Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gréczyzsolt

172 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Levél Balog Zoltánnak 2013.04.19 09:21:27
Gondban vagyok a megszólítással, mert Ön sem nem kedves, sem nem tisztelt. Meg hát, olyanokkal sem szoktam szóba állni, akik nyilasokat tüntetnek ki és tesznek be az alaptantervbe. Ön azonban ötmillió forintot adott az adófizetők pénzéből egy "filmre", amely Orbán Viktor kínzó…..
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
Kövezzenek meg érte, de várható volt, hogy valamelyik politikusnál elszakad a cérna a közvéleménykutatásokkal kapcsolatban. Közeledik a választás, fokozódik az indulat. Nem elegáns egy efféle munkával foglalkozó céget gyakorlatilag lehazugozni.  Magam sem gondolom…..
Gréczyblog Kérdések a 2-2 után 2013.03.23 07:13:56
Az alábbi kérdések nagy részére nyilván nem lesz válasz, de talán néhányan elgondolkodnak rajtuk. - Mi történt, hogy a 89. percig tartotta magát, sőt irányított a játékot a magyar válogatott, az utolsó négy percben pedig nem lépte át a félpályát? - Mikor találunk még…..
Alakul is meg nem is az ellenzéki összefogás. A hóhelyzet, a kormány hazudozásai és bénázásai ugyan elvitték a figyelmet a nemzeti ünnepről, de számos helyen az ellenzék pártjai közösen koszorúztak 1848 hőseire emlékezve. Íme néhány helyszín: Győr, Bátonyterenye, Debrecen,…..
Március 15-e alkalmából kitüntették a Videoton edzőit, a kommunistából lett nyilas, echótévés Szaniszlót, Orbán egykori politikai háziasszonyát, Kudlik Júliát, a szélsőjobbos Kárpátia zenekar tagját, a Fidesz-kampányba beszálló CBA-vezér Lázárt, az ezüsthajós Káelt,…..
A Tárki új elemzésében olvasható adatok szerint a jövedelmi egyenlőtlenséget mérő Gini-index 2012-ben 29,3-ra emelkedett a 2009-es 27,2-ről Magyarországon. A gazdagok aránya 2000-ben 9 százalék volt, ez 2012-re 8 százalékra esett, a felső középosztály mérete 2 százalékkal, 27…..
Sokan keresik, kutatják, hogyan fog megbukni az Orbán-rezsim. A közvéleménykutatások szerint vezet a Fidesz, bár én óvatosan fogadnám el e felmérések eredményeit. Egy olyan országban, ahol a megkérdezettek több, mint fele nem mond semmit, vagy bizonytalannak vallja magát, esetleg…..
A közvéleménykutatásokat böngészve egyre többen teszik fel a kérdést, hogyan fog megbukni az Orbán-rezsim? Nem mintha hinnék ezeknek a vizsgálatoknak, hiszen ahol a megkérdezettek fele nem mond semmit, vagy bizonytalannak vallja magát, mások meg bemondják a Fideszt, hogy nehogy bajuk…..
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
Gréczyblog Kedves Bőhm András! 2013.02.11 07:52:57
Olvastam a hvg.hu portálon megjelent írásodat http://hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni , amely a a változatosság kedvéért megint gyurcsányozik egyet. Több ismerősöm is mondta, hogy nem érdemes rá válaszolnom, elvégre, már nem vagy a politikai palettán, és…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
gréczyzsolt 2013.02.09 08:44:26
@kentersturz: a határon túli új állampolgárokat beleszámítva is???
Kérdések tolulnak fel az emberben az újabb fideszes plakátok láttán. Azokról a ragaszokról van szó, amelyek megint tízmilliókba kerülnek az adófizetőknek, és amelyek Gyurcsány Ferenctől és Bajnai Gordontól féltik az nyugdíjakat. Jól tetszenek olvasni, azok féltik, akik…..
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
gréczyzsolt 2013.01.28 06:11:49
@Egyallampolgar: Medián
Gréczyblog Pusztaszabolcs üzenete 2013.01.21 07:20:58
A Fejér megyei Pusztaszabolcson időközi polgármester-választást tartottak. A hideg és a hó ellenére negyven százalékos volt a részvétel. Mindenki függetlenként indult, egyedül a Demokratikus Koalíció vállalta, hogy pártként méreti meg magát. Csányi Kálmán fideszes…..
gréczyzsolt 2013.01.21 15:41:34
@G. Wolf: A 3. helyen az mszp-s jelölt végzett. Vissza kellett volna lépnie
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
gréczyzsolt 2013.01.05 10:03:23
@leponex: egyre zavarosabb, amit írsz... Értem az aggódást... a rezsim eresztékei már recsegnek
gréczyzsolt 2013.01.05 10:17:00
@Az igazi sztrovacsek: ma még mindegyiknek tuti állást tudnak biztosítani... nem féltem őket
gréczyzsolt 2013.01.05 10:29:36
@leponex: hát inkább Gyurcsány, Bajnai, Kuncze, mert akkor még demokrácia volt és az emberek is jobban éltek...

A diktátornak pedig előbb-utóbb vége lesz...
Azt mondta Szekeres Imre az ATV Startnak nyilatkozva, hogy 2004-ben azért nem vállalt szerepet a hivatalba lépő Gyurcsány-kormányban, mert nem értett egyet a gazdaságpolitikával. Ehhez képest Szekeres a Medgyessy-kormány idején a kancellárián foglalkozott gazdaságpolitikai…..
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Gréczyblog Sólyom és Kövér 2012.12.23 09:28:25
Kövér László - vélhetően értesülve az Alkotmánybíróság döntéséről - beüzent Sólyom Lászlónak. Azt mondja a szókimondó, náciknak dísztemetést rendező, az ellenzéket semmibe vevő fideszes házelnök, hogy az általuk korábban köztársasági elnökké megválasztott…..
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..
Hoffmann Rózsa hazudik a tandíj ügyében. Azt mondja, az államtitkár asszony, hogy Gyurcsány akart tandíjat, amit ő vezet be, az nem az. Nem zavarja, hogy ha egy diáknak fizetnie kell a tanulásért, az tandíj, akkor is, ha másnak nevezik. Ha már a mostani ámokfutás kapcsán is…..
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
Fideszes szavazatok híján tárgysorozatba sem vette az országgyűlés azt a javaslatot, hogy tisztázni lehessen az ügynökmúltat. Az Orbán Viktor által korábban bejelentett Nemzeti Emlékezet Bizottság sem állt fel - nem lepődtem meg rajta. Sóhivatalnak és időhúzásnak tűnt már…..