Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabapa

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsire  nem ad. ..
Csabapa 2019.04.30 18:14:22
@Sir Bates dö Hól: Hány éves vagy, királyfi, hogy még hiszel a mesékben?!
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
Csabapa 2018.01.24 20:33:19
@Bravehearth: Jobb oldal?
Amelyik államosít?! Kommunista jobb oldal.... aha....
Csabapa 2018.01.24 20:36:24
@FDToth: Többség?! Nos nem! 8 millió szavazatra jogosultból 2-2,2 millió!
EZ NEM TÖBBSÉG!!!
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
Csabapa 2018.01.24 12:10:57
@andrásúr: orbán geciről, te barom!!! Ezt sem látod?! Szánlak emiatt!!!
Csabapa 2018.01.24 12:13:29
@campobaszo: Ott a pont! :)
Csabapa 2018.01.24 12:17:02
@Lámlenge: A nicknevedben is keverednek a betűk, azt is elkúrtad!
Érteni meg.... tudom, ezt ne is várja tőled senki!
Ha a cinizmussal mondjuk elektromos energiát lehetne fejleszteni, akkor Orbán Viktor konkrétan (és egész holdudvara úgy általában) legalábbis a fél világ ellátásáról képes lenne gondoskodni elenyésző megerőltetés nélkül is. Valami ilyesmit olvastam a minap, és tökéletesen…..
Csabapa 2015.11.12 07:54:40
@Dezső Németh: Bocs, rosszul fogalmaztam! Természetesen a tanítási napokra gondoltam, amikor azt írtam: "a hét minden napján".
A dolog lényege, hogy négy lett az ötből!
Amúgy az meg nem kérdés, hogy ezek nem segítenének senkin, ha rajtuk múlna! Személyesen meg főleg nem!
Ja igen, már nem csak gipszet és pelenkát kell vinni a kórházakba, WC-papírt és krétát az iskolába, de a tanári életpályamodellért is fizetni kell a Balog-féle univerzumban. Világos, hogy a HR (emberi erőforrás) megújítását -- az esketésével és a temetésével együtt --…..
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
Csabapa 2015.09.10 09:00:48
@31/48: Röszkén ilyenek történnek? Fejeket robbantanak?
Nagyon egyoldalú a tájékoztatás, VAZZE!!!
Igazságosabb és átláthatóbb lesz a segélyezési rendszer, az átalakítással valóban azok jutnak majd támogatáshoz, akik ténylegesen rászorulnak – ígérte a magyar kormány még múlt év végén, amikor döntöttek a szociális segélyezési rendszer átalakításáról. Az eredmény…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Pintér Attila csapata takarékosan, okosan, gondolatban végig mezőfölényben játszva igazolta a stadionépítési program alapfilozófiáját, miszerint engedjünk egy kicsit lopni a kisebbségnek, és boldog lesz a többség -- amit egyébként a versenyképes nyugati társadalmak…..
Csabapa 2014.05.23 15:01:59
@HaFr: Köszi a figyelmeztetést! Fociban sajnos nagyon nem vagyok otthon, azt tudom, hogy építik a Fradi stadiont, fogalmam nem volt, hogy lesz-e meccs a Németek ellen bármikor is! Ígérem, legközelebb utánanézek ezeknek az infoknak, mielőtt ide baromkodom! :)
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
Csabapa 2014.05.11 11:17:18
@LakingerBélaZsebcirkáló: a falakat -sajnos- már rég elkezdte építeni saját maga és a vele egyet nem értők közé!
Bár lehet, hogy én látom rosszul...
Nem tudom, hogy pillanatnyilag miként áll az állami mobilcég ügye. Frekvencia nincs, de a dolgozóikat csak részben racionalizálták. Nem csoda, hogy nem akarják feladni, a hazai mobilpiacon nagyot lehet kaszálni. Közben a médiahatóság a Vodafonékkal genyázik: Nehéz helyzetbe…..
Tényleg van, aki még ugrik a 0 forintos telefonra? Biztos nincs hozzá 2 év hűség? Csaba mamája szerzett egy készüléket karácsony előtt, amit nem lehetett bekapcsolni. Cserélni viszont csak úgy lehetett volna, ha beviszi 200 km-rel arrébb található szervizbe. (Posta? Muhaha, csak…..
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
Sortilegus írása A magyar társadalom talán legnagyobb rákfenéje, a gazdasági kibontakozás egyik legkomolyabb akadálya a korrupció. Dr. Papanek Gábornak, a Magyar Tudományos Akadémia Ipari és Vállalatgazdasági Bizottságának elnökének tanulmánya szerint Magyarországon a…..
Kilátogattunk a Nemzeti Lóversenyre és megrökönyödve láttuk a vicces lónevek között Nemzeti Összefogást. Annyira megdöbbentő volt hallani, hogy valaki Nemzeti Összefogásnak nevezi el a lovát, hogy eldönthetetlen volt számomra, hogy valaki ennyire elvakult Orbán-fan, vagy ennyire…..
Nívó Őszinte álláshirdetés 2012.02.21 07:45:00
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére.Nem tudom, van-e közületek olyan, aki mostanában állást keres - ha igen, akkor üdvözöllek,…..
Csabapa 2012.02.21 12:01:17
@B-rocker: nem a hely szar ahonnan ideemigrál, csak kalandra vágyik, mert egyébként kint már mindene megvan.
Na itt majd megkapja a kalandot...
A ValóVilág4 kísérőműsora, a NekedValó korábbi házigazdája, Mádai Vivien jövő héten a Reggeliben tér vissza a képernyőre.Mivel az ébresztőműsor két állandó tagja, Lilu és Ördög Nóra a ValóVilág5, illetve az X-Faktor miatt egy ideig kénytelen nélkülözni a Reggelit,…..
Az avatatlan szemlélő a lenti képek alapján azt hihetné, hogy a kormánypárti frakció bojkottálja a parlament ülését. Pedig nem. A Fidesz frakciója csupán ilyen figyelemmel kíséri a saját maguk által beadott törvényjavaslatokat. Kétharmados többségben az ellenzék este 9-kor a…..
Ezért igazán kár volt hazudozni... *** Választások előtt egy párt nem szokott megszorításokkal kampányolni. Magyarországon semmiképpen nem. Itt választást nyerni mással nem lehet, mint ha az ember semmiféle megszorításról nem beszél, és ígérget. Ha ez hazugság - márpedig…..
Csabapa 2011.05.12 17:01:43
@bogenschutze:
Téged nagyon beoltottak, ha mindezt el is hiszed!
Ha meg nem hiszed el, ne szajkózd, unalmas!!!