Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeneibalu

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó frissítés:Tamás és a győztesek ételei itt. És itt a hivatalos végeredmény, na meg a kedvenc képem Tamásról. Jövök még majd rengeteg képpel és egy rendes értékeléssel, de a lényeg az, hogy nagyon büszkék lehetünk Széll Tamásra, Garai Ádámra és Hamvas…..
 Sziasztok!Ahogy ígértem, írok Nektek sok mindenről, most sikerült ehhez erőt is merítenem. (Segítőtársam egy 2005-ös Andrássy Furmint, félszáraz) Olcsón lehet-e minőségi, jó bort kapni a diszkontáruházakból? Igen, lehet. Ezt, már több borral foglalkozó blog is…..
Bor mellől... Újra itt! 2011.07.18 17:47:00
Sziasztok!Egy kis szünet után itt vagyok újra, új élményekkel, amiket majd képernyőre kell vetni! :) Kicsit nagy volt mostanában a pörgés, ezért nem sikerült írni a blogra! De tervek vannak, amiket igyekszek is majd megvalósítani! Lesz szó többek között arról, hogy lehet-e…..
"Zúzunk az ArénábanÉn meg pár haverNem tudja, mi a pályaAki ma nem jött el"Valahogy így hangzott Ákos első konferálása az új album lemezbemutató koncertjén május 14-én. Ákosék zúztak... Mégpedig egy hatalmasat. De kezdjük az elején.Ez volt életem eddigi első Ákos…..
Egy kicsit másabb vizekre kalandoznék ebben a posztban. Pontosabban térképre... Mégpedig Budapestére. Az utca és tér átnevezések ugyanis május 12-én léptek életbe, így ezentúl Moszkva teret ne keressünk Buda térképén, hanem Széll Kálmán teret. (1929 - 1951-ig a tér Széll…..
Ki adna egy borászatnak olyan nevet, hogy Arrogant Frog? A különleges név mögött egy francia pincészet rejlik. A Dél - Franciaországban, a Földközi - tenger közelében elterülő Hérault - völgyben található pincészet nem csak nevében, hanem megjelenésében is különleges. Ezzel…..
„Bort! Megint csak azt mondom, hogy: bort igyatok! Aztán majd kedvet kaptok a csókolózásra, a virágszedésre, a barátságra, a jó mély alvásra, a nevetésre és újság helyett reggel költőket fogtok olvasni.” (Hamvas Béla) Kedves Olvasó! Ezt az idézetet szem előtt…..