Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koalabeer

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogunkon közel két hónapig elérhető volt egy szavazás, "Melyek a kedvenc naturista helyeid, ahol legszívesebben töltöd az időd?" címmel. Itt olvasóink szavazhattak, hogy hol töltik legszívesebben meztelenül az idejüket. Ez alapján összeállítottuk a TOP5 legnépszerűbb…..
A parlament ma este 6 óra tájban elfogadta azt a törvényt, aminek értelmében a hajléktalanság börtönbüntetéssel sújtható. A rendelkezés december 1-től lép hatályba, addig kéne kb 5000 férőhelyet varázsolni Budapesten, hogy a börtönbevonulás mellett legyen más…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Folyamatosan próbálják kidobni a használhatatlan bumerángokat, de azok mindig visszajönnek. Perth környékén hegyekben állnak a selejtes és tévnyomatos bumerángok, amiktől képtelen megszabadulni az ausztrál kormány. Ahogy John Withermore bumeráng megsemmisítő fogalmazott…..
Koalabeer 2011.06.26 12:42:33
@preston: Szia kis haver amire tudok arra válaszolok neked. Én három vagy négy szabi alatt (egy szabi idő 90 munkanap a long- service)(nem magyar országban) éltem az abók között kíváncsiságból . láttam hogy hogyan készítik a nevezett vadászatra szóló "bumerángot", plusz az abók tanítottak dobni illetve vadászni vele. Tulajdonképen az eredeti benszűlötteknek semmilyen eszközük amit jó indulattal szerszámnak nevezhetünk az nincsen. Ezeket a vackokat égetéssel és rettentő sok ideig tartó vakarással készítik , kagylóval meg pattintott kő élivel készítik, van úgy hogy másfél évig is szarakodnak vele, de ezek a vadászszerszámok nekik egy életre szólnak és az elvesztésük részükre olyan probléma mintha neked a házad porig égne. Te biztosan otthon járatos vagy a sportban , Van egy Badari nevű faszi, én nem tudom hogy bunyós vagy bírkozó vagy hasonló volt. A tesója a Coober Peddi opál mezőn él már ősidők óta, Popey a gúnyneve.Egy alakalommal mivel hozzá mentünk bejelentés nélkül megleptük. Éhesek voltunk. Erre fel ez a szemétláda közölte hogy van neki egy tojása majd csinál nekünk rántottát belőle. Kitaláltad elküldtük a honfitársat a picsába az egy tojásával együtt.A végeredmény siralmas lett mert ez a hülye tényleg csinált nekünk kaját és öten nem tudtuk a tojás készítményt megenni mert kisült hogy " EMU " tojás volt egy, és valami 40-valamennyi tyúktojással egyenlő.A kenguru hús viszont sokkal egészségesebb mint a többi hús féle mivel egyáltalán nem tartalmaz koleszterint. Az USA-ba pl, már több mint harminc éve szállítják hivatalosan. Ausztrália mindegyik országában átlagosan havonta kb 10000 kengurut lőnek ki és vágóhidakon dolgozzák fel. A borjú hússal egyenlő csak valamivel vörösebb a húsa és hosszabb rost szálú, de nagyon finom. A marhahúsnál sokkal jobb.Ha valamire kíváncsi vagy és megadod az email vagy a Skaype címed tudunk kommunikálni bár én most csak csütörtökig leszek mert a csajommal megyünk egy kicsit egy hónapig búvárkodni meg napot lopni, kicsit feljebb mert a száraz évszak van most itt és nagyon hideg van átlagosan 17 20 celziusz fok. karácsonykor meg lesz +60 fok pár hétig de itt az éves átlag hőmérséklet + 32 celziusz fok. Üdv Les
Koalabeer 2011.06.26 12:53:59
@ebedli: TE MEG MAGYARORSZÁG SZÉGYENE VAGY. DE HÁLÁBÓL MEG TUDOK ÉN A GÉPEDRE OLYAN VÍRUST KÜLDENI HOGY JÓ DARABIG EL FOGSZ TÜNNI A NETTRŐL, NEM LESZ MIRŐL ALJAS MÓDON OLYAN EMBEREKET BASZOGATNI AKI TÉGED SOHA NEM ISMERT ÉS EGYETLEN SZÓVAL SEM ÁRTOTT NEKED.
