Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mruniverzum

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
mruniverzum 2016.12.04 19:15:19
@Lady Scarlett: Csatlakozom Rúgjuk együtt! :)
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Nem a szavazatokkal kell manipulálni, a szavazókat kell terelgetni...
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
Mármint a Hogyvolt blogot, ahol a Való Világról írt posztok verték ki nála a biztosítékot. Állunk elébe, kedves Tivadar, hadd szóljon...
mruniverzum 2016.11.15 16:53:40
@Bruti: de hülye vagy, úristen! :D ;)
A Válótársak az RTL tavalyi évének egyik legmerészebb húzása volt. Fikciós sorozattal országos kereskedelmi tévé nem szívesen próbálkozik, mert kiszámíthatatlan műfaj, és nem biztos, hogy hoz olyan nézettséget, mint egy Dr. Csont (amit valamiért a magyar nézők minden más sorozatnál szívesebben…..
mruniverzum 2016.11.15 15:46:34
@cstamas82: +1. ÚGy tűnik, hogy végre saját magát kell alakítania. Nem meglepő, hogy ez ilyen jól megy neki..
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
Már nem Bryan Fuller a showrunnere a legújabb Star Trek sorozatnak, ami 2017 májusában terveznek bemutatni. Fullernek azért kellett átadnia a napi teendők menedzselését, mert roppant elfoglalt fickó és jelenleg három különböző sorozaton dolgozik és mindegyikben ő a góré. (az American Gods-ot…..
Másfél milliárd(?) forintba került, a premierje sem nagyon érdekelt senkit, utána meg még azokat se - kábé így lehetne legegyszerűbben összefoglalni a TV2 legutóbbi buktáját, a Star Academyt. Az összeköltözős énekes tehetségkutató nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nemhogy nem verte meg az…..
Idén télen Budapesten kezdik forgatni az AMC legújabb, The Terror című sorozatát. Az antológia-sorozatnak tervezett projekt Dan Simmons azonos című bestselleréből készül, története 1847-ben játszódik, amikor a HMS Terror nevű hadihajó legénysége az északnyugati átjáró végighajózására indul. A…..
mruniverzum 2016.09.30 14:38:00
@4tuna: Igen és sarkkör is akad errefelé szép nagy jéghegyekkel, csak éppen hó nincs telenként most már lassan, se rendes hideg. :D :(
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
Magánszféra címmel új politikai magazinműsor indul az ATV-n, ami a sajtóközlemény szerint tabuk nélkül mutatja be ismert, magyar politikusok magánéletét. A műsort Péterfi Judit vezeti majd, és szeptember 21-én lesz látható 21:40-től. A házimunka, bevásárlás és más érdekfeszítő napi tevékenységek…..
Örülünk, hogy újabb saját gyártású műsor indul a Super TV2-n, és mivel játszani is szeretünk, az Activitynek így még inkább örülünk, csak azt nem értjük teljesen, miért akarja a TV2 kábelüzletág teljesen kinyírni a TV2-t. A TV2-n 20:40 és 22:00 között látható Star Academy így is kínlódik, az 5-6…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Így énekel a mi zsűrink: Így meg az övék: A dobost Nate Mortonnak hívják, ha vaklakit érdekel  ..
Celebvetélkedőbe oltott napi reality lesz az izraeli Power Couple című műsor Nyerő páros néven induló hazai verziója, amit hétfőn szabadít ránk az RTL, így két napi beköltözős valóságshow-juk is lesz (a másik a VV8 az RTL II-n). Erre mondta annak idején Bret Michaels a Rock of Love című társkeresős…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Túl szép is volt, hogy igaz legyen az, amit itt írtunk, azaz hogy visszatér a Győzike Show az RTL-re, pontosabban az RTL II-re (ezt már én tippeltem hozzá), a csatorna a Sorozatwiki kérdésére azt mondta, hogy Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a…..
mruniverzum 2016.08.24 23:30:50
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
mruniverzum 2016.08.24 23:27:13
@Girhes: Ott a pont. Felőlem ez a szar a bocskor-féle önimádással és fossal van egy szinten. Nyalják ki egymás valagát. Éterszennyezés.
A Bors információi szerint az egyik biztos beköltöző a következő ValóVilágba az a Tiv Tivy lesz, akiről a szerkesztőségünk nagy része soha az életében nem hallott, pedig a Youtube-on kifejezetten népszerű. A 444 korábban készített már róla egy mélyreható portréanyagot, ami alapján Tivy egy…..
Szeptember 5-én átalakul a FEM3, kicsit rózsaszínűbb lesz, meg csajosabb, a TV2 egyértelműen a nőkre szabott programmal jelentkezik majd (jó, eddig is olyan volt neki). A változások, már ha jól hámoztuk ki a sajtóközleményből: A FEM3 Café fiatalosabb hangvételre vált, Czippán Anett és Berki…..
Felhívott az AMC, hogy mit szólnék ahhoz, ha egy Fear The Walking Dead-reklámban engem szerepeltetnének. Mondom, zombinak nem akarok bemaszkolódni, mert ahhoz túlsúlyos vagyok, az meg nagyon hülyén veszi ki magát, hogy egy halom sovány, félig elrohadtnak tűnő alak között ott botorkál egy elhízott…..
mruniverzum 2016.08.19 17:46:39
  Míg az RTL a vetélkedőket és az összeköltözős valóságshow-kat vegyíti majd a szeptember elején induló Nyerő párosban, a TV2 a Megasztárt és a Big Brothert passzította össze a Star Academy című formátumban. Hamarosan elmegyünk és megnézzük, hová költözik be a 20 énekes és énekesnő, akikből sztárt…..
mruniverzum 2016.08.19 17:40:19
@schanc: reciklizálják ugyanazt a szemetet. Akik négy műsorral ezelőtt nem tudtak énekelni, de mostanra hirtelen megtanultak.. :D
mruniverzum 2016.08.19 17:43:02
@Transylvanianmixedgrill: +1
Következő lépésnek javaslom majd a meztelen éneklést. Az is olyan kuuuuuuuuuuuuuurva egyedi lesz! :D
Mert hát ugye Dwight, Negan egyik samesza éppen Daryl Dixon motorján(?), Daryl Dixon angyalszárnyas bőrmellényében megy zombikat kukkolni, ami első blikkre azt jelenti, hogy meszeltek a közönségkedvenc karakternek (aki, ne feledjük, a képregény világában nem létező alak), de mivel ez a TWD, és úgyis…..
mruniverzum 2016.08.16 18:07:25
@DerekCIO: én is ezt gondolom. Simán levetkőztethetik pucérra őket, mintegy megalázásként. Akkor miért ne vehetné (f)el akármelyikük Daryl mellényét?