Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Placebo89

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
Placebo89 2011.05.11 10:19:58
@Bundabandi:
Jaja, most, h már itt a jó idő, ilyesmiket tervezünk. Csak az a baj, hogy ezek közben mindig ilyen legjobb-barát-feelingem van, ugye...
Hálószobában: most megint az a dilemma, hogy mutattam eddig a közömbös arcom, de ha meg kezdeményezek, akkor oda a "sok havi munka"
Ma még visszanézek, mennem kell! :)
Placebo89 2011.05.12 10:27:26
Köszönöm mindenkinek a hsz-eket!
A teljesség igénye nélkül, akik hozzászóltak:
- vagy kövér vagyok, vagy ő túl vékony (beteg, depis -> ezt azért csak észrevenném, mivel az elmúlt 1,5 évben csak megoldást keresek és próbálom megfejteni. Jól alszik, rendesen eszik, szereti a munkáját és a suliban is "sikeres"), megunt, aszexuális (beteg), megcsal (ezt nagyon kétlem), jó együtt élni velem (barátként)+házimunka is oké
- vagy javítsak még normális és nemnormális szerekkel.

Igazából szerintem még javítanék, talán nyárig (nyaralás), aztán nem megutáltatom magam, nem csalom meg, hanem tényleg és nagyon szétköltözök és megpróbálom közös megegyezéssel, pl "ez neked se jó, hogy ha szeretsz és én nem vagyok boldog, csak raboljuk egymás idejét így, ha meg nem szeretsz, keress olyat, akit szeretsz"

Pál a postoló
"Hee?"
Kifinomult kérdésedre: A "jól megvagyunk"-at arra értettem, hogy szexen kívül. Tehát, hogy semmi ilyen különleges dolog nem történt velünk az elmúlt 1,5 évben. Talán épp ez a baj?
A hazaköltözésről: igen, megpróbáltam én is valamit változtatni, de baromi gyenge vagyok hozzá...

Kovács Tomi
"Tipikus szar csaj logika. ... Abba nem gondolsz bele, hogy a pasid mit kíván?
Esetleg rád unt, mert..."
Mint írtam, próbáltam vele beszélgetni ezekről, de nem nyílik meg, vagy ő sem tudja. Nem az van, hogy felhozom a témát és lelép sétálni, de nem beszél olyan nyíltan ezekről, mint én. Nyilván, mikor neki fontos napja lesz, meccset néz (bár azt én is szoktam) stb, nem piszkálom és utána nem sértődök meg, mint egy hülye kisgyerek. Ha nekem vizsgám van, stb. ő se pattog, hogy "mi van már a házimunkával, asszony?!" - nem ilyenek vagyunk.

zsiroskenyér_lilahagymával
hát mostanában már mindenhova csinosan megyek és egyébként is nem "neki" öltözök kb, hanem másoknak (ha ezt érted)
Próbálok még javítani, szerintem.

HáziMacska
"Igazából, ha kell a szex, vedd el. Semmi romantikázgatás, „leszarom játék”. Megfogod, és kegyetlenül rámászol. "
Úgy működik a szex és ő is aktív benne teljesen, csak "be kell indítani", tehát amúgy, mintha eszébe se lenne. Ezért jó tanácsok a "fogyjál le", mert akkor mindig eszébe lenne.

Never again
Nem lehet ezt érteni :))
az egyedüllétről: szerintem ne szivasd már...amúgy remélem engem tisztel annyira, hogy ezt ne tegye meg.

Állnév
most tulképp kérdezzem meg, diszkréten, h kiveri-e és ha igen, akkor miért nem inkább velem van? mert kb ezt kéne!!

sofalwy
Köszi a hsz-t. Még arra nem is gondoltam, hogy az én gondommal az ő szempontjából ez kényszer lehet és az eléggé megölheti a vágyat. Valami változatosságot akkor még megpróbálok kitalálni...

Theodoro
Köszi, nem:) mármint, peeersze, jó nő vagyok, de inkább a szerelmemmel szexelnék, mint csak a szex szerelem nélkül.
is
"mit csinál helyette? a TV-t nezi? szamitogepezik? kocsmaba jar haverokkal? mi tortenik este 7 es ejfel kozott? enelkul az info nelkul nem jutunk tovabb. "
Ált. este 8 után érünk haza, ekkor gépezünk kb mindketten egy kicsit, aztán van, hogy sorozatokat nézünk (régebben ezeknek szex vége lett). Van, hogy elmegyünk együtt kocsmázni, mostanában sétálni. Kb éjfélkor kidőlünk. Ha mondjuk kihagyjuk a sulit - és így ugye nem lenne olyan fáradt - akkor sincs semmi, pedig akkor 5től itthon vagyunk.

Johnny Tinenbalm
Köszi, igazából szórakozásból sportolnék, meg h kint legyek a "friss" levegőn. Vidéken nőttem fel és utálok beltéren lenni:) Főleg ilyen szép időben, mint a mai is.
romaniarulez!
Hát, valószínű én szépen lassan az első kategória lettem.

vmi hülye webdings
"Maszturbálj, amennyit csak bírsz!"
szted eddig hogy bírtam ki ép elmével? de ennyi erővel egyedül is lehetnék, érted...vagy esetleg mással is, aki szeret és kíván stb...