Koalabeer 2011.06.26 12:54:33
@spandex enormity: GET FUCK
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Koalabeer 2011.06.21 17:08:56
@tuono: Esetleg még van vagy ötven egyéb múzeum ahol vannak a mozdonyon kívül más dolgok is kiállítva és azokon a helyeken sem kell hogy az ebadta kölke mindent végig taperoljon mert MÚZEUM és nem játszóház. Ami a régi gépeket illeti,és eredetileg még feketék is hát nyugodtan kenjék le " grafitos zsírral " az nem is látszik , szép fényes lesz tőle minden nagyon jól véd a korrózió ellen, és majd a kétszáz év múlva születő gyerek is megcsodálhatja az első tömegszállító " gépek " valamelyikét és le tudja róni a tiszteletét az ősei műszaki tudása előtt.
Koalabeer 2011.06.22 06:20:27
@tuono: Nem lehet Koalából készült sört venni.1., Magyar származású vagyok és nem balkáni.2., 43 évig sportpilóta voltam de egyetlen múzeumban sem mászkálok sem repülőgépre sem egyéb járműre mert az őseimnek a technikai vívmányát maximálisan tisztelem és óvom a jövő generációja számára.3., ha valaki nem tudja hogy egy múzeumnak mi a jelentősége értelem szerint annak én több IQ-t nem tudok sajnos adni.4., Ami a koalából készült sörödet illeti, csupán annyi hogyha már van komputered akkor a keresőben nézd meg hogy milyen állat elnevezésű sört készítenek Ausztráliában. A gyengébbek kedvéért közlöm hogy két fajta van. Magyarul írom hogy meg értsd. Nyugat Ausztrália készít két fajtát a " Fekete Hattyú" és a "Hattyú Láger" sört. Tehát a mozdony mellé az alkohol iránti érdeklődésed is ezennel ki lett elégítve.
Koalabeer 2011.06.22 07:51:51
@www.Bisex.hu: Hát akkor miért nem beszéltél a biztonsági őrrel svábul ? Egész biztos hogy kinyalatta volna a segged a picsanyaló kutyáddal.
 Sok remek csomagolással találkoztam az elmúlt néhány hónapban, de mikor erre a Lee szatyorra ráakadtam... tényleg lehidaltam. Műfajában szerintem a legek legje.A papírzacskó minden egyes része hasznosítható. Néhány mozdulat egy ollóval, és már kész is a…..
Koalabeer 2011.06.19 12:49:40
@TrueY: Lekváros és boros üveget is vihetsz magaddal, hogy azért a csomagolásért ne keljen már külön fizetni.
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Koalabeer 2011.06.02 20:35:10
@Doktor Kotász: Igazad van haver menjél nyugodtan a Balatonra, kiadom neked fél áron a családi nyaralónkat, itt van a honlapja győződj meg róla :www.plotter.hu/balaton . Én meg változatlanul megyek Isztriára, Porec mellé a Solaris kempingbe ahova eleve foglalt helyem van egy hónapra, most már vagy tizedik éve. Itt nem szabad veszekedni hogy kinek mi a jó. Hisz tudod " kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya ".
Koalabeer 2011.06.03 20:48:40
@mrbateman: Hát 5 kunáért lehet egy adag fagylaltot kapni, habár már az elmúlt évben nagyon sok helyen 6 kuna volt az ára, az igaz hogy jóval nagyobb adagot kapok ott mint itt bárhol az országban. De itt az a lényeg hogy van aki a tengert szereti vagy a Balatont vagy a Himaláját mássza meg ez teljesen egyedi és ezért nem kell egymás torkának esni, és az sem lényeges hogy mi mennyibe kerül, azt fizetem meg ami nekem tetszik, én sportbúvár vagyok már 53 éve és azért megyek az Adriára mert tőlem csak négy óra vezetés, közel van, csak kizárólag kempingezek de egy hónapra így is elmegy mindenestől 15 ezer kuna.De az éves megtakarított pénzem erre szánom, mert nekem ez tetszik , és nem érdekel hogy esetleg másutt olcsóban jönnék ki.
