Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zola2000

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Player2 Grimrock 2012.04.29 15:40:38
Kicsit meglepődtem, hogy a 11. szintre belépve már milyen kevés volt hátra. Ami azért is meglepő, mert attól tartottam, hogy innen lesz nagyon "fáradt" a játék (a 10. szint végéig kitartóan és ügyesen játszatta magát), de a vége gyorsan és könnyen jött, nem volt idő…..
zola2000 2022.06.14 18:15:22
Semmi sem állandó, csak a változás maga - szól a közkeletű bölcsesség, és valóban, a vírustörténelemben rengeteg olyan változást láthatunk már, amikre először csak kapkodjuk a fejünket, aztán utána szépen fel kell rá készülni, figyelni, valamint a továbbiakban már számolni vele...
zola2000 2018.01.09 17:18:45
@zolee001: nem a coinokat tiltották, hanem csak kötelezték őket hogy igazolják magukat aki ilyent vesz.
A japán RPG kedvelőinek fontos hírt hozott a múlt hét, ugyanis végre bemutatkozott a Dragon Quest sorozat következő része. A legelső rész 1986-ban jelent meg és azóta is Japán egyik legnépszerűbb játéksorozatának számít. És bár talán nem ez a játék volt a legelső japán…..
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
Hangosan felröhögtem, amikor megláttam a Vezír TV műsorán! :)  Heti négy alkalommal (gondolom két adás, és két ismétlés)VÉLEMÉNY Eddig elkerülte a figyelmem a műsor, pedig még 2011-ben került először adásba. Igazából csak azt nem értem, hogy miért nem a Királyi Tv…..
Az Űrgammákban voltak komoly űrcsaták is, amelyek annyira látványosak voltak, hogy hitetlen. Főleg azért mert az egészből annyit láttál, hogy a szin meg a dex csávó szarrá izgulja magát a székében és közben közvetíti a csatát. Nem csodálom egyébként sem, hogy Szulák Andi…..
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... voltak a malacok és a madarak... Megérkezett az utóbbi évek legnagyobb őrületét, a malacirtásban utazó madarakat és George Lucas a Disney Star Wars univerzumát vegyítő Angry Birds Star Wars játék. Nem is feszítjük tovább az…..
Április elseje van (részvétem az ügyeletes hírezőknek), szokás szerint gyűlnek a videojátékos áprilisi tréfák, holnap jön is róluk egy gyűjtés. Előzetesnek addig is próbálgassátok a Google mókáját, amit a cég már tegnap publikált. A Google Mapsen létrejött egy Quest…..
zola2000 2012.04.01 22:07:55
zola2000 2012.04.03 19:49:08
@Sam. Joe: jogos, a 80as években amerikában és japánban super mariot-zeldát-dragon warriort tolt mindenki nintendon, magyarországon kétkazettás magnóval másolták a c64 játékokat (de egész európában inkább a sega volt sikeresebb a nintendo helyett mivel barátságosabb játékárakkal nyomult).

magyarországon a 8 bites nintendo a 90es évek közepén terjedt a kínai sárgakazettás gépek személyével, jobb helyeken akkoriban már az SNES is elavult, mivel a playstation 1-nintendo 64 "küzdött" egymással.
Japánban nagyobb népszerűségnek örvend a Phoenix Wright: Ace Attorney számítógépes játék, ami több részt is megélt. Ebben egy ügyvédet kellett irányítani, különféle bűncselekményeket megoldani, nyomozgatni és a tárgyalóteremben lehengerelni a bírót. Takashi Miike vetette…..
Sega CD Üdv. Majin_Zed megcsinálta nekünk a Sega CD videót. Ebben a videóban eléneklik a teljes főcímdalt. Majin_Zed nagyon sokat dolgozott rajta, hogy rímeljen és frappáns ugyanakkor hiteles legyen. Szerintem kib***tul nagyon jó lett! Gratulálunk neki. Ezt a kis üzenetet küldi…..