Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shui

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztban már bepillantást nyerhettünk néhány életveszélyes kereszteződésbe, bár a központban akkor inkább a fejlődő országok álltak! A mai néhány perces videó egy zsúfolt, New York-i kereszteződésben készült, egy olyan projekt keretében, melynek célja…..
Milyen lenne, ha a való élet is úgy működne, mint a Facebook? Egyszer-kétszer, vagy talán sohasem látott emberekhez mennénk oda, hogy a barátaink legyenek, vagy megmutatnánk a kedvenc bolti eladónknak a tegnapi buliról készült képeket? Az Angol Nemzeti Opera pont ezt mutatja meg…..
shui 2011.06.21 11:13:52
Nemrégiben képet közöltünk a terhes Penélope Cruzról, aki BlackBerryjével a kezében lett lefotózva, most terhes nőkről készült sorozatunkat folytatván Cruz egyik kolléganőjét, a szintén várandós Jessica Albát mutatjuk meg nektek a jó öreg paparazzik segítségével.…..
Ha a felhasználók szava dönt, simán a fenti srác lehet a Next modell versenyének győztese - 4500 induló közül. Finoman szólva sem tradicionális választás. Rolandot egyébként a Reddit repítette az első helyre. Ebből látszik, hogy még a "leghagyományosabb", fotóval…..
Áprilisban indult útjára a World Press Photo 2011-es kiállítás sorozata (Magyarország egyelőre nincs a naptárban), amely a sajtófotó tükrén keresztül ad viszonylag átfogó kitekintést a világ legfontosabb történéseire. A tíz kategóriára bontott teljes anyag itt tekinthető…..
A McDonald's-es kajákról sok mindent lehet hallani, látni, olvasni. Ellenzők és rajongók gyakran vívott véleményháborúja között tegyen más igazságot, mindenesetre a The Grid nevű magazin gondolt egy egyszerűt. Négy torontói főszakács segítségével megpróbálták…..
Legyen az az amerikai, az európai, vagy a magyar leggazdagabb lista, egy dolog közös bennük: nincsenek rajta nők. Oké, egy kicsit azért vannak, de gondoljunk csak bele, hány magyar milliárdosról hallottunk, akinek kettessel kezdődik a személyi száma? Kapásból kettő jut eszembe: Kósa…..
Egy burzsuj mindig jólfésült. Így természetes, hogy vagy pontosan kiszámított 3 napos borostával, mint James Andrew, vagy pedig tükörsima arcbőrrel jelenik meg a társasági eseményeken. Ez utóbbit persze otthon is letudhatja – ráadásul valószínűleg jobb végeredménnyel -,…..
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
A magyar női válogatott könnyedén, 68 perc alatt nyert 3:0-ra (20, 14, 13) Görögország ellen Szombathelyen, felkészülési mérkőzésen. A két csapat pénteken 15 órától Bükön ismét összecsap egymással.Jókay Zoltán szövetségi kapitány csütörtökön a Nyugat Rádió vendége…..
Több mint három éve forgatunk már Dáviddal, bár eleinte még rendszertelenül, alkalmi jelleggel: kezdetben nem is hívták Attraktornak a sorozatunkat, sőt, szó sem volt sorozatról. Annyi történt, hogy meghívót kapunk a világ legnagyobb repülőjének, az Antonov 225-ösnek a…..
nejlon A legnagyobb faépítmény 2011.05.18 08:15:00
A spanyoloknál, Sevillában épült ez a világ legnagyobb fából készült építménye. Az ára is nagy volt kb. 90 millió euró. Nagyobb mint Noé bárkája volt...                              ..
Komolyan mondom, Barack Obama lassan szégyenbe hozza az amerikai feketéket, akiknek tudvalevőleg jó a labdaérzékük - persze lehet, hogy az Egyesült Államok elnöke jól kosarazik, de immár többször bebizonyosodott, hogy a BlackBerryjét képtelen a kezében tartani.  Obama…..
Megfilmesítik Fjodor Mihajlovics Dosztojevszki egyik regényét, A félkegyelműt. Jackson Rathborne és Erika Christensen fognak játszani a szeptemberben induló produkcióban, amelyet Paul Williams fog levezényelni. Főszereplője Lev Nyikolajevics Miskin herceg, a „jó ember”…..
Ő nekem tartogatta magát és soha senkivel nem volt még” (33 évesen!)Üdv! Életem egyetlen sms szakítását írom meg nektek. 2007 során találkoztam vele. Nagyon ápolt, igényes, kellemes, bár mesterkélt modorú hölgy volt, egy évvel idősebb nálam, de (és ez fontos) azt…..
"Hihetetlen, hogy mennyire fantasztikus ez a villa, egyszerűen elképedtem, mikor megláttam" - mondta nekem a telefonba Zólyomi Zsolt, a leghíresebb magyar parfümőr néhány hónapja. Ő Roger Moore-t és feleségét látogatta meg az Ybl-villában, a Budakeszi úton, és hosszasan…..