Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neurolingvisztika

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL műsorvezetője a Life.hu-nak mondta, hogy a mostani tévés idényben még megcsinálja, amit elvállalt (Való Világ és X-Faktor), aztán irány Németország. Istenes gyerekkorát odakint töltötte, kiválóan beszél németül, így ezzel nem lesz gondja, ráadásul az is kiderült, hogy már próbafelvételeken is…..
neurolingvisztika 2016.08.19 11:37:10
A pasik kinyitották a recska-albumot, a kutatók belekukkantottak és közzétették, amit találtak. Mi meg elhoztuk a legkívánatosabb nőkről a forró képeket. Jöjjön hát a nagy nemzeti önkielégítés. Galéria a tovább mögött!..
Azt hiszem, 2010 körül volt, hogy meghívtuk őket egy házibuliba. Aztán megjelentek, kizabálták a hűtőt, összesározták a szőnyeget, elhajtották az összes jó csajt és srácot, és még tőlem kértek cigit, mielőtt elmentek. Azok a fajták voltak, akik sokáig néznek a szemedbe, majd amikor rájuk köszönsz,…..
Végre, végre, végre! Hát ez is eljött. Igazából nem is ez jönne még, de muszáj voltam ugrani egy kicsit és végre leírni az egyik kedvencemet, ami nem más mint a Zimány Linda Skinny Bitch diéta. A mai lányok nagy dilemmája, hogy miként lehetne egy pénzes pasit megkopasztani leadni…..
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
neurolingvisztika 2015.03.06 10:56:33
A Demokratikus Koalíció alig egy éves történetében kiemelten fontos nap lesz a tegnapi. Annak évfordulóján, amikor az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angolokat, két DK-tag is megnyerte az időközi polgármesteri választást. Azt nem állítom, hogy Orbán Viktor máris úgy érezheti…..
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
Aki már próbált esküvőt szervezni, az nyilván tisztában van vele, hogy a nagy napot megelőző hónapok, hetek nem a nyugodt pihenésről szólnak. Annyi baj legyen, legalább emlékezetes lesz az esküvő és a lakodalom, az meg minden nyűgöt megér. Sajnos azonban a problémák…..
neurolingvisztika 2011.06.28 12:26:00
comment:com Jön a Megasztár 6 2011.06.23 08:00:00
A Tv2 annak ellenére fut még egy kört a Megasztárral, hogy a tavalyi műsor, amikor az X-faktorral együtt ment, sorozatban bukott, így el kellett költöztetni a műsort másik napra. Nem használt a műsor hitelességének a Szíj Melinda-botrány sem, a nézettségnek az viszont igen, hogy…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
neurolingvisztika 2011.05.27 15:04:36
@sanya18: ez nem játékelmélet, abban van logika, itt pedig eléggé vegyes ÉRTELMI szintű emberek szerepelnek a játékban...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..