Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butler

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hová menjen nyaralni egy burzsuj geek? Alig egy hónap múlva ez már nem lesz kérdés, hiszen megnyílik a kontinens első igazi high-tech szállodája, a londoni Eccleston Square Hotel.  No, nem az iPod-dokkoló vagy a szupergyors wifi miatt, és nem is azért, mert VOIP telefon van az ágy…..
Gyerekszoba Egyedi IKEA 2011.06.14 08:45:00
Kissé paradox a cím, mert hát az IKEA önmagában sok minden lehet, de egyedi egy cseppet sem, tekintve, hogy boldog-boldogtalan odajár és onnan rendezi be a lakását. Szokott is időnként aggasztani az a gondolat - mert nincs ám fontosabb dolgom a világon -, hogy a végén majd minden…..
Nem tudunk betelni a hidakkal, újabb kettő olvasóink ajánlásával. Zólyom: lakótelepi gyaloghíd Zólyom (szlovákul Zvolen) Besztercebányától 18 km-re délre, a Garam folyó kanyarulatában fekszik. Viktor egy klassz gyaloghidat ajánlott a figyelmünkbe, amely egy lakótelepi kis…..
  Fokhagymás joghurtban pácolt, grillezett csirkemell paprikában sült paradicsommal és turbolyával. Két hét szünet után újra főztem és írok. Nem nyaralni voltam: június elsejével léptem ki a korábbi munkahelyemről, és az új életem szervezése kötötte le az időmet és a figyelmemet…..
Lehet szidni a fogyasztói társadalmat, hiszen valóban számos értelmetlen kiadásra csábít, azt viszont el kell ismerni, hogy saját egyéniségünk kiteljesítésében és örömteli megélésében mindig bizton számíthatunk rá. A lakberendezésben is meglátszik ez a tendencia, hiszen,…..
Ausztria zöld szívében, Stájeroszágban a Hochschwab-hegy lábánál található Grüner See vagyis a Zöld-tó. A tó ősztől kora tavaszig mindössze 1-2 méter mély, környéke pedig igazi alpesi kirándulóhely.   Nyáron azonban a búvárok egyik kedvenc merülő helyévé válik.…..
Nesze!szer Juice Beauty 2011.06.11 09:37:00
 Almatartó? Igen. A Hermés tervezése ez az almazöld báránybőrből készült haszontalan, de imádnivaló kult darab, amely első pillantásra furának hat, akárcsak az amerikai Crocs papucs. Lássuk be, a francia divatházak tervezőinek van humorérzéke! Te megvennéd 365 dollárért?…..
A csigavonal móló (The Spiral Jetty) a XX. század második felének egyik meghatározó műalkotása volt Amerikában. A móló spirálja kb. 450 méter hosszú és 4,5 méter széles, a Nagy-Sóstóban található Utah államban, a Golden Spike Nemzeti Történelmi Emlékhelynél, mely emléket…..
Albulena Panduri albán fotóművésznő azt állítja magáról, hogy ő egy sárga földönkívüli. Ehhez mérten persze nem csoda, hogy manipulált képei különleges egyéniségét, saját szürreális belső világát jelenítik meg. A pünkösdi hosszú hétvége kezdetén még van idő…..
butler 2011.06.16 12:10:25
táj-kert "Időkapszulák"... 2011.05.20 00:30:00
Az egyik legszebb pesti "időkapszula": a Péterffy-palota. A városokat járva gyakran találkozhatunk "ottfelejtett házakkal", amik egy korábbi, gyakran egészen más léptékű beépítés maradványai-egyfajta időkapszulák. Ez a helyzet legtöbb esetben akkor jött…..
Miklauzic fekete komédiája, A parkoló különdíjat érdemelt a ScipTeasten. Bence és a többiek Cannes-ban: A közép-európai forgatókönyvek fejlesztésére szakosodott ScripTeast bizottsága idén először egy különdíj odaítélésről döntött, amelyet Miklauzic…..
Világutazó A Föld szeme 2011.05.08 09:59:00
A Szahara mauritániai részén található egy érdekes, geológiai képződmény mely a világűrből nézve egy szemre emlékeztet. 1965  óta amióta a Gemini 4 asztronautái McDivitt és White megpillantották ezt a hatalmas kör alakú geológiai képződményt szinte minden űrutazás…..
Quentin Tarantino, a világ jelenleg talán legnépszerűbb rendezője állítólag nem véletlenül várja nagyon, hogy találkozhasson Lady Gagával aki fellép a cannes-i filmfesztiválon: szerepet akar neki adni a soron következő filmjében. A Daily Mirror híre szerint nyílt titok, hogy…..
Kerékagy Büszke bringások fala 2011.05.11 13:33:00
Rajzanak a kerékpárosok, a tavaszi Bringázz a munkába kampányban 556 cég és közintézmény vett részt csapatával. Az öt hét alatt 10200 ember tekert a munkahelyére, összesen 1,8 millió kilométert tettek meg, amivel 338 tonna szén-dioxid-kibocsátástól kímélték meg a légkört,…..
butler 2011.05.13 07:52:51
A Fox megelőzte vetélytársait, és szépen elkezdte csepegtetni az infókat, pedig az Upfronts csak jövő héten kezdődik. Aki először hall erről az eseménysorozatról, annak mondjuk, hogy egy hét múlva jelentik be a network tévék az őszi menetrendet, mondják el, melyik újoncból…..
butler 2011.05.13 07:20:44
...avagy beszámolója a 8. osztrák midi-és családi sörfőzdék megmérettetésének [Ezennel köszöntjük Mantlesorrow kollegát, aki e poszttal debütál blogunkban!] Még friss az élmény, így szeretném mihamarabb megosztani mindenkivel. Történt egyszer, a nagyon közeli múltban, hogy…..
Eddig is pletykálták, most azonban már maga Johnny Depp mondta el, hogy valóban együtt zenélget Steven Tylerrel. A hangszerektől eddig sem idegenkedő színész mostanában „együtt lóg itt-ott” az Aerosmith énekesével, közben pedig dalokat szereznek. Depp elmondta, hogy ez az…..
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..