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
Koalabeer 2011.05.21 07:16:11
@atlbilbaoo: Látod te most észrevettél valamit amit az APEH nem. Szegény bodzaszedő és lekvárkészítő iparos meg tudta venni a húsz millás kocsit, csak éppen az előzően megszerzett jövedelméből elfelejtette befizetni az adót. De előfordulhat hogy a kisebbség felzárkóztatása érdekében ( 100000 munkahely nekik kedvezménnyel) nekik nem is kell !!!!!!!!!!!
Koalabeer 2011.05.21 17:09:16
@Labancz: Tudod az a helyzet hogy én 67 éves elmúltam.Ausztrál vagyok és nyugdíjas. A négyheti ( 28 napi ) nyugdíjam 1998 Ausztrál dollár. És most nyugodtam megsárgulhatsz te, magyar forintba kb. 400000 Ft re jönne ki. És nyugodtan ülhetek a babérjaimon irkálhatok nézelődhetek. Te meg nyugodtan imádkozhatsz az Orbán nevű Istenetekhez. Üdv Les
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
Koalabeer 2011.05.18 16:19:51
@kéne egy nick: Semmi mást nem kívánok nektek csak azt hogy tegyen Isten egy csodát és egyik napról a másikra az egész országban mindenki hagyja abba a cigizést . Utána szeretném a pofádat látni hogy az APEH rögtön gondoskodik rólad , hogy a kiesett több száz millás adóbefizetés kiesését ráteszi a kenyeredre mert azt úgyis megveszed. Elnézést de én 53 évig cigiztem két és fél éve hagytam abba, de van állandóan a lakásomban is cigi ha olyan jön hozzám aki szívja azt nem küldöm ki az erkélyre hanem bent is élvezheti, mert tudom azt hogy milyen jó mikor valakit valamilyen élvezetében korlátoznak.
Koalabeer 2011.05.18 16:37:58
@_krix_: Igazad van : a dohányos elszívott egy pár cigit, utána végigokádja az utcát, minden szegletbe bepisál, mikor hazaért az egész családját elveri. Inkább igyon reklámozott alkohol féléket attól lesz igazán mozgékony és valódi közösségi Magyar ember, nem úgy mint az a hülye cigis ????????????????
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Koalabeer 2011.05.14 17:41:25
@Dubito: Kis haver én Ausztrál vagyok és a mi alaptörvényünk az hogy egy " szabad ország szabad állampolgárai vagyunk és ezáltal jogunk van a szabad fegyvertartáshoz és használatához, a fegyvert a nép kezéből csak a nép ellensége akarja kivenni hogy nyugodtan terrorizálhassa őket" És hidd el hogy egy évben nincs annyi fegyverrel elkövetett bűncselekmény mint Magyarországban egy nap alatt.
Koalabeer 2011.05.14 17:57:09
@Mikrobi: Köszi. Tudod én már 67 éves elmúltam negyven éve élek angol nyelvterületen az egyetemet is itt végezetem. A számítógépem magyar betűsoros. És legyél szíves ne röhögjél ki, de rajta van a magyar javító program, sok mindent egybe írok meg a tetű rövid és hosszú " Í " -vel vagyok meglőve. De azok fele akiket a levelemmel megszólítok hát tiszteletből megpróbálok korrektül írni, de nem mindig sikerül, bocsi érte. Üdv Les
Koalabeer 2011.05.14 18:15:18
@Dubito: Tudod a jót azt nagyon gyorsan meg lehet szokni, és az hogy az ausztrálok azok annyira nyugi emberek " hogy a ma született birka az egy nagyon ideges állat hozzájuk képest". Nincs stressz, nincs rohanás, az emberek kedvesek közvetlenek és nagyon barátságosak egymáshoz. Szoktam Európába lenni és az a szörnyű hogy az emberek fásultak és egymással szemben is azok, és nekem ez a legfájóbb.