Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokedli99

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy zsozsi80 nevezetű illető szép szavakkal szólít meg minket, Ferencváros szurkolókat, az egyik forradalmi honlapon: „Felnöttél és csiga-biga lettél. Úgy tanították neked, hogy minden forintosítható és a piac határozza meg az értékét. Kereslet-kínálat, forrás oldal,…..
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
A Tankcsapda Minden jót albumához kapcsolódóan már láthattunk egy klipet a Köszönet doktor című dalra, de azt még jóval a nagylemez őszi megjelenése előtt, tavaly nyáron készítette a debreceni trió. Most viszont itt a következő videó a Mindentől távolra, amit Tokay Péter…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
  A közeljövő Minije zenél és mindenbe beleugat majd, de az igazán nagy dolog egy vadonatúj szék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
nokedli99 2009.09.22 11:30:26
@Alenius: Ez nem jó, hanem az egyetlen ami jó és nézhető!
Semmilyen más sorozatot nem nézek soha, de House csak egy vagy :)
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
nokedli99 2009.09.11 15:25:48
@EÖ: Jó az avatarod, honnan van? :)
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Az alábbi levél egy nem mindennapi kutyatámadásról, és egy sajnos mindennapi rendőrségi feljelentés-elhárításról szól. Pedig ennél kisebb dolgokért is nem egyszer eljárást indítanak garázdaság miatt.Kedves Zugügyvéd!Tanácsot szeretnénk kérni, hogy kihez fordulhatunk ilyen…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
Enki Bilal saját képregényét alkalmazta filmre Halhatatlanok címmel, melyben zavarbaejtő mennyiségben és kontextusban érthetjük tetten a múlt századvég jelentős scifijeinek különböző motívumait. Igazi posztmodern, összegző scifi ez, lélegzetelállító látványvilággal és…..
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..