Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissspeter53

33 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sok a közvetlen közelemben a fideszes, aki ártatlan ma született báránynak hiszi még mindig Smittet, ezért kénytelen vagyok még mindig nekifutni a témának. Zavar. Zavar... szeretném, hogy körülöttem ténylegesen értelmes, keresztény emberek legyenek, akik megbecsülik magukat…..
A Born in the U. S. A. eredetileg az 1982-es, egy szál gitáros Nebraska című albumra készült, de kirostálták, mert nem érezték sem igazán sikerültnek, sem teljesen odavalónak. Ha annak idején rákerül a lemezre, most nem lenne miről cikket írnom, hiszen akusztikus verziókat…..
kissspeter53 2012.11.21 15:54:22
Itt egy másik verzió:
youtu.be/D3fYedXDLvQ
Kellene készíteni egyet, hogy goyok az JewSa-ban is.
Franklin Delano Roosevelt elnök kormánya amerikai hadifoglyok kódolt üzeneteiből 1943-ban értesült arról, hogy a szovjet titkosrendőrség mészárolta le a lengyel katonatiszteket Katynban - derült ki az Egyesült Államok Nemzeti Archívuma által hétfőn közzétett iratokból. A…..
kissspeter53 2012.10.12 14:37:20
@Arma Gedeon2:
Erre itt is van bőven utalás, a legszörnyűbb könyv amit eddig olvastam:
www.gnosticliberationfront.com/Under_the_Sign_of_the_Scorpion_by_Juri_Lina.pdf
Csak hogy ezt is tudd! NÉVTELEN 2011.05.16 16:48:36
Motto: Talmud Sofa, 35. b lap: Ez az alapja Simon rabbinak: Irva vagyon (Iz. 33, 12): A nemzetek (gojim) mésszé fognak égettetni. És Jehuda rabbi mondá: Éppúgy mint a mész ; miként a mésznek nincs más rendeltetése, mint hogy elégessék, épúgy a világi népeknek sincs más sorsuk mint…..
kissspeter53 2012.06.15 15:00:57
@Max val Birca:
Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi.
Mint ahogy Gibran mondta:
A domb a ködben sem hegy, és a fűz esőben sem tölgy.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
"Világos, hogy számunkra a háború vége csak egy lehet: vagy a germán nép pusztulása vagy a zsidóság eltűnése Európából. Szeptember harmadikán már bejelentettem a Német Reichstagban és én gondosan nem tettem meggondolatlan jóslatokat, hogy ez a háború nem a zsidók…..
    151 év telt el azóta, hogy az Amerikai Déli Konföderációs Államok első és egyetlen elnökét, Jefferson Davis-t feleskették a Hazára és beiktatták hivatalába. Erre emlékeztek az egykori eskü és beiktatás helyszínén, az alabamai Montgomery városában, 2011.…..
KKBK Göncz Árpád a Patkány? 2011.03.10 02:32:00
    "Göncz Árpád? a patkány?" kifejezést először egy nyugdíjas váci fegyőrtől hallottam...meg is lepődtem rendesen. Apámék szomszédjában lakott... gyerekként párszor vigyáztak is rám...Pár éve halt meg az öreg.ez mindjárt más megvilágításba helyezi a történelmet.... a megválasztása után nem…..
kissspeter53 2012.04.10 17:03:07
Talmud szerint olyant válasz meg elöljárónak, aki mögött egy kosár kígyó van. Azaz tudod zsarolni.A többi sem volt jobb.
nadoritestulet.network.hu/blog/magyar_nadori_szovetseg_mnasz_klub_hirei/solyom-laszlo-kicsoda-valojaban

Mádl Ferenc pedig állítólag nemzetközi jogból írt diploma munkát. Azaz mi a jogi helyzet, ha egy csehszlovák és egy francia űrhajó karambolozik a Marsnál.
"kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete?"     Kertész Ákos író február 29-én Kanadába távozott, és ott menekültstátuszt kért – áll a 80 éves Kossuth-díjas író sajtóirodájának közleményében. Emigrációjának oka, hogy az Amerikai Népszavában…..
Csengey Dénes szövege, Cseh Tamás énekével 1991. április 8-án otthonában, az orvosi jelentés szerint természetes úton (szívmegállás), mindössze 38 évesen elhunyt. A minden előjel nélküli hirtelen és túl korai és titokzatos halála hamar találgatások,…..
Újabb gyöngyszemmel bővült a seggszáj-gyűjtemény, köszönjük. Az időutazást is. Egyik nap még 2012 március, azt hinnénk, történik valami, jutunk valahova, aztán hirtelen hopp, vissza 2010 júniusába. Akkor indított újra a Fidesz a bezártak közül 5 mellékvonalat, elcseszett,…..
Groó Diana 1973-ban Budapesten született, a Kazinczy utca környékén nőtt fel. Filmjeiben rendszeresen megjelenik a közép-európai zsidóság, mint téma. Származását élete fontos momentumának vallja. „A zsidóság – életem része; a származásom miatt, és mert izgat ez a…..
 http://youtu.be/rrmfLpzDJGQ ..
 http://youtu.be/D3fYedXDLvQ ..
Csak hogy ezt is tudd! Hatikva 2012.02.13 16:44:19
 http://www.youtube.com/watch?v=u81QK9Gga0s ..
 http://www.youtube.com/watch?v=lnaCy-ANztE ..
 http://www.youtube.com/watch?v=cHjm_1yFy_Y ..
 http://www.youtube.com/watch?v=09XszQaRbtc ..
Elég hamar, mindössze egy nap alatt kipukkadt a lufi a közoktatási törvénytervezet 40 oldalas mellékletével kapcsolatban.Emlékszünk: A meglehetősen negatív hangulatú, kirúgásokról, iskolabezárásokról író titkos (=eltitkolt) melléklet az fn24-hez került, Hoffmann Rózsa meg…..
KKBK A pénz urai 2010.02.03 01:29:00
 -Jézus ostorral verte a pénzváltókat-Pénzbőség Julius cézár alatt, kr.e. 48; halála után pénzbőség visszaesett, adók és a korrupció növekedett, elvesztették a polgárok a földjeiket, otthonaikat-A katolikus egyház a középkorban tiltotta kamatszedést: az…..
kissspeter53 2011.08.24 11:41:32
kissspeter53 2011.10.13 16:28:45
Izraeli katona bele akar lőni a tömegbe, de egy palesztin lány megakadályozza "david and goliat but here goliat is the jew, and the palestine david has sling" Állapotos nő elé áll az izraeli megszálló  - a videót más feltöltönél törölte a youtube, mert…..
KKBK Tom Bobb: Hess 2009.08.17 17:25:00
Tom Bobb írása az Agymosott blogon Rudolf Hessről. Érdemes elolvasni. Itt. A képen Adolf Hitler és az egyik Rotschild. (Meyer?)   Részlet: "A bíróság, akik legitimitására Robert Taft amerikai szenátor ezt köpte oda: „Ha a győzők törvény előtt ítélik el a legyőzöttet,…..