Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Estrelinha

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a fogyókúra, súlycsökkenés,életmód váltás miatt követi a blogot, most ne nézzen ide. DE MÉGIS! NE MENJ SEHOVA! Hiszen igaz a cím. Nem lehet és nem is szabad csokis brownie nélkül élni. De találd meg az egyensúlyt! Ha a napi nasi már megvolt igenis halaszd holnapra és illeszd be a következő nap…..
Stella világa A kattanás 2018.10.23 08:45:15
A "kattanás" első lépcsőfoka a munka abbahagyása volt. Nem kellett bejárnom Budapestre, nem vettek körül gyorséttermek, gyorskaják, nem kellett senkihez igazodnom az étkezéssel. Ekkor, bár az elfogyasztott ételek minősége sokat javult, hiszen magunkra főztem, vásároltam, azért a mennyiségek felértek…..
Stella világa NŐ vagyok 2018.10.21 18:36:52
A mai "énidőmet" kivételesen nem edzéssel töltöttem, nem egy forró fürdővel és nem az udvar végében 10 perc csöndre vágyva. Ma NŐ voltam. Fogtam a "sminkkészletemet" (egy szemceruza, egy szempillaspirál és egy rúzs, lehet túlzás készletnek nevezni :D ) egy csodálatos vándorkendőt és kimentem a…..
Stella világa 2018.10.19 07:40:57
Stella világa A kezdetek... 2018.10.19 07:40:45
Kár lenne boncolgatni azt, hogy jut el valaki oda, hogy a mérleg 3 jegyű számot mutasson, mert ez nem csak az evés élvezetére vezethető vissza. A függőség okai, "az egyetlen boldogság forrás", " a mai nap után megérdemlem" életérzés mind, mind ott motoszkálnak egy sokat evő ember agyában. Mozgás?…..
Második szülés. Az ember már tudja mire számítson, mire készüljön, vannak elképzelései arról, hogy mi hogyan fog történni s mit szeretne esetleg másképp, mint először. Ezzel én is igy voltam. Vonzott az otthonszülés lehetősége, de valahogy nem volt elég bátorságom hozzá, hogy a családi- és…..
Barbro Design, szerintem A babahordozással való ismerkedés során újabb és újabb Wahm márkákat sodor elém az élet és a Facebook. Fóris Barbara munkái egyedülállóak a magyar piacon, ha szembejön veled egy, rögtön jön a felismerés "Na igen, ez egy Barbro!" Barbi nem csak babahordozókendőket készit, de…..