Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badmin9

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet áprilisban megállítani a Fideszt? Úgy, hogy az ellenzéki választók listán a kedvenc pártjukra szavaznak, egyéniben viszont a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. A jelenlegi erőviszonyok mellett csak így veszíthet annyi parlamenti helyet a Fidesz, hogy ne legyen…..
Gulyás Mártonék egy arányos választási rendszert akarnak kikényszeríteni a Fidesztől. Az nem vitás, hogy Orbánék az előző ciklusban a saját érdekeiknek megfelelően alakították át a választási rendszert, azonban ez nem azt jelenti, hogy a kormánypárt egyszerűen…..
Viszonylag ritkán foglalkozom ezen az oldalon magyar belpolitikával. Azonban a ma reggel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel megjelent interjú egyes kijelentései aktuálissá tették, hogy írjak a választási rendszer változásairól. Miután jó egy év múlva országgyűlési választások lesznek, ez amúgy…..
Sok száz éve termesztik  Kínában,Indiában a datolyaszilvát.Európába csak a 18.században vált ismetté és hamar népszerűvé ez az exoticus gyümölcs. Nagy termesztési központjai jelenleg  a japán,kínai,indiai ösitermőhelyei mellett ,Kalifornia,Florida,Oroszország…..
Badmin9 2013.05.16 11:15:13
@gyuri+: Köszi! Ismered, van neki amit feltesz a honlapra?
Badmin9 2013.05.18 13:18:07
@gyuri+: A legtöbb fa szépen fejlődik, de még kicsik. Kérdezd meg, megköszönöm. Tudod mi van sokszor, évekig nem frissítik a honlapot.
Badmin9 2013.07.05 12:05:54
@gyuri+: Nem ér rá onnan valaki elugrani velem?