Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DOKI

540 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos es surgos, kerlek olvasd el, nagyon izgalmasnak igerkezik: Http://munkanaplo.blog.hu Angolul: Http://telkes.yagooft.com Olellek:Joska ..
Szia! Ugy erzem ez egy ritka nagy lehetoseg, amirol neked is tudni kell: http://munkanaplo.blog.hu Joska..
Szia! Ugy erzem ez egy ritka nagy lehetoseg, amirol neked is tudni kell: http://munkanaplo.blog.hu Joska..
Ha kell a penz, keress meg! ..
Ha kell a penz, keress meg! ..
Ezt a blogot most egy darabig nem frissítem, szeretnék egyetlen blogra, a dokumentálós netszemle projectem munkanaplójára koncentrálni. Ma beléptem a TalkFusion-ba és arra törekszem, hogy - lesz, ami lesz - mi történik velem ebben  nagy kalandban. A célom ugyanis az, hogy 200 nap…..
Az interjú folytatását tervezem, úgy hogy jöhetnek a kérdések, a kommentek között vagy - még inkább! - videón...
Pszichológia 2.0 Ami ingyen van... 2012.05.09 14:59:36
A pizsamás vállalkozó Randy Gage 2012.05.08 17:07:04
Ezzel az ingyenes, a regisztrációért 500 Eurót kínáló valamiről van szó, amelyről egyelőre nem tudni, mivel is foglalkozik valóban:http://www.winngo.com/reg1034598.html..
2012. május 15-én induló új közösségi oldal, ahol 10 módon kereshetünk pénzt. Csatlakoztam, mert vesztenivaló nincs rajta. ..
A radikális őszinteség mozgalom Facebook-oldal: http://www.facebook.com/pages/Radik%C3%A1lis-%C5%91szintes%C3%A9g-mozgalom/183237335043488 ..
Körkérdés: ki hogyan szokott kereseti grafikont készíteni és a benne lévő adatokat igazolni, dokumentálni? Csak azért kérdezem, mert a minap maga a "kereseti grafkon" fogalma is gondot okozott és nekem meg annak megértetése, hogy NEM ÉRDEKELNEK a marketing terv…..
Lentebb egy angol nyelven 2011 augusztusában megjelent cikk fordítását közlöm.Eredeti: http://pyramidschemealert.org/hyped-by-donald-trump-acn-video-phone-business-may-be-collapsing/"Donald Trump szerint technológiai áttörés, a jövő hulláma, mindenkinek lesz ilyenje, legjobb ha…..
A beszélgetés folytatása a Nyitott szerkesztőségben!..