Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkristof92

7 bejegyzést írt és 1107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ázsiai filmek röviden The Master 2019.03.23 17:27:26
Az Amerikába költözött Uncle Tak már réges-régen megbánta, hogy egy amerikait tanítványául fogadott, mert Johnny fiú túl akarja szárnyalni és meg akarja ölni, hogy bebizonyítsa, ő a kungfu királya az Egyesült Államokban. Egy dologgal nem számol csak, hogy Uncle Tak régi tanítványa, akit még Kínában…..
Baaad Movies 11 év 2019.03.27 22:50:28
Sziasztok! Megint eltelt egy év, ezúttal a tizenegyedik. Ráadásul az első olyan, ami már az évados felosztás nélkül telt, és azt kell mondjam, piszok jó döntést hoztunk tavaly! Ennyire erős évünk régen volt, mint a tizenegyedik! A leginkább sajátmagunk által magunkra kényszerített megkötésektől…..
Eljött ez a nap is: 10 éves lett a Baaad Movies! Természetesen egy ekkora eseményt nem egyetlen videóval fogunk megünnepelni, úgyhogy a következő, kb 3 hétben összesen 7 Baaad Movies-részt láthattok majd, amelyekben sorra vesszük a verekedős játékok eddig készült élőszereplős adaptációit. Kezdve a…..
Készül az évadzáró extra, azonban kisebb technikai problémákból adódóan valószínűleg tovább fog tartani mint terveztük. Ezért, hogy addig se álljon üresen a blog, kitöltöm az időt két minibemutatóval, amiket eredetileg az évadzáró után akartam kitenni. A Hell Ride az egyik, a hétvégén pedig felkerül…..
A videó random gusztustalanságokat tartalmaz, evéshez nem ajánlom!..
Az egyik legrosszabb film, amivel valaha dolgunk akadt.  ..
Egyetlen márciusi hétvége sem múlt el kiugró, vagy legalábbis a várakozásokra rálicitáló siker nélkül. Ezúttal a Bébi úr okozott felbolydulást veretes nyitányával, ami elegendő volt ahhoz is, hogy A szépség és szörnyeteget - legalábbis az előzetes, becsült adatok szerint - megfossza a tróntól. Ezzel…..
Nem ritkán fordul elő, hogy összehasonlíthatatlanul máshogy reagálunk egy-egy folytatásra vagy hasonló tőről fakadó filmre, mint a tengerentúliak, de az az elenyészőbb szcenárió, hogy mi ítéljük halálra a bizonyos filmet. Most ez lett a Szellemirtók sorsa, ami az Alice Tükörországban és Tini nindzsa…..
Werewolfrulez kritikája a filmről itt olvasható. Jeremy Saulnier elmondhatja magáról, hogy igencsak jó irányba fordult a karriere. Az elmúlt 3 év leforgása alatt ismeretlen amatőrfilmesből, a a kortárs amerikai film egyik legizgalmasabb rendezőjévé vált és tegyük hozzá ezt eléggé megérdemelt módon,…..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
szkristof92 2016.06.28 18:31:30
Hadd ne cifrázzam. Mi jelöltünk, ti szavaztatok, íme az AeonFlux házi díjátadójának végeredményei.....
Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy a nemrég eldőlt Oscar-versenyen a skandináv országok egy olyan filmmel képviseltették magukat, aminek stílusa és hangvétele nemhogy jellemző rájuk, de szinte majdnem hogy el is várja tőlük azt az ember. Igaztalan általánosítás lenne ez, de egyúttal…..
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Ez még mindig nem az a videó, amit eredetileg évadnyitó résznek terveztünk. Azzal eléggé elszámoltam magam, sokkal több melót igényel, mint gondoltam, úgyhogy bármennyire is gőzerővel készül, még sajnos várnotok kell rá. Amellett akartam egy Minis-t készíteni ebből A jeti visszatérből, ami egy…..
aeon flux meghalt alan rickman 2016.01.14 14:04:40
2016. január 14-én 69 éves korában rákbetegségben elhunyt Alan Rickman brit színész, adta hírül a Guardian. Alan Rickman 1946-ban született Londonban. Karrierjét a hetvenes évek végén kezdte, és a színpadi szerepek mellett olyan kultikus filmekben is felbukkant, mint a Robin Hood, a tolvajok…..
szkristof92 2016.01.14 15:14:52
Általánosságban elmondható, hogy sok minden elkerüli a hazai mozitermeket, de a távol-keleti filmművészet gyöngyszemei és közöttük is a japán animáció képviselői olyan ritkán bukkannak fel, hogy szinte minden egyes alkalom, amikor ez megtörténik az piros betűs moziünnepnek számíthat az animerajongók…..
aeon flux meghalt zsigmond vilmos 2016.01.03 20:13:00
Január 1-jén, 85 éves korában hunyt el a világszinten elismert magyar operatőr. Négyszer jelölték Oscar-díjra, a Harmadik típusú találkozások egyetlen szobrocskája az ő érdeme. A magyar mozikban A halálba táncoltatott leány és a Férfit látok álmaidban voltak utolsó filmjei...
szkristof92 2016.01.03 20:39:11