Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Élet a hitel után

262 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen van és ha nem teszed meg, kopogtathat a végrehajtó! Mutatjuk, mit kell csinálni...
Elévült tartozások végrehajtása, 10-30 szorosára kamatoztatott tőkekövetelések behajtása, részletes elszámolások teljes hiánya, lekezelő, megalázó „ügyintézés”, fillérekért megvásárolt követelésekből származó életen át tartó jövedelem letiltások és még hosszasan sorolhatnánk a vég nélküli…..
Oknyomozó videó - Völner Pál és Schadl György eltitkolt vagyonáról...
Igen. Mutatjuk, mit kell tenni. Rég elfeledett tartozások a múltból, vitatott adósságok, óriási késedelmi kamatokkal terhelt, teljesíthetetlen összegű követelések. Különféle követeléskezelők felszólító levelei kíséretében jelennek meg manapság a felzaklató tartalmú megkeresések a gyanútlan…..
Élet a hitel után 2022.01.09 12:28:28
@Nancsibacsi:
nem tippeket adunk, ez a jogszabály:

Ptk.324. § (1) - szerint a követelések öt év alatt elévülnek, ha jogszabály másként nem rendelkezik, továbbá a Ptk.325. § (1) kimondja, hogy az elévült követelést bírósági úton érvényesíteni nem lehet.

