Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibby

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ezt ismeri, kap egy bambit. :-D Vagy szintén volt lengyel trance-függő korszaka. :-) 2005-ös mjúzik, se előtte, se azóta nem hallottam erről az előadóról. Rob Mayth még hagyján, kicsit ismerősebb. És azért a remix, mert sokkal-sokkal jobb mint, az eredeti. Klip nincs, csak zene,…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Tibby 2007.11.27 19:47:49
FreddyD, nem olvastam végig a hozzászólásokat, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha már volt erről szó, DE:

Már több videódnál is észrevettem, hogy helytelenül használsz egy ragot (ez nyilván a legtöbb embert nem zavarja, de ha már a videok színvonalasak, akkor szerintem erre is figyelni kéne). Konkrétan a videok elején lévő "Üdvözlök mindenkit a ...-hez" mondattal, azon belül is a "-hez" raggal van a bajom. Ugyanis ebben a formában a mondatod értelmetlenné válik. Talán ha leírom, úgy feltűnőbb: "Üdvözlök mindenkit a Football Generation új kiadásához". Ha üdvözlünk valakit, akkor nem valamiHEZ, hanem valamiN, valamiBEN stb. szoktuk üdvözölni, és nem valamiHEZ. Mivel üdvözöljük, ebből következik, hogy mi már ott tarózkodunk, azon a helyen (ezt a videóidnál természetesen elvontan kell értelmezni), tehát nem mutathatunk egy dologra, hogy ahHOZ üvdözöljük az illetőt. :)
Nem vagyok magyar tanár, még csak tanár sem, de úgy gondolom, hogy helyes a nyelvtani fejtegetésem, amennyiben nem, akkor elnézést kérek, ugyanis a dolognak nem néztem utána, így lehet, hogy én tévedek, de az biztos, hogy sehol sem hallottam még ilyen raghasználatot a te videóidon kívül.
Nem szőrszálhasogatásnak szántam a dolgot, most nyilván sokan legyintenek, hogy "ugyan, miért kell ebbe belekötni", de ahogy az elején már említettem, szerintem erre oda kéne figyelni.

Ami a videódat illeti, őszinte leszek: nem tetszett. Én is a "régi" táborba tartozom. Nem tudom, miért, talán kezdesz belefáradni, vagy egyszerűen csak unod már, de valahogy nem azt kapjuk, amit régen. A sok munka érezhető, és dícséretes, hogy ezt értünk, ingyen teszed. Hogy merre haladsz tovább, azt te döntöd el, te érzed.

További sok sikert! ;)
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..