Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Droidvezérlö

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hepiendre ébredt tegnap Sándor, ugyanis a DHL megtalálta a raktárban eltűnt, véletlenül Ausztriába küldött fényképezőjét:Örömömre szolgál elmondani hogy meglett az elveszett gyermek, kit Nikonnak hívtak. Ebben vitathatatlan és elévülhetetlen érdeme van a Tékozló Homárnak.…..
Autónepper Ki vagyok én? 2011.05.20 10:14:00
Hogy ki vagyok én?Csak egy vidéki egyszerű "murvástelepesfaházas" nepper a sok közül,aki megpróbál becsületes lenni,ami néha elég nehéz,ehhez mondjuk a kuncsaftok/autók hozzáállása is rátesz egy lapáttal,de azért próbálom magamat tartani,de széllel szembe pisálni…..
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Kitől mástól, mint cork77-től érkezett az alábbi hármas Golf. Legalábbis az volt fénykorában.Egy kicsit mintha felismerhetetlenné vált volna a idők folyamán. Ez még demoautónak is ronda...
Droidvezérlö 2011.05.18 13:27:15
Akár te is nyerhetsz, és kipróbálhatod, milyen Formula 1-es autóval győzelmet aratni. Nem kell mást tenned, csak válaszolni egy kérdésre, és bízni a szerencsében. A Carrera nyereményjátékán három Digital 132 Formula 1 Champions és három Evolution Grand Prix Final készlet talál…..
Droidvezérlö 2011.05.17 23:16:49
Szomszédomnak ecseteltem a pénteken bemutatott biciklitoló utánfutót, amikor közbevágott: „A Vaterán már láttad a propelleres biciklit? Az is házi!” Találkoztam már sok csodával, de ez szíven ütött: a női kerékpárra permetezőmotort szereltek, a kihajtásán két…..
Droidvezérlö 2011.05.17 17:45:10
@gnme: Ha egy propelleres kisgép "kés"-ben repül,akkor csak a prop húzza előre.
A minap egy érdekességet hozott a posta. Már a boríték sem volt piskóta, muszáj megmutatnom, jót mosolyogtam a kedves felhíváson: Ami pedig benne volt: egy eredeti, német nyelvű Irmscher prospektusról van szó. Könnyen lehet, hogy akadnak olyan olvasók, akiknek semmit sem mond ez a…..
A hétvégén -mint köztudott- megrendezésre került az Opel szülinapi partija, amelyen bizony nem csak szép járgányok voltak, a kevésbé szépek is tiszteletüket tették. Íme egy a sok közül, speedfatenek köszönhetően:Épp elég...
Marchello lelte eme felettébb szépséges járgányt.Súlyosbítva azt, ami amúgy is.Pici szárny=picit ronda.A beltérben is odafigyeltek arra, hogy emlékezzünk a külsőre...
Droidvezérlö 2011.05.16 13:04:55
Roland635CSi és Gergő is beküldte a legújabb dobozos, magyar fejlesztést. EZ a Peugeot Boxer egyedi példány, melyet előzetes eggyeztetés után lehet megtekinteni.Eladó a képen látható Peugeot Boxer! Az autó teljesen egyedi, megtekinthető előzetes eggyeztetés után! Egyedi…..
Hogy elkerüljem a Szentendrei út nyüzsgését, néha a Filatorigát felől rövidítek. Szeretek arra járni, szívesen bogarászom a folyamatosan frissülő graffitiket – pompás szabadtéri tárlata ez az utcai művészeknek. Hogy kerül a Sebesség oltárára a graffiti?…..
Autónepper Nyűglődés ezerrel 2011.05.12 23:51:00
Már két hónapja nem kelt el egy autó se.Január,február még jó volt,elvittek jópár új Ford Mondeot céges autónak,de azóta semmi. Talán lesz esély egy szép szervizkönyves,egygazdás IV.-es Golfra(hihetetlen hogy még nem vitték el,pedig tavaly meg voltak őrülve Golfért),amit…..