Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offrecord

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten a Bem rakparti Novotel szállóba hívott pár újságírót Bajnai Gordon, ex-miniszterelnök, hogy az általa megálmodott Haza és Haladás alapítvány céljairól beszéljen. Hogy saját pártjának ágyazott-e meg ezzel, vagy éppen Gyurcsány Ferenc, esetleg Puch László titkos…..
Off the record Hurrá, Parlament! 2011.05.16 13:14:00
A plenáris napok rettenetes szórakoztatóak: "Schmitt Pálnak még van lehetősége latba vetni minden tekintélyét"Mesterházy Attila  „(…) az iskola, de a kocsma is az a falusi élettér, amire feltétlenül szükség van.”Balczó Zoltán "Itt…..
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..
offrecord 2011.05.13 00:29:06
Már megint nem bírnak magukkal a komenisták.   A héten jókora vihar támadt az MSZP környékén abból, hogy a Magyar Nemzet szerint Gyurcsány Ferenc Demokrata Párt néven saját politikai formációt jegyeztetett be a bíróságon, még januárban. Talán jól jellemzi a balhé…..