Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sezlonov (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán nosztalgiázhattunk egy picit, ugyanis a miniszterelnök úr felelevenítette a "NeaZemberekkelfizettessékmeg!" szlogent, természetesen a mai kor követelményeinek megfelelően. "Orbán Viktor kijelentette: Magyarország még nincs kívül a veszélyzónán. Hangsúlyozta…..
sezlonov (törölt) 2011.08.19 14:09:54
Hír: Megszűnik Simicska és Nyerges közös svájci cége.

www.origo.hu/itthon/20110819-megszunik-simicska-lajos-es-nyerges-zsolt-svajci-cege-a-basis.html

Őszintén: Engem inkább az érdekelne, mi célból alakult meg egyáltalán! Már persze csak azért, hogy ne annyira a lopás-rablás-sikkasztás szentháromsága legyen a legnyilvánvalóbb válasz...
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
De ki a fasz az a Lukács Zoltán, kérdezhetnénk amúgy dajcstomisan. A kérdésnek az az aktualitása, hogy az index mai híradása szerint fentnevezett, a szocialista párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón közölte, miszerint az OVB a beadványukban szereplő…..
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..