Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozmárbajszú Véglegény

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy egyszer csak hirtelen vége, és közvetlenül utána sokkal rosszabb, mint előtte. Miután beleélted magad a hangulatba és 3-4 órára megfeledkeztél a magyar hétköznapok szürke és nyomasztó valóságáról, egyszercsak visszazökkensz oda. Mint amikor a legszebb álmodba hasít bele a telefonod kegyetlen…..
Rozmárbajszú Véglegény 2017.07.10 13:36:10
Melegedő A melegszaunák titkai 2017.06.13 00:06:22
Igen, itt a “meleg” szó nem a hőmérsékletre utal – elvégre a hideg szaunáknak nem sok értelmük lenne –, hanem azokra a helyekre, ahol kifejezetten meleg férfiak élvezhetik egymás társaságát. Akik számára ez esetleg újdonság, azoknak bevezetésképpen elárulom, hogy Budapesten is létezik, például a…..
Rozmárbajszú Véglegény 2017.07.06 15:26:40
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..