Mi a probléma?
Fordulj a jogalkotóhoz, ha szerinted az elévülés helytelen dolog.
Élet a hitel után 2022.01.09 12:32:53
@arthurthedent:
De sok ilyen pórul járt emberrel találkoztam már, aki ugyan ezt mondta. :-D
Akkor te csináld így! De másokat ne buzdíts ám erre!
Pont ezért publikálunk ilyen írásokat, hogy ne akkor verd a fejed a falba amikor már elcseszted!
Élet a hitel után 2022.01.09 14:21:03
@metal: A következő írásunkban lesz részletesen szó róla.
Azt hittük ennél nincs lejjebb, de folyamatosan minden képzeletet felülmúló, filmbe illő fordulatok látnak napvilágot a végrehajtói botrányról. Úgy néz ki, hogy Völner Pál Schadl ”gazdájához” képest egy senki...
Élet a hitel után 2021.12.21 14:24:42
@Nagyutazó 70: Ez úgy lehetséges, hogy az ingatlanárverésből befolyt összeg nem fedezte a tartozást, további adósság maradt fenn. Azt pedig tudja a végrehajtó tiltani az adós jövedelméből, amíg teljesen le nem törleszti. Ki kell kérni a végrehajtótól az ügy során keletkezett végrehajtási iratokat és átnézni, hogy pontosan mi történt és hogyan tovább.
Itt megmutatjuk hogyan lehet a megindult végrehajtási eljárást leállítani, felfüggeszteni, megszüntetni. Érdemes figyelmesen végigolvasni, megoldhatja a problémáját...
Részletek az igazságügyi minisztériumi szálakkal rendelkező végrehajtói bűnszervezet működéséről.   A legújabb információk szerint Schadl milliárdokat csalt össze a végrehajtói hierarchia élén. Mutatjuk hogyan működött, ki mennyit tejelt, milyen pénzek mozogtak...
Mutatjuk a szupertitkos, gyönyörű szőke végrehajtó szépséget. Meg fog döbbenni. Részletek a végrehajtói világ legmélyebb bugyraiból...
Élet a hitel után 2021.12.10 00:53:37
@bankvezér: Heló! Rég hallottunk.
Élet a hitel után 2021.12.13 23:33:32
@bankvezér: Reméljük a bankvezéreknek jól van dolguk, ha már a végrehajtókra rájár a rúd.
A magyar jogtörténetben nem volt példa arra, hogy az Igazságügyi Minisztérium ilyen magas rangú vezetőjét ilyen súlyos bűncselekménnyel vádolják – nyilatkozta Hack Péter, az ELTE jogi kar büntető-eljárásjogi és büntetés-végrehajtási jogi tanszékének vezetője...
Brutális botrány: az igazságügyi miniszterhelyettes és a  végrehajtói kar elnöke ellen bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett bűncselekmények alapos gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség. Schadl Györgyöt már letartóztatták, Völner Pál pedig gyorsan lemondott,…..
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Élet a hitel után 2021.12.05 01:03:19
@Motorogre: mi szándékosan szerettünk volna konkrétabb, tényfeltáró cikket ebben a témaban. Mindenhol azt látom, hogy nagyon pc szöveg megy, valóban nagyon tapintatos a média azon része is, aki egyáltalán le meri hozni. Hihetetlen.
Élet a hitel után 2021.12.05 01:07:25
@HgGina: tanítványa, Shadl György függesztette fel ex mentorát Radicsot. Valszeg ő nyomta fel bosszúból. Pedig allitolag holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Hiéna hiénának igen...
Élet a hitel után 2021.12.05 01:08:28
2022 a bőség éve lesz - a végrehajtók számára. Október 31-ig jelentkezhettek a bankjuknál azok a hiteladósok, akik 2022. június 30-ig benn akarnak maradni a moratóriumban. Óriási meglepetés volt, hogy a vártnál jóval kevesebben jelentkeztek a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbítására. Az…..
A nyugdíjasok, gyereket nevelők vagy várók, közmunkások, illetve azok, akiknek csökkent a jövedelme, maradhatnak csak a hitelmoratóriumban novembertől, ők is akkor, ha ezt kérik a bankjuktól. Október 31-ig marad a hitelmoratórium, novembertől 2022. június 30-ig pedig a rászorulók kérhetik, hogy…..
Indulhat-e végrehajtási eljárás bárki ellen a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt? A válasz határozottan – IGEN! A kormány hivatalos oldalán megtévesztő információ szerepel Fontos megérteni, hogy - a kormány hivatalos koronavírusos honlapján található információkkal ellenben, miszerint: "A…..
A járványügyi helyzet miatt a végrehajtási eljárások általánosságban véve nem lettek felfüggesztve, azt -adott esetben- mindenkinek egyénileg kell kezdeményeznie...
Elképesztően elszállhatnak a hitelkamatok Az infláció 5,5 százalékra emelkedett 2021. szeptemberében, miközben a legolcsóbb 10 éves kamatperiódusú lakáshitelek THM értéke 3,66 százaléktól indul. Futball hasonlattal élve az infláció vezetést szerzett a hitelköltségekkel szemben. Ha a lakáshitelek…..
Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból származó végrehajtás. Nagy problémát tud okozni.…..
Élet a hitel után 2021.09.27 20:17:38
@Rejtélyes: Így van! Vagy küldök egy fmh-t neked címezve, 5M Ft-ról. Ha nem tudod, hogy ellentmondással kell élni, akkor végrehajthatóvá válik és viszem a házadat vagy ami van 5M-ig.
Ha nem mondasz ellent 15 (napob belül), akkor elismerted a jogalapot és az összegszerűséget is.
Élet a hitel után 2021.09.27 20:28:35
@Nancsibacsi: Sajnos óriási nagy butaságot mondtál!!! Bármikor besétálhatok a közjegyzőhöz és kérhetek egy FMH-t ellened akár 10M Ft-ról is. És mert azt képzeled az mindig megalapozott, ezért nem élsz ellentmondással, esetleg azt sem tudod mi az, én pedig viszem a házadat. A közjegyző nem vizsgálja a követelés valóságalapját. Azért van a 15napos ellentmondási idő és ez az írás, hogy az emberek ki tudjanak lépni ebből a tudatlanságból, amit pl tőled is "hallottunk". Sokan járnak pórul ám emiatt.
Mutatjuk, hogyan lehet felfüggeszteni, szüneteltetni, vagy megszüntetni a végrehajtást. Újra itt a szezon, egyre több lakossági végrehajtási lejárás indul, akár jelzáloghitelről, akár fizetési meghagyásos eljárásról legyen szó. A legtöbb adóssággal küzdő magánszemély azonban nem rendelkezik…..
A moratórium kényszermegoldásként sokaknak jött jól, hiszen 1,2 millió lakossági ügyfél kapcsolódott be, elkerülve a komoly fizetési nehézségeket, a hiteleik bedőlését. Legtöbb esetben azonban mindez csak a probléma elodázását jelenti. Az elmúlt másfél év legfontosabb hitelpiaci eseménye a…..
Élet a hitel után 2021.09.24 20:48:08
@bankvezér: politika mentesek vagyunk, ne itt kampányolj!
A hiteltörlesztési moratórium október 31-ig tart az eddig feltételek mellett, és 2022. június 30-ig még nem is ér véget azok számára, akik a nyilvánosságra hozott rászoruló csoportokba tartoznak. A kamat azonban a moratóriumi hónapok alatt egyre növekszik, emiatt az elhúzódó program már jóval…..
Nagyjából 500 ezer ügyfél (700 ezer hitele) érintett a moratóriumban hitelkártya-tartozással vagy folyószámlahitellel. Róluk szól az új kormányrendelet és számukra jó hír, hogy a legújabb rendelet alapján az eredeti hitelszerződésüknél kedvezőbb kamattal kell újra számolni a bankoknak tartozásukat.…..
  A kormány tegnap (szerda) este a hiteltörlesztési moratóriumról a Magyar Közlönyben két új rendeletet jelentetett meg. Az első a 536/2021 arról szól, hogy milyen rászoruló csoportoknak hogyan hosszabbodhat meg a fizetési haladék. Akinek nehéz helyzetében nincs más megoldása, tényleg nem tud…..
Senki ne sértődjön meg azon ha elévült követelést akarnak behajtani rajta! Attól, hogy elévült még lehet olyan valós követelés, amit illik kifizetni - persze nem mindig van így.   Az elévülés mára közismert, gyakran használt kifejezéssé vált, mégis rengeteg a félreértés körülötte. Az elévülés…..
 Rengeteg panasz, kifogás, botrány bizonyítja, hogy a végrehajtóknak Magyarországon egyedülálló hatalmuk van, jogköreik túllépését pedig néhány kivételtől eltekintve szinte soha nem szankcionálják a hatóságok. Pedig nem kellene ennek így lennie. A legtöbb esetben azért nem veszi figyelembe a…..
A Végrehajtói Kar tájékoztatása alapján Budapesten történik magasan a legtöbb végrehajtás és kilakoltatás. Rendkívül fontos lenne, hogy az adósok idejében felismerjék, mikor vesz helyzetük olyan irányt, ami elkerülhetetlenül végrehajtási eljárásba fog fordulni. Előfordulhat bárkivel, ezért…..