni, hogy nem volt belőve a hangfelvétel, aztán meg sikeresen kirendereltem kép nélkül a videót, szóval volt öröm meg boldogság. A végeredmény természetesen, megmaradt a szokásos…..
Sziasztok! Elkészült a Devil May Cry végigjátszásom első része, ahogy ígértem kommentárral. A feltöltés rendszerességérő egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de majd idővel beáll a ritmus. Készül a videóteszt is, ami reményeim szerint a hét végére fent lesz. Jó…..
Sziasztok! Elkészült egy újabb adag a Rock of Agesből. Legnagyobb meglepetésemre még bossharc is van benne... Tovább a videóhoz ->..
A jövő héttől hozzákezdek a DMC Devil May Cry Végigjátszásának. A játék tesztje jövő hét végére várható. Ha nem szeretnél lemaradni iratkozz fel a Warzone Blog Youtube csatornájára! Tovább a Videóhoz ->..
Tovább a Videóhoz ->..
Sziasztok! Már egy ideje a gépemen pihen ez a játék és most úgy gondoltam, hogy felteszem és megosztom Veletek az első élményeimet. Ez az első hagyományos értelemben vett Let's Play videóm, szóval ne kíméljetek az építő jellegű kritikával...:) Tovább a Videóhoz ->..
Katt ide a teljes cikkért - >..
Tovább a videóhoz - >..
Tovább a videóhoz - >..
Tovább a videóhoz - >..
Tovább a videóhoz - >..
Sziasztok! Ma a Far Cry 3 easter egg-jeiből mutatok nektek párat. Jó szórakozást... Tovább a videóhoz - > ..
Andy Lightning..
pizzapapa 2012.10.07 18:39:10
@Andy Lightning: Szia, köszi az értékelést.

Ismered a mondást: kinek a pap, kinek a papné. Szerintem egy szubjektív kritikába belefér, hogy a saját véleményemet mondom el a játékról. Ezek után Én is csinálhatnék olyan kritikát mint a másik videós, de az már nem az én véleményem lenne. Mellesleg én is szeretem a poszt-apokaliptikus játékokat, csak ez most nem jött át...
Rossz PC Juniorok 5 év 2012.05.29 10:00:00
EDIT: Az élet nem állt meg! A magyar játékvideósok munkáinak összegyűjtése tovább folytatódik!http://intengerkalozai.blog.hu/ Május 29-től a ROSSZ PC JUNIOROK BLOG hivatalosan MEGSZŰNT! Részletek a bejegyzés további részében...   Hosszas megbeszélés és…..
Megérkezett az első ACIII filmecske, ami komolyabb betekintést enged a játékmenetre. Ugyan sok információval nem gazdagodunk, azt már tudni lehet, hogy az emberi ellenfelek mellett a helyi vadállománnyal is meggyűlik majd a bajunk. Emellett a játék gerincét képző parkour…..
Játékbarlang Elköltöztünk! 2012.05.05 17:26:00
Sziasztok! Épp egy éve volt, hogy hirtelen felindulásból nekikezdtünk Codyval a Játékbarlang blognak. Kis csapatunkhoz hamarosan csatlakozott Golden Heart Chriss is (vagyis asszem még a blog beregisztrálásának napján). Kezdetben az zöldfülüek passziójával gyártottuk a…..
Játékbarlang BlackOps II trailer 2012.05.03 09:03:00
2025, robotok, robbanások és... lovak. A BlackOps 2 egy olyan jövőképet vetít elénk ahol a hadsereget számítógépek által vezérelt robotok váltják föl. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy az ellenség megszerzi az irányító kódokat, a szintetikus hadsereg pedig gazdáik ellen…..
A múlt héten a Crysis 3 trailerének töredéke borzolta a kedélyeket (a trailer trailere, ha úgy tetszik...), ma pedig már a rendes, gamplay részleteket is tartalmazó videóra csorgathatták a nyálukat a lövölde rajongói. Magányos nanoruhás hősünk továbbra is New York…..
Régóta tudjuk, hogy készül a Diablo III. Nagyon régóta. De tegnap végre a Blizzard bejelentette a hivatalos megjelenési dátumot. Kedvenc hack-and-slashünk Május 15.-én rajtol, legalább is egy része. A PvP (azaz játékos játékos elleni) mód később kerül bevezetésre, mivel a…..