Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shakter

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ordas módon közeledik a nyár, az RTL-nek pedig már csak félórányi műsorra volt kapacitása, így a hétfői részt okosan megfelezték. Itt viszont lesz minden, mi szem-szájnak ingere, de ne is szaladjunk ennyire előre, nézzük meg, mi volt pénteken. Joe lehúzta a rolót, a pecót pedig…..
Varánusz Káder János színrelép 2012.05.02 05:38:00
Nagy nap ez a mai, kedves Feleim, hisz ma döntő többséggel választja Skiccutódnak a parlament Káder Jánost. Nem lesz átbaszós trükközés, mint Sólyom esetében, se zacsitasli, mint SkiccPali eskütételekor, szimplán és unalmasan - az elnök úr személyiségéhez méltón - lezajlik…..
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
És ez az, ami megkülönbözteti Hitlert, Breiviket és Orbánt a szobajobboldali gondolkodóktól. Egyrészt az összes bornírt elem mennyisége és összekapcsolódása, másrészt a gyakorlati megvalósításhoz való merészség, harmadrészt pedig ez a fanatikus küldetéstudat, amely talán…..
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
shakter 2012.04.22 10:09:07
@Fräulein Stefanie: A beköszönő mondatod után ítélve te is egy "művelt, jólnevelt , kiegyensúlyozott családban élő " vadbarom lehetsz.
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ. Azért mert eleged volt az előző kormányokból. Talán meg is értelek (bár a Fidesz első kormányzásából már lehetett következtetni milyen lesz a második), nem is rovom fel, hogy…..
Subba Kossuth-díjas pisztolytáska 2012.03.14 15:46:00
forrás: FN..
Pálffy István, a KDNP frakcióvezető-helyettese a nagy sikerű Kommandó című akciófilmmel kapcsolódik ki üres perceiben a parlamentben.  "Most nézem a Schwarzenegger-életművet időrendi sorrendben. Már alig várom a Piszkos alkut!" - meséli az egykori televíziós…..
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
shakter 2012.03.13 21:55:32
@pucuka: orvosnál mikor voltál?
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
Matolcsy György szerint az egykulcsos adó megmozgatta a magyar férfiak és nők fantáziáját, ezért több lett a gyerek. Ezt ünnepli, és motiválja az országot a további sikerekre a most kiadott film."Egyrészt oktatófilm, egyrészt a sikereket illusztráló mozgóképes, fülledt…..
Három kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság - jelentette be José Manuel Durao Barroso elnök kedden Strasbourgban.  Az eljárások a jegybanktörvény, a bírói tevékenység felső korhatára és az adatvédelmi hatóság függetlensége…..
shakter 2012.01.18 06:57:57
Hogy jött ki ez a szám? Vegyük sorjába:Az a 2.800.000 magánnyugdíj-pénztár tag, aki önként és dalolva odaadta a megtakarítását a kormánynak biztosan ott lesz, hisz már eddig is lojális volt a kétharmaddal szemben. Inkább lemondott a leendő magasabb nyugdíjáról, csakhogy a…..
No comment, mindenki szűrje le a következtetést a két dolgozatból. A francia nyelvű pár évvel korábban készült. Szerzője már nincs közöttünk...
shakter 2012.01.12 07:04:53
Dubaj egyik vezető férfimagazinja a Fidesz frakcióvezetőjét szerepelteti legfrissebb számának címlapján. A Prestige magazin olvasói szavazatok és szakértői vélemények alapján választotta meg Lázár Jánost 2011 legleg férfijává. A frakcióvezető urat még nem tudtuk…..
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..
A helyes megoldást A Lipótmezőről a Nándorfehérvári teremig jeligére várjuk az orban.viktor@ex-miniszterelnok.hu címre!Az index szerint ma Orbán Viktor ezt találta mondani a Parlamentben: "Az eurózóna válsága nem Magyarország válsága, 17 ország van bajban, a válság az…..
Harmadik perctől:   ..
EU-válság, tanhajók és kis csónakok, spekulánsok, euró ... ugyan kérem, az élet megy tovább. Időközben ma a Parlamentben: Reméljük, Wittner ad nekünk egy újabb piros betűs ünnepnapot, az sem baj, ha nem december 24-ét!  Amúgy most már biztos, hogy a nem lesz elég a…..
shakter 2011.12.10 11:29:21
@Dendrobatidae: Ez bizony igy van ! Olyan ez mintha az iskolákba visszahoznánk a palatáblát, palavesszőt, tentát, tollat, papirost és a számitógépeket meg máglyára dobnánk. Mert:-szent korona szent jobb, jogar meg országalma kell nekünk. Meg a" szentek" összes töke (génhordozónak).
  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma bemutatta a Magyar Növekedési Tervet és a stabilitási törvényt. A miniszter szerint 2020-ra csökkenhet a magyar államadósság a GDP 50 százalékának környékére. Az általunk megkérdezett emberek nem hiszik, hogy csökkenni fog az…..
„A jobbikos képviselőtársak mindjárt nem fognak mosolyogni” – kezdte egyik hozzászólását a fideszes Berényi László a Gyöngyöspata-bizottság szerdai ülésén. „Vajon mindenki örül annak, amit önök csinálnak? – célozta a kérdést Juhász Oszkárnak – Ön polgármesteri esküt tett, és azokért nem vállal…..
Felpörögtek az IMF tárgyalással kapcsolatos események Forradalomisztánban, mióta a Kedves Vezető a gyorsnaszád tatjáról elrikkantotta magát: sájgecc, úgy kéne valami horgony, majomfogó háló vagy bárakármi!Orbánékhoz képest hamar, napok alatt eljutottunk az áh, ez csak…..
 vid4u.init(400,300,"Lm84F6bdl1","M8yDKhkCLd",2); Képek forrása: fidesz.hu..